Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

doğru diyosun canım amannnnn salladım zaten bu ayı da üzülmüyorum eskisi kadar valla ne yapalım Allaha sığınıyorum hayırlısını diliyorum..
tabi kiiiii en güzel ya hayırlısı ile nasip olacak bizedeeeee:)))

çok şirin cnm güle güle giy söle bakalım bunu giyip ne yapacaksınnnnn hıııııı

allahııımm soruyaa bak yaaaa

Bugun oruca yeniden basladim reglim dun bitti sanki ilk gunmus gbi geldi bana ara verince aksamada misafitim var iftara hazirlik yapiyorm

Hadi Allah kabul etsin bende 10 gün sona namaz kılınca uzuuuunnn zamandır kılmadıgımı hissetttim ya :)
bu arada misafir menünde ne vaarrr

bakalım daha güzel fonksiyonu hamileliği de gösterir sende inşallaah

:))
niye yaa o kadar kötü mü topik sahibesi olmak

wuuuuuu güzelmiş güle gle kullaaannn

yok cnm kötülüğünden değil benim derdim başımdan aşkın hiç dert tasa dinleyecek takip edecek durumum yok o yüzden isterim ama yapamam cnm

FSH 3.21 (3.50-12.5)

LH 2.45 (2.4-12.6)

S.T3 3.33 (2-4.44)

PROLAKTİN 13.53
(5.18-26.53)

TSH 1.4176 (0.27-4.94)

ESTRADİOL 28
(21-312)

B.HCG 1.20 (0-5)

Pkoluyum adetin 3. gunu sonuclarim sizce nasil kizlar ?

yok cnm kötülüğünden değil benim derdim başımdan aşkın hiç dert tasa dinleyecek takip edecek durumum yok o yüzden isterim ama yapamam cnm

biliyorum arkadaşım yaa takılıyorum sorun yok siz böyle benim yanımda olun geri kalan prosedürle ben ilgilendirim merak etmee

ay utanmanı sevsinleerrrr

FSH 3.21 (3.50-12.5)

LH 2.45 (2.4-12.6)

S.T3 3.33 (2-4.44)

PROLAKTİN 13.53
(5.18-26.53)

TSH 1.4176 (0.27-4.94)

ESTRADİOL 28
(21-312)

B.HCG 1.20 (0-5)

Pkoluyum adetin 3. gunu sonuclarim sizce nasil kizlar ?

Degerlere bakılırsa hepsi iyi gibi gözüküyor bi fsh de az bi düşük ama o da çok etkileyici bi düşüş degil gibi tabi ki doktor çok daha net ve doyurucu açıklama yapar sana ama bence keyfin yerinde olsun gayet güzel degerlerrr

Doktor 3.2 fsh harika bi deger dediyukselmesi tehlikeliymis canm sonuclar icimirahatlatti allaha sukur

Aynen cnm ya olsun bunasa sukur misafirler yeni gitti dag gibi bulasik yigildi bnim bulasik cok cikiyo ya iki kisi bile birsuru bulasigim cikar menum soyleydi cnm mercimk cor.patlican oturtma pilav sebzeli besamel soslu tavuk sarma dunden zeytinyagli barbunya vardi semizotu salatasi ve etimek tatlisi cnim sanirim bu son misafirimdi bu ramazan hafta sonu memlekete gidicez nasip olursa

Aynen bazi dediklerime oyle biseymi varmis diyolar gecen birine inofolic toz kullaniyorum dedim o neymis ne icinmis dedi

ahhh bi bilseler neler daha bildigimizi şaşarlarrrr

ooo maşallah güzel menüymüş daha ne olsun ellerine saglııkkkk
afiyet şifa olmuştur eminim
inşallah tatilin güzel geçer keyifle dönersin

günaydınnnn şekerimmmm valla hiç mutlu hissetmiyorum kendimi salak gibiyim

bizde dün acile gittik saat 1 de eşimin ayağına kramp girdi uyutmadı adamı sokuluyo diyo iyi değildi gittik iğne yaptırdık sonra uyumuşuz ama sabah iyi uyandı galiba çok şükür beni sorarsan eh işte canım benim iyi diyelim iyi olalım sen de mutlu ol geri sayım başladı senin kaç gün kaldı?

geçmiş olsun cnm kramp çok zor oluyo bnmde hamileyken çok olurdu bilirim son 11 gün, bayramın 1. günü batım bakalım benimde umudum yok hiç öle bişey hissetmiyorum valla

geçmiş olsun cnm kramp çok zor oluyo bnmde hamileyken çok olurdu bilirim son 11 gün, bayramın 1. günü batım bakalım benimde umudum yok hiç öle bişey hissetmiyorum valla

regl belirtileri başlayana kadar umutluyum ben senden yana bu ay olmuştur inşallah.

regl belirtileri başlayana kadar umutluyum ben senden yana bu ay olmuştur inşallah.

inşallah cnm ama karnımda batma var ve hala akıntımda kesilmiş değil dün son testimi yaptım silikti ama bayağ bi belirgindi hala değerlendirdim bakalım bugün 17. günüm hayırlı olacaksa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…