cnm bnm o duaya yıllar önce bende başladım başka bir dilek için ama bitiremedim maaleseftek başına zor olur onu dağıtabiliyosun bence dağıt dağıtabildiğin kadar üstünü sen tamamlarsın
hu huuuuuu kızlarrrr nerelerdesinizzzzzzzzz
kızlar vakit buldukça salavat-ı tefriciye duasını okuyorum 4444 kere okununca Allah istekleri kabul edermiş ne zaman bitirirsem namaz kılıp duasını yapıcam inşallah Allah kabul eder inşallah
Ayyy yeni gelinsin yanii ne güzeell1 ay 4 günlük evliyim işde valla evlendim zamandan beri bekliom
akşam çeksek olmuyor mu gecemi çekilecek canım
Amin uhubbikecim ne guzel dua etmissin rabbm onlara firsat vermicek ins
O zaman ağustosu beklemekten başka çaremiz yok :) Zaten benim adet döngüm 28 29 günde birdi normalde ama son zamanlarda baya uzamıştı demek ki eski haline dönmeye çalışıyor :)
Sen nasılsın iyi misin takip ediyorum gerçi ama değer tamamen sıfırlanmadı sanırım dimi
hu huuuuuu kızlarrrr nerelerdesinizzzzzzzzz
merhaba hanımlar,anne adayları...
bende bebek hasretiyle tutuşanlardanım...bu aralar forumda sıklıkla gördüğüm ifade şu '''aklıma takmadığım , düşünmediğim ay hamile kaldım''' cidden aklına takmamak nasıl becerilir ki bunu başaranlar nasıl yapıyor çok merak ediyorum her ay başında kendimi şartlandırıyorum düşünmeyeceğim diye ama sonra kendimi bu düşünceyle boğuşurken buluyorum ... bazen ümitsizlik had safhaya çıkıyor bazense içimde ümit kıpırtıları oluyor çok zor işmiş bu vesselam....
merhaba hanımlar,anne adayları...
bende bebek hasretiyle tutuşanlardanım...bu aralar forumda sıklıkla gördüğüm ifade şu '''aklıma takmadığım , düşünmediğim ay hamile kaldım''' cidden aklına takmamak nasıl becerilir ki bunu başaranlar nasıl yapıyor çok merak ediyorum her ay başında kendimi şartlandırıyorum düşünmeyeceğim diye ama sonra kendimi bu düşünceyle boğuşurken buluyorum ... bazen ümitsizlik had safhaya çıkıyor bazense içimde ümit kıpırtıları oluyor çok zor işmiş bu vesselam....
niye ki yaaa ben okurum gibi geliyo dur bakalım belkide dağıtabilirsem dağıtırım
iyiyim hamdolsun en son pazartesi gitti degerim sıfırlanmamıştı ama doktor daha degerine bakmamıza gerek yok tamamen gider kendiliginden demişti işte agustosta yapılacak testlerimi bekliyorum bende bakalım hayırlısı inşallah ya
Ama bu ara bebek fikrinden bayaga uzaklaştı hiç özel bi çabam ve çalışmam yok :)
sen 15 dk yatıyorum demişsin bende o bile yok
Ben pc den dertliyim sürekli sıkıntı çıkarıyo(
yoksa buralardayım bize siz gündüz ben daha çok akşam giriyorum sanırım
günaydınnnn kızlarrr nasılsınızzzz :) ben nasıl olduğumu bilmiyorum yavrumu gördüm rüyamda yusufumu çok güzeldi ayrıntıya girmiycem ii olmaz anlatmak derlersahurda eşimle konusu geçti hiç görmüyorum keşke görsem demiştim ALLAHIM şükür olsun nasip etti :)
günaydınnnn kızlarrr nasılsınızzzz :) ben nasıl olduğumu bilmiyorum yavrumu gördüm rüyamda yusufumu çok güzeldi ayrıntıya girmiycem ii olmaz anlatmak derlersahurda eşimle konusu geçti hiç görmüyorum keşke görsem demiştim ALLAHIM şükür olsun nasip etti :)
Bunu her gece saat 3 bucukta aynı anda cekiyo herkes...Yani binlerce kişi aynı anda...ama sonuçta dua bu sen akşam yapsan da olur...zulüm altında ki kardeşlerimiz için ne yapsak kardır
amin inşallah yaa rabbim güç kuvvet versin müslümanlara...
ve o zalimleri de kahreylesin
Günaydın canım, bende cumartesi çalışıyorum işteNe diyeceğimi bilemedim canım hiç anne olma şerefine nail olamadım,Rabbim kimseyi evlatla sınamasın inş,cennette buluşacaksınız inşallah.Allahım sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin hepimize canım
canım benim yaaaçok içten istemissin demek ki Allah nasip etmiş burada acayip rahmet yağıyor kızlar fena yollar falan gökgürlüyo bi taraftan bende nasibimi aldım ıslandım biraz :) reglime bugünle birlikte son 3 gün bu ayıda bitirdim preseed jel diye bişey var kızlar hiç kullanmadım spermlerin yerine ulaşmasına yardımcı oluyomuş ve onları koruyomuş kayganlaştırıcıymış bileniniz var mı bilmiyorum alsam mı diye geçirdim aklımdan :)) bizimkiler yerine ulaşamıyo yardımcı olayım birazcık ya da direk sürtünsem mi ne yapsam tövbe estagfurullahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar bu akşama misafirim var eve gidicem süpür sil ortalığı topla toz al çayın yanına pasta poğaça kısır yap tamamdır asıl beni düşündüren yarın ki misafirler :44:
iki gün üst üste misafir ALLAHIM yardımcın olsun şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?