Selamun Aleyküm Herkese
Ramazanda hiç halim kalmadı son zamanlarda daha çok zorlanmaya başladım bi de sabahları ki hala bu saatlerdede devam eden mide bulantım oluyor önerisi olan var mı acaba sahurda ne yapmalıyım :44:
Tesekkur ederim arkadasiiimmmm
Benim de ustumden bi yuk kalkti gercekten. Hayirlisiyla ins. Gelsin bebislerimizzzz:))) doktorum bu ay da klomen verdi gunde bi tane. Hem korkuyom hem iciyom:) cumartesi gidicem 11.gun oluyo bakcak yumurtalara.bakalim nasil bi manzara ile karsilascam:) sen nasilsin?
kızlar tam karşımda bir anne bebeğini emziriyo müsade istedi bizden bebek durmayınca emzirebilir miyim dedi 9 aylıkmış kız cocuğu bi tuhaf oldum ya valla böyle insan salak gibi oluyo ne bilim ya demek ki diyorum biz bunu haketmiyoruz mu acaba?
bana senin çocuğun yok mu diye soracak diye de korktum valla bu soruyu hiç sevmiyorum çünkü..
bennnnnnnnnn varım
kızzzz bu topik bize ait galiba hep ikimiz varız kimsecikler yok tabi millet yatıyouhiden biz mi devralsak napsak dimi luciiiiimmmm
aleykum selam :)
mide bulantısı bende de var bu ara acaba sıcaktan vucud susuz kalıyo ondan mı oluyo diye teorile üretiyorum kendimce :)
ben sahurda hem hafif hem de genelde tuzlu olan şeyler yiyorum ama bazen su bile midemi bulandırıyo ve bulantı çok zor Allah yardımcın olsun
hadi hayırlısı bakalım dediğin gibi gelsi bebişleeerrrr:))
ben iyiyim hamdolsun doktor kontrolumde güzel geçti ama ben bi müddet beklemiyorum tabi ki nasip ama düzenim oturana kadar pek sanmıyorum o yüzden kafam bayaga rahat
mübarek ramazan günü niye şeytanın vesveselerine kulak asarsın kiii aşk olsuuuunnnnnnn
tabi ki bizimde çocouklarımız olucak bak çocuklaaarr diyorum :) en az 3 taneee
deeeettttttt sen yoksuunn
aşk olsun dideeeemmm burdayım yaa arada fire versemde sizin sohbeti okumakta güzel :)
devralmak derkeeennn topikimde gözün müü vaarrr
şaka tabi ki bu hepimizin topigiiiiiii iyi ki varsınızzz :)
bu arada istersen devredebiliriiimmmm
mide bulantısı bende de var bu ara acaba sıcaktan vucud susuz kalıyo ondan mı oluyo diye teorile üretiyorum kendimce :)
ben sahurda hem hafif hem de genelde tuzlu olan şeyler yiyorum ama bazen su bile midemi bulandırıyo ve bulantı çok zor Allah yardımcın olsun
Kizlaarrr selam:) guzel hbrlerle geldim. Rahim filmi cekildim bugun. Doktora daha gostermedim ama okudum raporu, normal yaziyo cok sukur. Zaten cok kisa bi rapor. Anlasilmicak bisi diil. Rahatladim yaaa,cok korkuyodum bisi cikarsa diye. Tabi ilk rahatlamadan sonra, ozaman niye olmuyo acaba diye dusunmedim degil. Allah bilir bize de sabretmek duser diyip toparlandim hmn. Hormon testlerim de normal cikmisti. Esimin testi de normal. Hayirlisi bakalim.
ayyy cnmmm saol ama almayım ben böyle iiyim ben psikomanyağım bir halim bi halimi tutmuyo bu topik bana geçerse 1 haftaya kalmaz bir kişi bulamazsınnn
Allah razı olsun hemde ne fena bişey var ya hala geçmedi bi de sabah dua ettim hep Allahım artık geçsin diye hafifledi ama tam olarak geçmedi. Sahurda tost yaptım aslında çok da yemiyorum ama susuzluk olabilir bak ben normalde 3 lt içerim ama iftardan sonra uykum bölünmesin diye hiç içmiyorum nerdeyse haklısın bu akşam içeyim bi de şekerli su deneyeceğim inşallah faydası olur
kızlarr bu ay benim akıntım farklılaştı hem arttı hem rengi değişti normalde sarımsı yada şeffaf olurdu şimdi beyaz yumurta akı gibi geliyor ve bugün 16. günüm 13. de 14. de çift çizgiyi gördüm şimdi ne alemde bilmiyorum :) bu ay soğan kürü yaptım 1 hafta pazar bıraktım onunla alakalı olabilir mi szice
Yok normal yaptirdim ama,rahim tutup cekme olmadi. Makineyle ustten cektiler. Sadece ttuplere ilac verdiler acik mi diye gormek icin. Oyuzden rahat gecti canim. Cok tesekkurler.
Kizlaaar cok saolun yaa bu da gecti,sirada hangi asama var bakalim:)))
kızzzz bu topik bize ait galiba hep ikimiz varız kimsecikler yok tabi millet yatıyouhiden biz mi devralsak napsak dimi luciiiiimmmm
Allah razı olsun hemde ne fena bişey var ya hala geçmedi bi de sabah dua ettim hep Allahım artık geçsin diye hafifledi ama tam olarak geçmedi. Sahurda tost yaptım aslında çok da yemiyorum ama susuzluk olabilir bak ben normalde 3 lt içerim ama iftardan sonra uykum bölünmesin diye hiç içmiyorum nerdeyse haklısın bu akşam içeyim bi de şekerli su deneyeceğim inşallah faydası olur
soğan küründen sonra akıntı artması da oluyo adetin erken olması da :)
bazılarında da geciktiriyo yani bu soğan kürü çok fonksiyonlu
ben ilgilenemem ya böyle iyi istediğimde giriyorum çıkıyorum kafama göre
hadi hayırlısı bakalım dediğin gibi gelsi bebişleeerrrr:))
ben iyiyim hamdolsun doktor kontrolumde güzel geçti ama ben bi müddet beklemiyorum tabi ki nasip ama düzenim oturana kadar pek sanmıyorum o yüzden kafam bayaga rahat
mübarek ramazan günü niye şeytanın vesveselerine kulak asarsın kiii aşk olsuuuunnnnnnn
tabi ki bizimde çocouklarımız olucak bak çocuklaaarr diyorum :) en az 3 taneee
deeeettttttt sen yoksuunn
aşk olsun dideeeemmm burdayım yaa arada fire versemde sizin sohbeti okumakta güzel :)
devralmak derkeeennn topikimde gözün müü vaarrr
şaka tabi ki bu hepimizin topigiiiiiii iyi ki varsınızzz :)
bu arada istersen devredebiliriiimmmm
çok şirin cnm güle güle giy söle bakalım bunu giyip ne yapacaksınnnnn hıııııı
valla ben bişey yapmicam kocam yapacak büyük ihtimalle
Himm cok davetkar duruyo cok sik hadi kolay gele
bayağ bir fonksiyonluymuş cnmm şekil bende gösteriyo
kızzzz üstüne para verselerde almam zaten biz uhiyle iiyizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?