Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

hu huuuuuu kızlarrrr nerelerdesinizzzzzzzzz

cnm bnm o duaya yıllar önce bende başladım başka bir dilek için ama bitiremedim maalesef tek başına zor olur onu dağıtabiliyosun bence dağıt dağıtabildiğin kadar üstünü sen tamamlarsın

niye ki yaaa ben okurum gibi geliyo dur bakalım belkide dağıtabilirsem dağıtırım

kızlar vakit buldukça salavat-ı tefriciye duasını okuyorum 4444 kere okununca Allah istekleri kabul edermiş ne zaman bitirirsem namaz kılıp duasını yapıcam inşallah Allah kabul eder inşallah

Allah kabul etsin luci
Maşallah azmine ya ne güzel okuyorsun bende Meryem süresini başlıcam diyodum hala başlamadım yaa

1 ay 4 günlük evliyim işde valla evlendim zamandan beri bekliom
Ayyy yeni gelinsin yanii ne güzeell
Bu konuda bende idi gibi düşünüyorum bi kaç ay evliligin tadını çıkar ama tabi ki bebek ne zaman olur bilinmez bi yandan da iyi yapmışsın hemen düşünmeklee :)
İnşallah tez zamanda kavusursun minigine bat ne zaman ?

akşam çeksek olmuyor mu gecemi çekilecek canım

Bunu her gece saat 3 bucukta aynı anda cekiyo herkes...Yani binlerce kişi aynı anda...ama sonuçta dua bu sen akşam yapsan da olur...zulüm altında ki kardeşlerimiz için ne yapsak kardır

Amin uhubbikecim ne guzel dua etmissin rabbm onlara firsat vermicek ins

amin inşallah yaa rabbim güç kuvvet versin müslümanlara...
ve o zalimleri de kahreylesin

İyiyim hamdolsun en son pazartesi gitti degerim sıfırlanmamıştı ama doktor daha degerine bakmamıza gerek yok tamamen gider kendiliginden demişti işte agustosta yapılacak testlerimi bekliyorum bende bakalım hayırlısı inşallah ya
ama bu ara bebek fikrinden bayaga uzaklaştı hiç özel bi çabam ve çalışmam yok :)
Sen 15 dk yatıyorum demişsin bende o bile yok

hu huuuuuu kızlarrrr nerelerdesinizzzzzzzzz

Ben pc den dertliyim sürekli sıkıntı çıkarıyo (
Yoksa buralardayım bize siz gündüz ben daha çok akşam giriyorum sanırım

merhaba hanımlar,anne adayları...
bende bebek hasretiyle tutuşanlardanım...bu aralar forumda sıklıkla gördüğüm ifade şu '''aklıma takmadığım , düşünmediğim ay hamile kaldım''' cidden aklına takmamak nasıl becerilir ki bunu başaranlar nasıl yapıyor çok merak ediyorum her ay başında kendimi şartlandırıyorum düşünmeyeceğim diye ama sonra kendimi bu düşünceyle boğuşurken buluyorum ... bazen ümitsizlik had safhaya çıkıyor bazense içimde ümit kıpırtıları oluyor çok zor işmiş bu vesselam....

Öncelikle hoşgeldin aramıza....
Neredeyse bir yıldır bekleyen, ve bu süreçte 2 düşük yaşamış biri olarak inan seni çok çok iyi anlıyorum...
Takmamak demek o ay başka şeylerle öyle meşgul olmak kiii bebek fikriyle yatıp kalkmamak demek....
mesela ben mayıs ayında öyle heveslendim ve o kadar emindim ki hamile olduguma adet olunca resmen yıkıldım dibe vurdum hayalkırıklıgımın büyüklügünü anlatamam...sonra kendimi toparladım ve o bunalımdan çıkmak için " ne olursa olsun artık yaa hayırlısı dedim" ve sınavlarıma çalışmaya başladım ve adete 10 gün kala memlekete gittim o ara öyle yogun geçti ki normalde yaptıgım gibi gün gün bat a şafak saymadım yani
Sonra bi baktım hamileymişim tabi nasip degildi düşük oldu hayırlısı bu imiş...
ama şu gerçek düşündükçe stres yapıyorsun ve olmasını engelliyorsun...
mümkünse başka şeylerle ilgilen bi hobi edin kitap oku,çık gez, arkadaşlarınla görüş, evde bişeyler yap ama boş kalma

Biraz uzun oldu kusura bakma inşallah yardımcı olmuşumdur...
Bu arada daha önce sordum mu hatırlamıyorum ama ne kadar zamandır bekliyorsun

merhaba aramıza hoşgeldin :)) bende anlamıyorum insanlar nasıl takmıyo bunu takmamak için nelerle uğraşıyo acaba :??? varsa bi bilen bizde yapalım yani... bende heray aynı duygulardayım gecikince hemen hamilelik psikolojisine giriyorum...gecikmeye devam ettikce ben daha cok umutlanıyorum yapmıycam diyorum o TEKÇİZGİYİ göreceğimi bile biie test yapıyorum ve yine koca bir hüsran.... Allah herseyin hayırlısını bilir demekki vakti var daha bekliycez cnm napalım bu işler türk filmlerindeki gibi bi kerede olunca olmuyomus yada bu bizim kaderimiz ...

niye ki yaaa ben okurum gibi geliyo dur bakalım belkide dağıtabilirsem dağıtırım

gerçi o zaman bnm vaktim kısıtlıydı sınav için okumuştum yetiştiremedim yapılmıycak bişi değil dediğin gibi

galiba öyle oluyo :) balla akşam hiç açasım gelmiyo zaten zamanımda olmuyo :) gündüz yeteri kadar radyasyon alıyoruz akşam bari uzak kalalımmm

günaydınnnn kızlarrr nasılsınızzzz :) ben nasıl olduğumu bilmiyorum yavrumu gördüm rüyamda yusufumu çok güzeldi ayrıntıya girmiycem ii olmaz anlatmak derler sahurda eşimle konusu geçti hiç görmüyorum keşke görsem demiştim ALLAHIM şükür olsun nasip etti :)

Günaydın canım, bende cumartesi çalışıyorum işte Ne diyeceğimi bilemedim canım hiç anne olma şerefine nail olamadım,Rabbim kimseyi evlatla sınamasın inş,cennette buluşacaksınız inşallah.Allahım sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin hepimize canım

canım benim yaaa çok içten istemissin demek ki Allah nasip etmiş burada acayip rahmet yağıyor kızlar fena yollar falan gökgürlüyo bi taraftan bende nasibimi aldım ıslandım biraz :) reglime bugünle birlikte son 3 gün bu ayıda bitirdim preseed jel diye bişey var kızlar hiç kullanmadım spermlerin yerine ulaşmasına yardımcı oluyomuş ve onları koruyomuş kayganlaştırıcıymış bileniniz var mı bilmiyorum alsam mı diye geçirdim aklımdan :)) bizimkiler yerine ulaşamıyo yardımcı olayım birazcık ya da direk sürtünsem mi ne yapsam tövbe estagfurullahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar bu akşama misafirim var eve gidicem süpür sil ortalığı topla toz al çayın yanına pasta poğaça kısır yap tamamdır asıl beni düşündüren yarın ki misafirler :44:

tamam canım ben akşam çekeyim vakit buldukça sağolasın.

inşallah cnmmm ALLAHIM kimseye yaşatmasın yaşattığınada sabur ihsan eylesin...

:) ne güsel sıcak kırılır biraz olsun. burdada sanurda yağdı. cnm bende bu kayganlaştırıcıları tam tersi duymuştum spremlerin kalitesini bozuyo demişti bizim işyeri hekimimiz bilemedim iice araştırmak lazım

iki gün üst üste misafir ALLAHIM yardımcın olsun şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…