- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
tabi ki yaa öenmli olan rabbim gönlümüzdekini nasip etsin :))
bu arada teşekkür ederim bende ilk burda demiştim
:) inşallah tekrarını nasıp eder rabbim ikimize de haykırırız buradan
ayyyy inşallah yaaa ama bu ara öyle uzak gelyor ki bu ihtimal lucicim :)
saki çocuk fikrinden vazgecmişim gibi herşeyi bıraktım
folik asiti bıraktım günleri hesapları sat bat ne varsa bıraktım bugün kaçıncı günüm onu bile bilmiyorum inan
bi dahaki ay hepsine başlarsın reglini bi ol da hayırlısıyla bende folik asit kullanmıyorumdr um duymasın ama ne bilim ben ilk hamileliğimdede kullanmazken olmuştu arada alıyorum aklıma gelirse yani ama almak lazım aslında
Folik asitin hamile kalmaya etkisi oluyomuya banada verdi dk. Bnde almiyorummbi dahaki ay hepsine başlarsın reglini bi ol da hayırlısıyla bende folik asit kullanmıyorumdr um duymasın ama ne bilim ben ilk hamileliğimdede kullanmazken olmuştu arada alıyorum aklıma gelirse yani ama almak lazım aslında
Folik asitin hamile kalmaya etkisi oluyomuya banada verdi dk. Bnde almiyorumm
ayyyy inşallah yaaa ama bu ara öyle uzak gelyor ki bu ihtimal lucicim :)
saki çocuk fikrinden vazgecmişim gibi herşeyi bıraktım
folik asiti bıraktım günleri hesapları sat bat ne varsa bıraktım bugün kaçıncı günüm onu bile bilmiyorum inan
bi dahaki ay hepsine başlarsın reglini bi ol da hayırlısıyla bende folik asit kullanmıyorumdr um duymasın ama ne bilim ben ilk hamileliğimdede kullanmazken olmuştu arada alıyorum aklıma gelirse yani ama almak lazım aslında
canım idrarda pozitifi görmeden gitme kan testine boşuna ümitlenmekızlar adetim 3 gün gecikti bugun test yaptım ve negatif.olamadıgım için mi ne hararet basıyor beni.
bi 5 gun falan bekliyim diyorum yine olmazsam kan testi yaptıracağım inş.
kızlar adetim 3 gün gecikti bugun test yaptım ve negatif.olamadıgım için mi ne hararet basıyor beni.
bi 5 gun falan bekliyim diyorum yine olmazsam kan testi yaptıracağım inş.
kızlar alın folik asiti aksatmayın
ben 6 ay kullandım hamile kalmadan önce hala kullanıyorum
kusmaktan 6 kilo verdim yemek yiyemiyorum ama bebeğim 1 hafta önden gidiyo gelişimi çok güzel dedi doktor
hem sizi vücudunuz hemde bebeğin gelişimi için çok önemli. ilk 3 ay bebek sizin vücudunuzdan besleniyo aksatmayın vitaminlerinizi filan
bi bakmışsınız hamilesiniz Rabbim en kısa zamanda sizlerede verir inşallah.
Amin cnm insallah bizimde saglikli bebisleeimiz gelir sen bol bol dua et bizekızlar alın folik asiti aksatmayın
ben 6 ay kullandım hamile kalmadan önce hala kullanıyorum
kusmaktan 6 kilo verdim yemek yiyemiyorum ama bebeğim 1 hafta önden gidiyo gelişimi çok güzel dedi doktor
hem sizi vücudunuz hemde bebeğin gelişimi için çok önemli. ilk 3 ay bebek sizin vücudunuzdan besleniyo aksatmayın vitaminlerinizi filan
bi bakmışsınız hamilesiniz Rabbim en kısa zamanda sizlerede verir inşallah.
Hakknda hayırlısı olsun zehrenur ama inşallah hamilesinidr diye umuyoruuumm
bence de biraz daha bekle belki bi iki güne idrarda bile çkar olmazsa gidersin tabi ki doktora
Aslında haklısın bizmut nerdeyse şubattan beri kullanıyodum bende ama dedim ya öyle bi boşvermişlik var ki bende sanki bebek fikri kafamdan çıkmış tamamen bilmiyorum hakkımda hayırlsı bakalım
Amin cnm insallah bizimde saglikli bebisleeimiz gelir sen bol bol dua et bize
Mrhb iyi aksamlar kızlar bugün aşırı mide bulantim var bat 25 temmuz hamilelik belirtisi olabilirmi bu kadar erken
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
belki kafandan attığın için daha kolay olur hakkında hayırlısı olsun canım
Mrhb iyi aksamlar kızlar bugün aşırı mide bulantim var bat 25 temmuz hamilelik belirtisi olabilirmi bu kadar erken
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
psikolojik canım seninki
mide bulantısı olması mümkün değil şu an
eğer hamileysen bulantıların 8 ağustostan sonra başlar
bende bi kaç ay önce psikolojik yemeklerden tiksinmem aşermem bile başlamıştı daha bat ım gelmedenn
ah şu hormonlar
bendede daha önce oldu canım kendimi hamile hissedipte depresyona bile girdim yani düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?