Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

:)))

ne fenayız yaaa hamile kalmadan öncesinde tüm belirtilerini kendimizce yaşayıp provasını yapıyoruz ön hazırlık resmeeenn
Aynen yaa varya bugune kadar tum belirtileri yasadim halsizlik bulanti adet gecikmesi hepsi psikolojik hatta hafiften biraz fazla gobegim var:26:diyorm kndime bazen dort aylikvgaliba diye hamile kalmadan hamileymisim gbi yasiyorum ins gercekten kalirim ve hepimz ins

Bu dunyanin sonu neolucak boyle allahim gazzeye yardim et yarabbim adamlar resmen olduruyo ya hangi hakla allah kahretsin israili rabbim onlarin yaptiklarini kndilerine dondursun ins allahim hz.hizir aleyhisselami gonder filistine yarabbim

Kizlar nasilsiniz bayadr giremiyorum ne var ne yok 10 gun gecikmeyle 1 temmuzda adet oldum hesaplamama gore dun yumurtlama gunumdu iliski oldu tabi kismet artik biraktim dusunmeyi eskisi kadar cok dusunmuyorum ama esim takti bu sefer neden olmuyo die milletin yanlislikla nasil oluyor diyo sasiriyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu dunyanin sonu neolucak boyle allahim gazzeye yardim et yarabbim adamlar resmen olduruyo ya hangi hakla allah kahretsin israili rabbim onlarin yaptiklarini kndilerine dondursun ins allahim hz.hizir aleyhisselami gonder filistine yarabbim

israiloğulları birgün bitecek Allah onları helak edecek canım kuran da geçiyor bu mübarek günlerde bile durmuyolar ne denilebilir ki hiçkimsenin seside çıkmıyor Allah oradakilerin yar ve yardımcısı olsun kadın çocuk demeden herkesi katlettiler.

Herkese hayırlı ve bereketli cumalar....
Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin....hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüzde razı eylesin inşallah...

Ya erhamerrahimin şuan dünya da zulüm altındaki bütün müslüman kardeşlerimize sen yardım eyle...islami aziz küfrü zelil eyle...Ya rabbi sen merhametlilerin en merhametlisisin onları işkenceden zulümden, anne baba evladı ölümünü görmekten muhafaza eyle

Ya rabbi dua isteyen, bize dua emanet eden tüm kardeşlerimizin dularını sen kabul eyle...ve daima huzuruna gelip sana dua edebilmeyi el açabilmeyi bu nimete erenlerden olabilmeyi nasip eyle....
Amin....

İbşallah idicim ama dediğin gibi hamilelik belirtilerini o kadar gerçekçi yaşıyoruz ki gerçekten hamile kaldıgımızda korkarım inanmamız zor olacak...
tabi ki hayırlısı ile bi nasip etsin de inşallaahh tez zamanda

Amiiiiiinnnnnn binlerce kez amiinnnnnnnnn

Herkese merhabalar.

Dün babam ameliyat oldu o yüzden giremedim hiç ama çok şükür şu anda iyi Rabbim şifasını verdi. 4 ay önce mesane kanseri teşhisi konmuştu ama kemoterapi olmadan temizlediler şimdi 1 hafta sonra belli olacak ama iyi dedi doktorlar Rabbim tüm şifa bekleyen hastalara şifa versin inşallah kimseyi hastane köşelerinde bırakmasın şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin

Amin ecmain. Rabbim dualarımızı kabul etsin artık müslüman kanı dökülmesin inşallah dünyanın hiçbir yerinde anneler ağlamasın haberleri izleyemiyorum ağlamaktan duramıyorum çünkü Rabbim yardım etsin hepsine

Hakkında hayırlısı olsun inşallah şu mübarek günlerin hürmetine rabbim nasp eder bu ay müjdeyle sevinmeyi

kızlar günaydın hayırlı cumalarımız olsun..

Hayırlı cumalar lucicim...

Amin rabbim yardımcıları olsun inşallah...
Her gece teheccüdde 306 tane Ya Kahhar cekiliyor lucicim çekmek istersen haberin olsun

Amiinnnn rabbim gani gani şifalar nasip eylesin inşallah ya..
Çok geçmiş olsun vitae inşallah çok çok daha iyi olurr...

Amiiin inşallah dua edelim bol bol ya

Amiinnnn rabbim gani gani şifalar nasip eylesin inşallah ya..
Çok geçmiş olsun vitae inşallah çok çok daha iyi olurr...

Amiiin inşallah dua edelim bol bol ya

Allah razı olsun şu anda iyi çok şükür bugün çıkarlar sanırım hastaneden. İnşallah o da diğer tüm hastalarda çok çok daha iyi olurlar Rabbim kimseye hastalık vermesin

Amin inşallah yaaaa

Sen nasılsın vitae?

Hamdolsun iyiyim ama mide bulantılarım devam ediyor ne yapsam geçmedi bende sabrediyorum az kaldı ramazanın bitmesine diyorum kendi kendime teselli veriyorum :) Bi de adetimin 12. gününde yani dün çift çizgi yakaladım normalde 2 aydır 22sinde olurdu bu sefer erken yumurtladım normal mi acaba erken olması biraz baktım ama kesn bişey bulamadım açıkçası. Bi de erken yumurtladım diye adetimde normalden erken mi olur acaba

GEÇMİŞ OLSUN BABANA CNM ALLAHIM şifasını versin. adet konusuna gelince erken olursun ben geçen ay 10. gününde çift çizgi gördüm ve 3 gün erken oldum

GEÇMİŞ OLSUN BABANA CNM ALLAHIM şifasını versin. adet konusuna gelince erken olursun ben geçen ay 10. gününde çift çizgi gördüm ve 3 gün erken oldum

Sağol canım Allah razı olsun amiiin. Bu ay bende şaşırdım teste başlayayım dedim dün bi baktım çift çizgi akşamda yaptım yine aynıydı bu sabah tekrar yaptım yine aynı normalde bu kadar uzun sürmezdi çift çizgi ertesi güne silinirdi ama daha çatlamadı sanırım :)

aminnnn cnmmm ALLAHIM yardımcıları olsun İsrail köpeğinide helak etsin inşallah ettiğinin fazlasını bulsunlar

benimde bu ay iki gün sürdü 13. ve 14. gün çitf çizgiydi 16 gün tekrar yaptım hafif silikti bakalım nasip kısmet cnm ALLAHIM hayırlı olanı nasip etsin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…