benimde bu ay iki gün sürdü 13. ve 14. gün çitf çizgiydi 16 gün tekrar yaptım hafif silikti bakalım nasip kısmet cnm ALLAHIM hayırlı olanı nasip etsin cümlemize
Hamdolsun iyiyim ama mide bulantılarım devam ediyor ne yapsam geçmedi bende sabrediyorum az kaldı ramazanın bitmesine diyorum kendi kendime teselli veriyorum :) Bi de adetimin 12. gününde yani dün çift çizgi yakaladım normalde 2 aydır 22sinde olurdu bu sefer erken yumurtladım normal mi acaba erken olması biraz baktım ama kesn bişey bulamadım açıkçası. Bi de erken yumurtladım diye adetimde normalden erken mi olur acaba
aminnnn cnmmm ALLAHIM yardımcıları olsun İsrail köpeğinide helak etsin inşallah ettiğinin fazlasını bulsunlar
Amin canım inşallah şu mübarek ayda çok dua ettim hem kendim hem de sizin için Rabbim kabul eder inşallah sağlıkla bi evlat nasip eder bize. Yalnız ramazan ya apar topar oluyor yaa bi de en fazla 15 dk yatıp kalkıyorum duş alıyorum malum hemen uyuyup sahura kalkmam lazım herşey acele oluyor yani
Hanımlar bende sizin gibi sabırsızca bekleyenlerdenim allah dualarımızı kabul eder inşallah
benimde bu ay iki gün sürdü 13. ve 14. gün çitf çizgiydi 16 gün tekrar yaptım hafif silikti bakalım nasip kısmet cnm ALLAHIM hayırlı olanı nasip etsin cümlemize
hoşgeldin aramıza...
Rabbim tez zamanda sana da bekleyen isteyen herkese de nasip etsin inşallah....
Ne kadar zamandır bekliyorsun
Herkese hayırlı ve bereketli cumalar....
Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin....hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüzde razı eylesin inşallah...
Ya erhamerrahimin şuan dünya da zulüm altındaki bütün müslüman kardeşlerimize sen yardım eyle...islami aziz küfrü zelil eyle...Ya rabbi sen merhametlilerin en merhametlisisin onları işkenceden zulümden, anne baba evladı ölümünü görmekten muhafaza eyle
Ya rabbi dua isteyen, bize dua emanet eden tüm kardeşlerimizin dularını sen kabul eyle...ve daima huzuruna gelip sana dua edebilmeyi el açabilmeyi bu nimete erenlerden olabilmeyi nasip eyle....
Amin....
Hakkında hayırlısı olsun inşallah şu mübarek günlerin hürmetine rabbim nasp eder bu ay müjdeyle sevinmeyi
Hayırlı cumalar lucicim...
Amin rabbim yardımcıları olsun inşallah...
Her gece teheccüdde 306 tane Ya Kahhar cekiliyor lucicim çekmek istersen haberin olsun
Cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin cnmHerkese merhabalar.
Dün babam ameliyat oldu o yüzden giremedim hiç ama çok şükür şu anda iyi Rabbim şifasını verdi. 4 ay önce mesane kanseri teşhisi konmuştu ama kemoterapi olmadan temizlediler şimdi 1 hafta sonra belli olacak ama iyi dedi doktorlar Rabbim tüm şifa bekleyen hastalara şifa versin inşallah kimseyi hastane köşelerinde bırakmasın şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin
1 ay 4 günlük evliyim işde valla evlendim zamandan beri bekliom
Amin canım inşallah şu mübarek ayda çok dua ettim hem kendim hem de sizin için Rabbim kabul eder inşallah sağlıkla bi evlat nasip eder bize. Yalnız ramazan ya apar topar oluyor yaa bi de en fazla 15 dk yatıp kalkıyorum duş alıyorum malum hemen uyuyup sahura kalkmam lazım herşey acele oluyor yani
kızlar vakit buldukça salavat-ı tefriciye duasını okuyorum 4444 kere okununca Allah istekleri kabul edermiş ne zaman bitirirsem namaz kılıp duasını yapıcam inşallah Allah kabul eder inşallah
Amin uhubbikecim ne guzel dua etmissin rabbm onlara firsat vermicek insHerkese hayırlı ve bereketli cumalar....
Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin....hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüzde razı eylesin inşallah...
Ya erhamerrahimin şuan dünya da zulüm altındaki bütün müslüman kardeşlerimize sen yardım eyle...islami aziz küfrü zelil eyle...Ya rabbi sen merhametlilerin en merhametlisisin onları işkenceden zulümden, anne baba evladı ölümünü görmekten muhafaza eyle
Ya rabbi dua isteyen, bize dua emanet eden tüm kardeşlerimizin dularını sen kabul eyle...ve daima huzuruna gelip sana dua edebilmeyi el açabilmeyi bu nimete erenlerden olabilmeyi nasip eyle....
Amin....
Allah şifa versin yaa ama dediğin gibi ramazanın bitmesine de bişey kalmadı :)
Yumurtlama olayına gelince bildigim kadarı ile yumurtlamadan 14 gü sonra adet olunuyor yani tam olarak illa 14 gün sonra olcaksın diye kesin konuşamasakta erken yumurtladıgına göre erken olma ihtimalin yüksek
Cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin cnm
aynen ama ben ez az 1 saat kalkmadım yinede bekledim uyumadım hiç sahura kadar ALLAHIM emeğimiz zayi etmesinnnsenin bat ne zaman
Normalde 5 ağustos ama erken yumurtlama olduğundan 2 ağustosa kadar çekilebilir. Bu akşam bende sahura kadar yatmayı düşünüyorum yarın evdeyim uykusuzluk sorun olmaz
hadi bakalım çifte bayram yaparsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?