Selamun Aleyküm Herkese
Ramazanda hiç halim kalmadı son zamanlarda daha çok zorlanmaya başladım bi de sabahları ki hala bu saatlerdede devam eden mide bulantım oluyor önerisi olan var mı acaba sahurda ne yapmalıyım :44:
süt iç cnm soğuk
Her gece içiyorum canım sahurda ama her sabah aynı geçmiyor çok fena bi duygu bişeyde yiyip bastıramıyorum Allah sabır versin
şekerli su iç canım mideye çok iyi geliyor
Her gece içiyorum canım sahurda ama her sabah aynı geçmiyor çok fena bi duygu bişeyde yiyip bastıramıyorum Allah sabır versin
geçmiş olsun cnm mide ağrısı zor ALLAHIM yardım etsin, mükafatını versin inşallah
*mms_01.............3 Haziran..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)
*buse4545................6 Haziran
*ozgekuaforr............21 Haziran
*FtmGn.....................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)
*zahidem70..............22 Haziran..........26 yaşında / 3 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor
*okyonus..................5 Temmuz
*pamukprenses187....9 Temmuz
*Ceylan8890.............10 Temmuz
*ZehreNur................14 Temmuz..........28 yaşında / 4 aylık evli /Bilgisayar öğretmeni / 4 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*laleaslan..................15 Temmuz.........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*eses07....................16 Temmuz
Bat güncellemek isteyen var mıııııııııııııııııı
kızlar tam karşımda bir anne bebeğini emziriyo müsade istedi bizden bebek durmayınca emzirebilir miyim dedi 9 aylıkmış kız cocuğu bi tuhaf oldum ya valla böyle insan salak gibi oluyo ne bilim ya demek ki diyorum biz bunu haketmiyoruz mu acaba?
bana senin çocuğun yok mu diye soracak diye de korktum valla bu soruyu hiç sevmiyorum çünkü..
bennnnnnnnnn varım
cnmmm yaaa öyle düşünmeee neden haketmeyelim tabiki hakkediyoruz ama biraz zor olacak :) Allahım böyle istiyo sadece
evet zor olacak bi daha olduğunda inşallah kaybetmeyiz tekrardan.
kızzz çatlak sen adet mi oldun da otur oturduğuun yerde
kız sende aynı bnm gibi paronaya olmuşsun bende hep öyle düşünüyorum ya olursa ya yine kaybedersem naparım devamlı onları düşünüyorumALLAHIM aklımıza sahip ol yarabbimmmmm
eğer kendimi tanıyorsam güncellerim ben o batı arkadaş
e sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş şimdi hamile kalsam bu seferde acaba bişey olacak mı triplerine giricem bu garanti çünkü yaşanılanlar kolay değil dediğin gibi Allah yardımcımız olsun.
aminnnn cnmmm bnm olsun bu ay yaaaa bayrama çifte bayram yapalımmm nolurrr ALLAHIM güldür yüzümüzü
kız daha 4/5 gün var belli mi olur çağırma dur hele bi yaaaa :) diğer gebeliğin de belirtilerin nelerdi
inşallah olur canım benim Allah gönlüne göre versin herkesin inşallah
akıntım olmadı kuruydum dört gün kala testte çıktı benim rahmimde batma oldu ve iç çamaşırımda bir damla pembelik görmüştüm bunun dışında gazım oldu reglim geçince bel ağrım oldu bir hafta kadar böyle işte.
ve şu an ıslaklığım başladı ayrıca alt tarafımı dolu dolu hissediyorum hani aşağıya inermiş ya rahim ağzı bunların hiçbiri olmamıştı hamile olduğum ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?