Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

hatinnn cnmm nabersin nasıl gidiyoooo

kızz iiki biz varız bizde mecburiyetten burdayız evde olsak burda olurmuyduk hiç yatmak varkennnn

evde ben iş yapmaktan hiçbişeye vakit ayıramıyorum illaki bişeyler yapıyorum hiçbişey olmasa mutfağa girip bişey yapıyorum stres atıyorum

evde ben iş yapmaktan hiçbişeye vakit ayıramıyorum illaki bişeyler yapıyorum hiçbişey olmasa mutfağa girip bişey yapıyorum stres atıyorum

aynen valla bende öyle hiç ayağımı uzatıyım dinleniyim bilmem harıl harıl iş yap iş biter dediğin gibi mutfağa girer pasta börek çörek

Geçmiş olsun eşine Allah şifa versiinn

diğer kızlar neredeler ya uhibbuke idil özge vitae :44:

geldiimmm :)
ya kızlar sıcakta yerimden kıpırdayasım bile gelmiyo pc nin başına gelip oturmak bile öyle zor ki anlatamam
çok tembelim çoooookkk

biraz tesbih çekeyim içimden iyi gelir inşallah

Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."Bu fazilettendir ki, salavât okuyan kimsenin bütün işleri Allah tarafından kolaylaştırılır. İşleri düzgün yolunda gider. Gönül sıkıntısı olmaz. Gamı, kederi, sıkıntıları kendiliğinden kalkar. Geçim darlığı çekenlerin rızkı bollaşır, kazancına bereket gelir, geçim darlığı çekmez. Bütün duâları kabuldur. Her istek ve dileği yerine gelir. Ümid ve muradı hasıl olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle işte canım sağol düşündüğün için regl öncesi gerginlikler galiba sen nasılsın?

(
Rabbim gönlüne ferahlık versin ya...

ben çok halsizim ve mide bulantısından dolayı sürekli yatmak istiyorum maalesef

rabbim tesbihlerini salavatlarını dualarını kat kat kabul eylesin tez zamanda gönlündeki murada nail eylesin seni inşallaahh

ayyy forumda topikleri gezerken tevafuk mms_01 in hamile oldugunu gördüm burda bize haber vermemiş ama tebrik ederim inşallah saglıcakla alır kucagına yaa ne güzel ciddden sevindim

ayyy forumda topikleri gezerken tevafuk mms_01 in hamile oldugunu gördüm burda bize haber vermemiş ama tebrik ederim inşallah saglıcakla alır kucagına yaa ne güzel ciddden sevindim

neyse canım hamile olsunda bize haber vermesin ama ben hamile kalırsam ilk size haber vericem canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…