ayy gerçekten zormuş işin.. insan sıkılınca kendini atacak yer arıyor istanbulun cazibesi muhteşem bu açıdan...
o zaman sana en yakın zamanda hayırlısıyla bir bebiş göndersin Mevla inş.. oyuncağın olur
Aynen öyle ist de sıkılınca hiç bişey yapamadın mı çıkıp bi parka gidersin ya da bi ihtiyacın mı var her taraf büyük alışveriş merkezi ya da marketler...
Burda hiç biri yok ama dedim ya huzurum yerinde ve benim için çook yabancı bi kültüre sahip bu şehri sevdim :))
Dediğin gibi inşallah tez zamanda bir de mnigim olur herşey daha güzel olurr
önemli olan da huzur,sağlık, afiyet zaten hamdolsun bugünümüze ve her günümüze...Allah daim etsin inş...
Ewt ramazanin tadida biraz bu galiba musafir agirlamk faln ins snde sevdiklerinle nice bayramlar nice ramazanlar gecirirsin cnm sen tayini bekliyosunz galiba allah gonlunuze gore versin insHoşgeldin idicim:)
Kalabalık bi iftar yaşamışsın sanırım yoruldun ama olsun onun keyfi de ayrıdır eminim
Ben o kadar sessiz ramazan geçiriyorum ki anlatama yaa
Kromozom özge bi müddet foruma ara verdiği için ben cvblıyım dedim...Biraz keyfi bozuktu pozitif çıkan ovu testinden sonra ki tüm testler negatif çıktı ama en son konuştugumuzda adet olmamıştı...Hakkında hayırlısı olur inşallah
Hoşgeldin idicim:)
Kalabalık bi iftar yaşamışsın sanırım yoruldun ama olsun onun keyfi de ayrıdır eminim
Ben o kadar sessiz ramazan geçiriyorum ki anlatama yaa
Kromozom özge bi müddet foruma ara verdiği için ben cvblıyım dedim...Biraz keyfi bozuktu pozitif çıkan ovu testinden sonra ki tüm testler negatif çıktı ama en son konuştugumuzda adet olmamıştı...Hakkında hayırlısı olur inşallah
Ewt ramazanin tadida biraz bu galiba musafir agirlamk faln ins snde sevdiklerinle nice bayramlar nice ramazanlar gecirirsin cnm sen tayini bekliyosunz galiba allah gonlunuze gore versin ins
Daha cok tazecik evlisin niye acele ediyon evliliginin tadini cikarsana cocuk olur ins k.bkma isine karismis gbi oldu ama illa ccok istiyosan bile bi alti ay bkle bnce
Daha cok tazecik evlisin niye acele ediyon evliliginin tadini cikarsana cocuk olur ins k.bkma isine karismis gbi oldu ama illa ccok istiyosan bile bi alti ay bkle bnce
Allah kabul etsin luci
Maşallah azmine ya ne güzel okuyorsun bende Meryem süresini başlıcam diyodum hala başlamadım yaa
Ayyy yeni gelinsin yanii ne güzeell
Bu konuda bende idi gibi düşünüyorum bi kaç ay evliligin tadını çıkar ama tabi ki bebek ne zaman olur bilinmez bi yandan da iyi yapmışsın hemen düşünmeklee :)
İnşallah tez zamanda kavusursun minigine bat ne zaman ?
Canım benim Sağol cevabın için :)) hakkında hayırlısı olsun ins. Sen nasılsın canım?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bat ne demek ya bide genc anne olim evladimin yanina o kadar nene olmimm istiom o oyle minik ve sevimliki ins olut benimde ya saka maka oyle birseyki evlendimden beri 4 kere test yaptim sabirsizlikdan beklemem gerekdini bilirken hemde heycan iste ne yapalim
rica ederim:)
ben iyiym hamdolsun bayaga toparlandım ramazanın bu son günlerini dolu dolu geçirmek istiyorum bakalım :)
Agustos 15 inde testleri yapıcam inşallah sonuçlarda çabuk çıkar ve bende bir an önce yeniden bebek psikolojisine girerim zira bu ara iyice vazgecmiş gibi yaşıyorum
Bat beklenen adet tarihi ne demek yani tahminen ne zaman adet olacaksın ? (inşallah olmazsın:) )
senin adına üzüldüm senin en heyecanlı ve güzel günlerin olmalıydı bu zamanlar...sense bu dediklerimden çok uzak gibi duruyorsun...karışmak gibi olmasında evde bişey yapamıyorsanız arada dışarda yalnız kalın..ne bilim hiç mi tatiliniz yok birlikte gezin ya da gün içinde güzel msjlar atın birbinize en basitinden...
Beklemeye gelince 1 yıldır bekleyen biri olarak tecrübemle şunu söyleyebilirim ki stres her zaman zarar..öyle bi oluyor ki sen taktıkca olmuyo stresten adette gecikiyor herşey tersine dönüyor :)
heyecanını anlıyorum ama biraz daha rahatlatmaya çalış kendni :)
Bu arada ayıp olmazsa yaş kaç
Oh ne güzel canım ya. Benim sana o bahsettigim arkadaşta ameliyat oldu, yumurtaliklarda zarar görmüş, tüpü alındı falan :/ allahtan bir kızı vardı.. Hayırlısı canım ya bende bu aydan ümitsizim çok
Napim cnm bugun gec kalktim esimde evdeydi orucda olunca bisey yapilmiyo aksamda biyere iftaea gittik pazaetesi aksamida yolculuk var memlekete gidiyorz kayinvalidemlere iste boyle yarinda biraz yogun olurum mukavelenin son gunu bikac alicagim seyler var oradada gireeim buraya ama internet paketim var sikinti olmaz buraya alistim cok girip bakmadan duramiyorm bundan oncede vajinusmus topigindeydim simdide burdayim bindan sonrada ins hep beraber bebklerimizin konustugumz topigimzde oluruzAmiiin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun diyoruz bakalım :))
ee bugün nasılsın neler yapıyorsun idi ?
Zor tabi ya buyuklerle ayni evde olmak bisey yapamazsin tabi ev ev ustune olmuyo ya ama tabi ki yapcak bisey yok gereken buysa ilerki yillarda olsa tamam ama evliligin ilk yillari insan yalniz olmk istiyo nyse cnm bnde uhubbikeye katiliyorm ewt biran once istiyosun olsun ama sikinti yapma ve oluruna birak ins hemencik hamile kalirsin rabbim bekletmesin gercekten hayirlisi olsun hakkimzdabeklesem ne olurki biz kaynana kayinpeder yasoyoruz esmle hic romantik birsey yok gece 12ye kadar beraberiz ikimizde ise gidiyoruz o saaten sonra ne yapabilirizki esim ailesi varken kaba gibi ama minimle ilgilenmek istiyorum sevmek iyi gunde kotu gunde tek heyecanim ona kaldi artik
Oh ne güzel canım ya. Benim sana o bahsettigim arkadaşta ameliyat oldu, yumurtaliklarda zarar görmüş, tüpü alındı falan :/ allahtan bir kızı vardı.. Hayırlısı canım ya bende bu aydan ümitsizim çok
Ya bnim amcamin kizininda yakin bi ark.kadin biraydir hastanelerde kactane hastane degistirmis kadinin bi oglu bi kizi var sprail takiliymis ve hamile kalmis busekilde yalniz bebek yani bebek bile degil tuplerde kalmis rahime girememismi dis gebelik olusmius kadin kanamasi falan olmus bir aydir hast.hast. geziyomus en son fenalasmis hast. Ksldirmislar tuplerden biri patlamis ameliyata almislar digerinide baglamislar dk.senin icin sakincali bidaha dogum yapmk demis yani neler neler var hayatta allahim hayirlisini versin hakkimzda konu benzeyince yazayim dedim
kaç haftalıktı ki hamileliğidemekki bayaga büyümüş farketmeden...
Allah şifa versin yaaa dış gebelik cidden zor bana sadece korkusu bile yetti
İğne ile başarılı bi düşük gerçekleştirilseydi bile tahribat mutlaka oluyomuş
Arkadaşının saglıgı sıhhatı yerinde olsunda rabbim evlat nasip eder yine tüpü alındıktan sonra tek tüple hamile kalanlarda çok..
Amin canim insallah sagolasin
rica ederim:)
ben iyiym hamdolsun bayaga toparlandım ramazanın bu son günlerini dolu dolu geçirmek istiyorum bakalım :)
agustos 15 inde testleri yapıcam inşallah sonuçlarda çabuk çıkar ve bende bir an önce yeniden bebek psikolojisine girerim zira bu ara iyice vazgecmiş gibi yaşıyorum
Bat beklenen adet tarihi ne demek yani tahminen ne zaman adet olacaksın ? (inşallah olmazsın:) )
senin adına üzüldüm senin en heyecanlı ve güzel günlerin olmalıydı bu zamanlar...sense bu dediklerimden çok uzak gibi duruyorsun...karışmak gibi olmasında evde bişey yapamıyorsanız arada dışarda yalnız kalın..ne bilim hiç mi tatiliniz yok birlikte gezin ya da gün içinde güzel msjlar atın birbinize en basitinden...
Beklemeye gelince 1 yıldır bekleyen biri olarak tecrübemle şunu söyleyebilirim ki stres her zaman zarar..öyle bi oluyor ki sen taktıkca olmuyo stresten adette gecikiyor herşey tersine dönüyor :)
heyecanını anlıyorum ama biraz daha rahatlatmaya çalış kendni :)
bu arada ayıp olmazsa yaş kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?