- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
hadi bakalım hayırlısıyla gelsin bebeişşşşşşş
didem kendimi sayısal loto gibi hissediyorum canım her ay devrediyorum
kızzz biz kendimizi aşmışız artık kendimizle dalga bile geçebiliyorum vız gelir herşeyyyyy
diğer kızlar neredeler ya uhibbuke idil özge vitae :44:
kızz iiki biz varız bizde mecburiyetten burdayız evde olsak burda olurmuyduk hiç yatmak varkennnn
evde ben iş yapmaktan hiçbişeye vakit ayıramıyorum illaki bişeyler yapıyorum hiçbişey olmasa mutfağa girip bişey yapıyorum stres atıyorum
bizde dün acile gittik saat 1 de eşimin ayağına kramp girdi uyutmadı adamı sokuluyo diyo iyi değildi gittik iğne yaptırdık sonra uyumuşuz ama sabah iyi uyandı galiba çok şükür beni sorarsan eh işte canım benim iyi diyelim iyi olalım sen de mutlu ol geri sayım başladı senin kaç gün kaldı?
diğer kızlar neredeler ya uhibbuke idil özge vitae :44:
merhabalar arkadaşlar nasılsınızzz?
merhabalar arkadaşlar nasılsınızzz?
ben bugün pek iyi değilim keyfim yok canım sağolasın sen nasılsın?
hoşgeldin :)
iyiyim ben hamdolsun sen nasılsın ?
nasıl gidiyor miniginle günler
luciiiii ne oldu sana hayırdıııırrrrr
öyle işte canım sağol düşündüğün için regl öncesi gerginlikler galiba sen nasılsın?
biraz tesbih çekeyim içimden iyi gelir inşallah
Allâhım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."Bu fazilettendir ki, salavât okuyan kimsenin bütün işleri Allah tarafından kolaylaştırılır. İşleri düzgün yolunda gider. Gönül sıkıntısı olmaz. Gamı, kederi, sıkıntıları kendiliğinden kalkar. Geçim darlığı çekenlerin rızkı bollaşır, kazancına bereket gelir, geçim darlığı çekmez. Bütün duâları kabuldur. Her istek ve dileği yerine gelir. Ümid ve muradı hasıl olur.
ayyy forumda topikleri gezerken tevafuk mms_01 in hamile oldugunu gördüm burda bize haber vermemiş ama tebrik ederim inşallah saglıcakla alır kucagına yaa ne güzel ciddden sevindim
neyse canım hamile olsunda bize haber vermesin ama ben hamile kalırsam ilk size haber vericem canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?