- 20 Ocak 2014
- 543
- 195
- 63
ne olursa olsun kafama muhakkak takılıyo evdeyim çalışmıyorum, ailemden uzakta gurbetteyim belkide bu yüzden bu kadar takıyorum taktıkça da olmuyor.. ağustosda evliliğimizde 1. yılımız doluyor ilk ay düşünmedik ve memlekete gittiğim için bikaç ay çalışmadığımız da oldu yani toplamda 6-7 ay denemişizdir... ancak benim sağlık sorunlarım vardı onlarla da uğraştım...haşimato tiroidim var ilaç kullanıyorum ayrıca rahmimde de polip çıktı alınmazsa gebeliği engelleyebilir dedi geçen ay onun ameliyatını oldum bu ay çalışmalara başladık bakalım düşünmemeyi becerebbilirsem olacak belkide ama yapamıyorum...Öncelikle hoşgeldin aramıza....
Neredeyse bir yıldır bekleyen, ve bu süreçte 2 düşük yaşamış biri olarak inan seni çok çok iyi anlıyorum...
Takmamak demek o ay başka şeylerle öyle meşgul olmak kiii bebek fikriyle yatıp kalkmamak demek....
mesela ben mayıs ayında öyle heveslendim ve o kadar emindim ki hamile olduguma adet olunca resmen yıkıldım dibe vurdumhayalkırıklıgımın büyüklügünü anlatamam...sonra kendimi toparladım ve o bunalımdan çıkmak için " ne olursa olsun artık yaa hayırlısı dedim" ve sınavlarıma çalışmaya başladım ve adete 10 gün kala memlekete gittim o ara öyle yogun geçti ki normalde yaptıgım gibi gün gün bat a şafak saymadım yani
Sonra bi baktım hamileymişim tabi nasip degildi düşük oldu hayırlısı bu imiş...
ama şu gerçek düşündükçe stres yapıyorsun ve olmasını engelliyorsun...
mümkünse başka şeylerle ilgilen bi hobi edin kitap oku,çık gez, arkadaşlarınla görüş, evde bişeyler yap ama boş kalma
Biraz uzun oldu kusura bakma inşallah yardımcı olmuşumdur...
Bu arada daha önce sordum mu hatırlamıyorum ama ne kadar zamandır bekliyorsun
merhaba aramıza hoşgeldin :)) bende anlamıyorum insanlar nasıl takmıyo bunu takmamak için nelerle uğraşıyo acaba :??? varsa bi bilen bizde yapalım yani... bende heray aynı duygulardayım gecikince hemen hamilelik psikolojisine giriyorum...gecikmeye devam ettikce ben daha cok umutlanıyorum yapmıycam diyorum o TEKÇİZGİYİ göreceğimi bile biie test yapıyorum ve yine koca bir hüsran.... Allah herseyin hayırlısını bilir demekki vakti var daha bekliycez cnm napalım bu işler türk filmlerindeki gibi bi kerede olunca olmuyomus yada bu bizim kaderimiz ...
Ayy allah yardim etsin hem calisiuosun hem iki gun misafir zorgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar bu akşama misafirim var eve gidicem süpür sil ortalığı topla toz al çayın yanına pasta poğaça kısır yap tamamdır asıl beni düşündüren yarın ki misafirler :44:
Cnm allah sabir versin sana ins cennwtte karsilaycak yavrun seni orda hep beraber olucaksiniz ins zor bi durum rabbim kimseye kaldiramayacagi yuku vermezmis ins en kisa zamanda yavrunu alirsin kucaginagünaydınnnn kızlarrr nasılsınızzzz :) ben nasıl olduğumu bilmiyorum yavrumu gördüm rüyamda yusufumu çok güzeldi ayrıntıya girmiycem ii olmaz anlatmak derlersahurda eşimle konusu geçti hiç görmüyorum keşke görsem demiştim ALLAHIM şükür olsun nasip etti :)
Cnm allah sabir versin sana ins cennwtte karsilaycak yavrun seni orda hep beraber olucaksiniz ins zor bi durum rabbim kimseye kaldiramayacagi yuku vermezmis ins en kisa zamanda yavrunu alirsin kucagina
galiba öyle oluyo :) balla akşam hiç açasım gelmiyo zaten zamanımda olmuyo :) gündüz yeteri kadar radyasyon alıyoruz akşam bari uzak kalalımmm
günaydınnnn kızlarrr nasılsınızzzz :) ben nasıl olduğumu bilmiyorum yavrumu gördüm rüyamda yusufumu çok güzeldi ayrıntıya girmiycem ii olmaz anlatmak derlersahurda eşimle konusu geçti hiç görmüyorum keşke görsem demiştim ALLAHIM şükür olsun nasip etti :)
canım benim yaaaçok içten istemissin demek ki Allah nasip etmiş burada acayip rahmet yağıyor kızlar fena yollar falan gökgürlüyo bi taraftan bende nasibimi aldım ıslandım biraz :) reglime bugünle birlikte son 3 gün bu ayıda bitirdim preseed jel diye bişey var kızlar hiç kullanmadım spermlerin yerine ulaşmasına yardımcı oluyomuş ve onları koruyomuş kayganlaştırıcıymış bileniniz var mı bilmiyorum alsam mı diye geçirdim aklımdan :)) bizimkiler yerine ulaşamıyo yardımcı olayım birazcık ya da direk sürtünsem mi ne yapsam tövbe estagfurullahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tamam canım ben akşam çekeyim vakit buldukça sağolasın.
ne olursa olsun kafama muhakkak takılıyo evdeyim çalışmıyorum, ailemden uzakta gurbetteyim belkide bu yüzden bu kadar takıyorum taktıkça da olmuyor.. ağustosda evliliğimizde 1. yılımız doluyor ilk ay düşünmedik ve memlekete gittiğim için bikaç ay çalışmadığımız da oldu yani toplamda 6-7 ay denemişizdir... ancak benim sağlık sorunlarım vardı onlarla da uğraştım...haşimato tiroidim var ilaç kullanıyorum ayrıca rahmimde de polip çıktı alınmazsa gebeliği engelleyebilir dedi geçen ay onun ameliyatını oldum bu ay çalışmalara başladık bakalım düşünmemeyi becerebbilirsem olacak belkide ama yapamıyorum...
hoşbuldum tekrardan...ben kaç defa test ettim memlekete gittiğim veya başka bir sebeple hamile olma ihtimalim olamayan aylarda adetim günü gününe geliyor ama acaba hamile olabilir miyim diye düşündüğüm aylarda hep gecikme oluyor... beynimiz bu işte önemli faktör onu rahatlatmayı bulmak lazım...
Uhibbike benim batı guncelleyiver sana zahmet bu ayda tırt çıktım malesef hayırlısı olsun
18 agustos
1 ay keciboynuzu ve incir kürü uygulamıstım esime ramazandan dolayı devam ettiremedik. Ama devam etmiycem artık hersey olacagına varır
ALLAH razı olsun canım benim rabbim seninde isteyen hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Kızlar bugün adetimin 11. günü. Erken diye düşünüyorum ama bugün yumurtlama günüm olabilir mi ki?
Bugün fena halde kasık ve bel ağrım var. Bir de akıntım.
Böyle erken olması mümkün mü ki? 18 temmuz yumurtlama günüm gözüküyor takvimde
Seninle tamamen aynı durumdayız...çalışmıyorum evdeyim ve gurbetteyim hem de hayli uzak...
Rabbim şifa versin tüm rahatsızlıklarına şimdi söyleynce hatırlaım kusura bakma balık hafızalıyım resmen
İnşallah tez zamanda alırsın minigini kucagına beklemek zor tek yapmamız gereken sabır başka çaremiz yok
önemli değil ne demek pek fazla yazmadığım için hatırlamaman çok normalevet tek gereken şey sabır gerçekten inşallah Rabbim sana da hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı salih-saliha evlatlar ihsan eylesin 2 düşük yaşamışsın çok zor sabrının karşılığını lutfeder inş. Mevla... bu arada bende memlekete baya uzağım 12 saat filan bayrama da gidemicem bu gurbette ilk bayramım olacak ve zor olacak
Yok ya en iyisini yapıyorsun gün boyu pc desin zaten akşam dinlen doya doyaa
Allah yardımcın olsun arkadaşım yaa senin imtihanda bu imiş rabbim mükafatını kat kat versin inşallaahhh tez zamanda minigini aırsın kucagına da tesellin olur bu acıya
Hoşgeldin idicim:)Ben geldim bugun iftarda annmdeydik baska misafirlerde vardi temizlikti yemkdi yoruldum valla
Canım nasılsın? Var mı bi gelisme? Takip edemedim burayı pek..
önemli değil ne demek pek fazla yazmadığım için hatırlamaman çok normalevet tek gereken şey sabır gerçekten inşallah Rabbim sana da hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı salih-saliha evlatlar ihsan eylesin 2 düşük yaşamışsın çok zor sabrının karşılığını lutfeder inş. Mevla... bu arada bende memlekete baya uzağım 12 saat filan bayrama da gidemicem bu gurbette ilk bayramım olacak ve zor olacak
aynen cnm ben, teselli edecek unutturacak tek şey yeni bir umut o yüzden bu kadar üstünde duruyorum yoksa git gide psikolojik olarak kötüye gidiyorum malesef ALLAHIM cümlemizin yrdımcısı olsun...
Amiiiinnn inşallah cümlemize ya
Ben 24 saat
Ve evleneli 1 buçuk yıl oldu ve evlendigimden beri ailemle bayram geçirmedim bu 3. bayram olucak
olsun rabbim başka dert sıkıntı vermesin saglıgımız huzurumuz yerinde..inşallah doya doya bayramlar geçirecegimiz zamanlarda gelicek
Amiinnn inşallah didem
diyorum ya senin imtihanın daha da zor....tamam kimimiz uzun zamandır bekliyoruz ya da benim gibi düşük yaşayanlarda var ama senin imtihanın yanında hafif bunlar (herkese acısı büyük gelir o ayrı kimse alınmasın)
Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallaaahhhh
Ben inanıyorum yavaş yavaş bu topik anneler topigi olcaakkk
oooo o zaman ben uzaktayım demeyeyim en iyisi seninki baya varmışş...evet hamdolsun bugünümüze Rabbim başka sıkıntılar vermesin varsın imtihanımız gurbet olsun daha farklı imtihanlarla sınamasın Rabbim...
aynen öylee amiinnn inşallaaahhh
bulundugun yerde arkadaş çevre yapabildin mi ?
maaleseff istanbuldayım ben burda insanlar kendi kabuğunda... sohbet grubum var onların hepsi de evli çocuklu,orta yaşlı.. herkesin işi gücü var yanii...
ama memleketten lise arkadaşım var oda buraya evlenip geldi onunla görüşüyoruz iyi oluyorsen neredesin ?
Oooo istanbulda olmak daha güzel yani sosyal anlamda imkanlar çoktur...
Ben Mardin'deyim ve küçük bi ilçedeyim...sosyal hayat sıfırın altında ilçede...bi park bile yok desem anlatabilirim sanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?