Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

aleykum selam :)
mide bulantısı bende de var bu ara acaba sıcaktan vucud susuz kalıyo ondan mı oluyo diye teorile üretiyorum kendimce :)
ben sahurda hem hafif hem de genelde tuzlu olan şeyler yiyorum ama bazen su bile midemi bulandırıyo ve bulantı çok zor Allah yardımcın olsun

hadi hayırlısı bakalım dediğin gibi gelsi bebişleeerrrr:))
ben iyiyim hamdolsun doktor kontrolumde güzel geçti ama ben bi müddet beklemiyorum tabi ki nasip ama düzenim oturana kadar pek sanmıyorum o yüzden kafam bayaga rahat

mübarek ramazan günü niye şeytanın vesveselerine kulak asarsın kiii aşk olsuuuunnnnnnn
tabi ki bizimde çocouklarımız olucak bak çocuklaaarr diyorum :) en az 3 taneee

bennnnnnnnnn varım

deeeettttttt sen yoksuunn

kızzzz bu topik bize ait galiba hep ikimiz varız kimsecikler yok tabi millet yatıyo uhiden biz mi devralsak napsak dimi luciiiiimmmm

aşk olsun dideeeemmm burdayım yaa arada fire versemde sizin sohbeti okumakta güzel :)
devralmak derkeeennn topikimde gözün müü vaarrr
şaka tabi ki bu hepimizin topigiiiiiii iyi ki varsınızzz :)
bu arada istersen devredebiliriiimmmm

ayyy cnmmm saol ama almayım ben böyle iiyim ben psikomanyağım bir halim bi halimi tutmuyo bu topik bana geçerse 1 haftaya kalmaz bir kişi bulamazsınnn

Allah razı olsun hemde ne fena bişey var ya hala geçmedi bi de sabah dua ettim hep Allahım artık geçsin diye hafifledi ama tam olarak geçmedi. Sahurda tost yaptım aslında çok da yemiyorum ama susuzluk olabilir bak ben normalde 3 lt içerim ama iftardan sonra uykum bölünmesin diye hiç içmiyorum nerdeyse haklısın bu akşam içeyim bi de şekerli su deneyeceğim inşallah faydası olur

Çok geçmiş olsun maşaallah sende de temiz çıkmış hadi gözünaydın :) Bende geçen ay çektirdim herşey normaldi bakalım film şansımızı arttıyormuş inşallah bizde de öyle olur canım :)

kızlarr bu ay benim akıntım farklılaştı hem arttı hem rengi değişti normalde sarımsı yada şeffaf olurdu şimdi beyaz yumurta akı gibi geliyor ve bugün 16. günüm 13. de 14. de çift çizgiyi gördüm şimdi ne alemde bilmiyorum :) bu ay soğan kürü yaptım 1 hafta pazar bıraktım onunla alakalı olabilir mi szice

ayyy cnmmm saol ama almayım ben böyle iiyim ben psikomanyağım bir halim bi halimi tutmuyo bu topik bana geçerse 1 haftaya kalmaz bir kişi bulamazsınnn

Allah iyiligini versin yaaa

benimde aklıma o geldi cünkü gecen dışarı çıktım daha çok susadım ve daha çok bulandı midem
bi de sahurda falan nane limon da içebilirsin cay yerine her zaman mideyi yatıstırıcı etkisi var sonucta

soğan küründen sonra akıntı artması da oluyo adetin erken olması da :)
bazılarında da geciktiriyo yani bu soğan kürü çok fonksiyonlu

Geçmiş olsun canım bu ara uzak kaldım yeni gördüm,Rebbim tez zamanda doldursun göbişini

kız hamile misin yoksa

soğan küründen sonra akıntı artması da oluyo adetin erken olması da :)
bazılarında da geciktiriyo yani bu soğan kürü çok fonksiyonlu

bayağ bir fonksiyonluymuş cnmm şekil bende gösteriyo

bi de pijaması var yeni geldi de sizlerle paylaşmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

doğru diyosun canım amannnnn salladım zaten bu ayı da üzülmüyorum eskisi kadar valla ne yapalım Allaha sığınıyorum hayırlısını diliyorum..

Bugun oruca yeniden basladim reglim dun bitti sanki ilk gunmus gbi geldi bana ara verince aksamada misafitim var iftara hazirlik yapiyorm

bayağ bir fonksiyonluymuş cnmm şekil bende gösteriyo

bakalım daha güzel fonksiyonu hamileliği de gösterir sende inşallaah

kızzzz üstüne para verselerde almam zaten biz uhiyle iiyizzz

:))
niye yaa o kadar kötü mü topik sahibesi olmak

Eki Görüntüle 1190989

bi de pijaması var yeni geldi de sizlerle paylaşmak istedim.

wuuuuuu güzelmiş güle gle kullaaannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…