Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

süt iç cnm soğuk

kızlar tam karşımda bir anne bebeğini emziriyo müsade istedi bizden bebek durmayınca emzirebilir miyim dedi 9 aylıkmış kız cocuğu bi tuhaf oldum ya valla böyle insan salak gibi oluyo ne bilim ya demek ki diyorum biz bunu haketmiyoruz mu acaba?

bana senin çocuğun yok mu diye soracak diye de korktum valla bu soruyu hiç sevmiyorum çünkü..

Son düzenleyen: Moderatör:
Her gece içiyorum canım sahurda ama her sabah aynı geçmiyor çok fena bi duygu bişeyde yiyip bastıramıyorum Allah sabır versin

geçmiş olsun cnm mide ağrısı zor ALLAHIM yardım etsin, mükafatını versin inşallah

bennnnnnnnnn varım

cnmmm yaaa öyle düşünmeee neden haketmeyelim tabiki hakkediyoruz ama biraz zor olacak :) Allahım böyle istiyo sadece

evet zor olacak bi daha olduğunda inşallah kaybetmeyiz tekrardan.

kız sende aynı bnm gibi paronaya olmuşsun bende hep öyle düşünüyorum ya olursa ya yine kaybedersem naparım devamlı onları düşünüyorum ALLAHIM aklımıza sahip ol yarabbimmmmm

kız sende aynı bnm gibi paronaya olmuşsun bende hep öyle düşünüyorum ya olursa ya yine kaybedersem naparım devamlı onları düşünüyorum ALLAHIM aklımıza sahip ol yarabbimmmmm

e sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş şimdi hamile kalsam bu seferde acaba bişey olacak mı triplerine giricem bu garanti çünkü yaşanılanlar kolay değil dediğin gibi Allah yardımcımız olsun.

aminnnn cnmmm bnm olsun bu ay yaaaa bayrama çifte bayram yapalımmm nolurrr ALLAHIM güldür yüzümüzü

kız daha 4/5 gün var belli mi olur çağırma dur hele bi yaaaa :) diğer gebeliğin de belirtilerin nelerdi

akıntım olmadı kuruydum dört gün kala testte çıktı benim rahmimde batma oldu ve iç çamaşırımda bir damla pembelik görmüştüm bunun dışında gazım oldu reglim geçince bel ağrım oldu bir hafta kadar böyle işte.

ve şu an ıslaklığım başladı ayrıca alt tarafımı dolu dolu hissediyorum hani aşağıya inermiş ya rahim ağzı bunların hiçbiri olmamıştı hamile olduğum ay.

inşallah olur canım benim Allah gönlüne göre versin herkesin inşallah

kızzzz bu topik bize ait galiba hep ikimiz varız kimsecikler yok tabi millet yatıyo uhiden biz mi devralsak napsak dimi luciiiiimmmm

ben pek hatırlamıyorum ama bnmde adet sancım olmuştu akıntım yoktu 1 gün kala yapmıştım bende testi adet olucam diye bekliyodum ağrım olunca. bende hiç kanama falan olmadı ama gaz ağrım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…