Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

benimde bu ay iki gün sürdü 13. ve 14. gün çitf çizgiydi 16 gün tekrar yaptım hafif silikti bakalım nasip kısmet cnm ALLAHIM hayırlı olanı nasip etsin cümlemize

Amin canım inşallah şu mübarek ayda çok dua ettim hem kendim hem de sizin için Rabbim kabul eder inşallah sağlıkla bi evlat nasip eder bize. Yalnız ramazan ya apar topar oluyor yaa bi de en fazla 15 dk yatıp kalkıyorum duş alıyorum malum hemen uyuyup sahura kalkmam lazım herşey acele oluyor yani

Allah şifa versin yaa ama dediğin gibi ramazanın bitmesine de bişey kalmadı :)
Yumurtlama olayına gelince bildigim kadarı ile yumurtlamadan 14 gü sonra adet olunuyor yani tam olarak illa 14 gün sonra olcaksın diye kesin konuşamasakta erken yumurtladıgına göre erken olma ihtimalin yüksek

aminnnn cnmmm ALLAHIM yardımcıları olsun İsrail köpeğinide helak etsin inşallah ettiğinin fazlasını bulsunlar

Amiiinnn inşallaahh

Hanımlar bende sizin gibi sabırsızca bekleyenlerdenim allah dualarımızı kabul eder inşallah

kızlar vakit buldukça salavat-ı tefriciye duasını okuyorum 4444 kere okununca Allah istekleri kabul edermiş ne zaman bitirirsem namaz kılıp duasını yapıcam inşallah Allah kabul eder inşallah

amin canım ağzına yüreğine sağlık..

akşam çeksek olmuyor mu gecemi çekilecek canım

Cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin cnm

1 ay 4 günlük evliyim işde valla evlendim zamandan beri bekliom

Daha cok tazecik evlisin niye acele ediyon evliliginin tadini cikarsana cocuk olur ins k.bkma isine karismis gbi oldu ama illa ccok istiyosan bile bi alti ay bkle bnce

aynen ama ben ez az 1 saat kalkmadım yinede bekledim uyumadım hiç sahura kadar ALLAHIM emeğimiz zayi etmesinnn senin bat ne zaman

kızlar vakit buldukça salavat-ı tefriciye duasını okuyorum 4444 kere okununca Allah istekleri kabul edermiş ne zaman bitirirsem namaz kılıp duasını yapıcam inşallah Allah kabul eder inşallah

cnm bnm o duaya yıllar önce bende başladım başka bir dilek için ama bitiremedim maalesef tek başına zor olur onu dağıtabiliyosun bence dağıt dağıtabildiğin kadar üstünü sen tamamlarsın

Amin uhubbikecim ne guzel dua etmissin rabbm onlara firsat vermicek ins

O zaman ağustosu beklemekten başka çaremiz yok :) Zaten benim adet döngüm 28 29 günde birdi normalde ama son zamanlarda baya uzamıştı demek ki eski haline dönmeye çalışıyor :)

Sen nasılsın iyi misin takip ediyorum gerçi ama değer tamamen sıfırlanmadı sanırım dimi

aynen ama ben ez az 1 saat kalkmadım yinede bekledim uyumadım hiç sahura kadar ALLAHIM emeğimiz zayi etmesinnn senin bat ne zaman

Normalde 5 ağustos ama erken yumurtlama olduğundan 2 ağustosa kadar çekilebilir. Bu akşam bende sahura kadar yatmayı düşünüyorum yarın evdeyim uykusuzluk sorun olmaz

Normalde 5 ağustos ama erken yumurtlama olduğundan 2 ağustosa kadar çekilebilir. Bu akşam bende sahura kadar yatmayı düşünüyorum yarın evdeyim uykusuzluk sorun olmaz

hadi bakalım çifte bayram yaparsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…