Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ne olursa olsun kafama muhakkak takılıyo evdeyim çalışmıyorum, ailemden uzakta gurbetteyim belkide bu yüzden bu kadar takıyorum taktıkça da olmuyor.. ağustosda evliliğimizde 1. yılımız doluyor ilk ay düşünmedik ve memlekete gittiğim için bikaç ay çalışmadığımız da oldu yani toplamda 6-7 ay denemişizdir... ancak benim sağlık sorunlarım vardı onlarla da uğraştım...haşimato tiroidim var ilaç kullanıyorum ayrıca rahmimde de polip çıktı alınmazsa gebeliği engelleyebilir dedi geçen ay onun ameliyatını oldum bu ay çalışmalara başladık bakalım düşünmemeyi becerebbilirsem olacak belkide ama yapamıyorum...

hoşbuldum tekrardan...ben kaç defa test ettim memlekete gittiğim veya başka bir sebeple hamile olma ihtimalim olamayan aylarda adetim günü gününe geliyor ama acaba hamile olabilir miyim diye düşündüğüm aylarda hep gecikme oluyor... beynimiz bu işte önemli faktör onu rahatlatmayı bulmak lazım...

Ayy allah yardim etsin hem calisiuosun hem iki gun misafir zor

Cnm allah sabir versin sana ins cennwtte karsilaycak yavrun seni orda hep beraber olucaksiniz ins zor bi durum rabbim kimseye kaldiramayacagi yuku vermezmis ins en kisa zamanda yavrunu alirsin kucagina

Cnm allah sabir versin sana ins cennwtte karsilaycak yavrun seni orda hep beraber olucaksiniz ins zor bi durum rabbim kimseye kaldiramayacagi yuku vermezmis ins en kisa zamanda yavrunu alirsin kucagina

saol cnm inşallah hepimizde çok fazla beklemeyiz kavuşuruz miniklerimize

Uhibbike benim batı guncelleyiver sana zahmet bu ayda tırt çıktım malesef hayırlısı olsun
18 agustos
1 ay keciboynuzu ve incir kürü uygulamıstım esime ramazandan dolayı devam ettiremedik. Ama devam etmiycem artık hersey olacagına varır

galiba öyle oluyo :) balla akşam hiç açasım gelmiyo zaten zamanımda olmuyo :) gündüz yeteri kadar radyasyon alıyoruz akşam bari uzak kalalımmm

Yok ya en iyisini yapıyorsun gün boyu pc desin zaten akşam dinlen doya doyaa

Allah yardımcın olsun arkadaşım yaa senin imtihanda bu imiş rabbim mükafatını kat kat versin inşallaahhh tez zamanda minigini aırsın kucagına da tesellin olur bu acıya

İlahi luci güldürdün yine

tamam canım ben akşam çekeyim vakit buldukça sağolasın.

Allah kabul etsin

Seninle tamamen aynı durumdayız...çalışmıyorum evdeyim ve gurbetteyim hem de hayli uzak...
Rabbim şifa versin tüm rahatsızlıklarına şimdi söyleynce hatırlaım kusura bakma balık hafızalıyım resmen
İnşallah tez zamanda alırsın minigini kucagına beklemek zor tek yapmamız gereken sabır başka çaremiz yok

Hakkında hayırlısı olsun inşallah zehrenur
Vardır bunda da bi hayır elbette biz şimdi göremiyoruz inşallah tez zamanda rabbim sevindirir seni de bekleyen isteyen herkesi de

Ben geldim bugun iftarda annmdeydik baska misafirlerde vardi temizlikti yemkdi yoruldum valla

Ya canım benimde geçen ay adetten bir gün sonra o akıntım oldu hemde ilk kez ve baya yoğun. Bende anlamadım ki..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen cnm ben, teselli edecek unutturacak tek şey yeni bir umut o yüzden bu kadar üstünde duruyorum yoksa git gide psikolojik olarak kötüye gidiyorum malesef ALLAHIM cümlemizin yrdımcısı olsun...

Ben geldim bugun iftarda annmdeydik baska misafirlerde vardi temizlikti yemkdi yoruldum valla
Hoşgeldin idicim:)
Kalabalık bi iftar yaşamışsın sanırım yoruldun ama olsun onun keyfi de ayrıdır eminim
Ben o kadar sessiz ramazan geçiriyorum ki anlatama yaa

Canım nasılsın? Var mı bi gelisme? Takip edemedim burayı pek..

Kromozom özge bi müddet foruma ara verdiği için ben cvblıyım dedim...Biraz keyfi bozuktu pozitif çıkan ovu testinden sonra ki tüm testler negatif çıktı ama en son konuştugumuzda adet olmamıştı...Hakkında hayırlısı olur inşallah

Amiiiinnn inşallah cümlemize ya
Ben 24 saat
Ve evleneli 1 buçuk yıl oldu ve evlendigimden beri ailemle bayram geçirmedim bu 3. bayram olucak
olsun rabbim başka dert sıkıntı vermesin saglıgımız huzurumuz yerinde..inşallah doya doya bayramlar geçirecegimiz zamanlarda gelicek

aynen cnm ben, teselli edecek unutturacak tek şey yeni bir umut o yüzden bu kadar üstünde duruyorum yoksa git gide psikolojik olarak kötüye gidiyorum malesef ALLAHIM cümlemizin yrdımcısı olsun...

Amiinnn inşallah didem
diyorum ya senin imtihanın daha da zor....tamam kimimiz uzun zamandır bekliyoruz ya da benim gibi düşük yaşayanlarda var ama senin imtihanın yanında hafif bunlar (herkese acısı büyük gelir o ayrı kimse alınmasın)

Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallaaahhhh
Ben inanıyorum yavaş yavaş bu topik anneler topigi olcaakkk

oooo o zaman ben uzaktayım demeyeyim en iyisi seninki baya varmışş...evet hamdolsun bugünümüze Rabbim başka sıkıntılar vermesin varsın imtihanımız gurbet olsun daha farklı imtihanlarla sınamasın Rabbim...

aynen öylee amiinnn inşallaaahhh
bulundugun yerde arkadaş çevre yapabildin mi ?

aynen öylee amiinnn inşallaaahhh
bulundugun yerde arkadaş çevre yapabildin mi ?

maaleseff istanbuldayım ben burda insanlar kendi kabuğunda... sohbet grubum var onların hepsi de evli çocuklu,orta yaşlı.. herkesin işi gücü var yanii...
ama memleketten lise arkadaşım var oda buraya evlenip geldi onunla görüşüyoruz iyi oluyor sen neredesin ?

Oooo istanbulda olmak daha güzel yani sosyal anlamda imkanlar çoktur...

Ben Mardin'deyim ve küçük bi ilçedeyim...sosyal hayat sıfırın altında ilçede...bi park bile yok desem anlatabilirim sanırım:))

Oooo istanbulda olmak daha güzel yani sosyal anlamda imkanlar çoktur...

Ben Mardin'deyim ve küçük bi ilçedeyim...sosyal hayat sıfırın altında ilçede...bi park bile yok desem anlatabilirim sanırım:))

ayy gerçekten zormuş işin.. insan sıkılınca kendini atacak yer arıyor istanbulun cazibesi muhteşem bu açıdan...
o zaman sana en yakın zamanda hayırlısıyla bir bebiş göndersin Mevla inş.. oyuncağın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…