- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
zor tabi ya buyuklerle ayni evde olmak bisey yapamazsin tabi ev ev ustune olmuyo ya ama tabi ki yapcak bisey yok gereken buysa ilerki yillarda olsa tamam ama evliligin ilk yillari insan yalniz olmk istiyo nyse cnm bnde uhubbikeye katiliyorm ewt biran once istiyosun olsun ama sikinti yapma ve oluruna birak ins hemencik hamile kalirsin rabbim bekletmesin gercekten hayirlisi olsun hakkimzda
bu arada yarın bat benim ve eklemlerimde ağrı var neyse ya herşeyin hayırlısı zamanı var demek ki allahım beterinden korusun geç olsun da güç olmasın inşallah..
Napim cnm bugun gec kalktim esimde evdeydi orucda olunca bisey yapilmiyo aksamda biyere iftaea gittik pazaetesi aksamida yolculuk var memlekete gidiyorz kayinvalidemlere iste boyle yarinda biraz yogun olurum mukavelenin son gunu bikac alicagim seyler var oradada gireeim buraya ama internet paketim var sikinti olmaz buraya alistim cok girip bakmadan duramiyorm bundan oncede vajinusmus topigindeydim simdide burdayim bindan sonrada ins hep beraber bebklerimizin konustugumz topigimzde oluruz
Ya bnim amcamin kizininda yakin bi ark.kadin biraydir hastanelerde kactane hastane degistirmis kadinin bi oglu bi kizi var sprail takiliymis ve hamile kalmis busekilde yalniz bebek yani bebek bile degil tuplerde kalmis rahime girememismi dis gebelik olusmius kadin kanamasi falan olmus bir aydir hast.hast. geziyomus en son fenalasmis hast. Ksldirmislar tuplerden biri patlamis ameliyata almislar digerinide baglamislar dk.senin icin sakincali bidaha dogum yapmk demis yani neler neler var hayatta allahim hayirlisini versin hakkimzda konu benzeyince yazayim dedim
Evet canım 2 iğne yaptırdı. Düşmeyince ameliyat işte. Ay insan normal düşük yaptığına sevinecek artık. Rabbim beterinden korusun herkesi ya.. benimde bata 1 gun kaldı. Hiçbir şey yok.. Belirti vs. Ya bide bende akıntı falan olmuyor pek. Adete yakin gebelik varsa olurmuş.. gerçi değişiyor herkeste ama akıntı olmaması birinde kötü bir şey mi acaba?
beni dışarı cıkarmıyorkı o kadar dememe rahmen zaten babasıda kızar eve yemek yokmu der tutumlular aile şirketi çaısıyoruz ınan evlendik 3 gün bile izin vermediler eşim romantik biri değil yani evliliğimizin matematiği tam edebiyatı yok kaynanam annesi gidio kayın braderimde ama kayınpeder gitmez basımıza zaten işden eve gel temizlik yap yemekyap yıka bulasık namaz kız sahur kalk sabah işe git yorucu olmaaya basladı daha 20 yaşındayım ben hep sorumluluk sahıbı insandım zorlanmıyorum sadece yoruluyorum
kızlar günaydınnnnnn şimdi açtım kk yı acayip yoğun ve yorgunum haftasonu full misafir bugünde işler var yapmam gereken onlarla boğuşuyorum kızlar içim cız etti yine yaa erenpaşamız yine bebeğini kaybetmiş kötü oldum birden görünce önce inanamadım ama malesef durum bu.Zor zamanlardan geçiyoruz Allah sabırlar versin hepimize.
Bu arada yarın bat benim ve eklemlerimde ağrı var neyse ya herşeyin hayırlısı zamanı var demek ki Allahım beterinden korusun geç olsun da güç olmasın inşallah..
Ben öyle olmuştum işte 2 gün dış gebelik korkusu ile öyle doldum kii normal düşük yaptıgımı duydugumda inan sevindm çok zor bişey korkusu bile
Rabbim beterinden korusun inşallah arkadaşınıda herkesi de
akıntı seninde dediğin gibi herkeste olmuyor ya bence bunu kafana takıp stres yapmamaya calış arkadaşım..kötü bişey oldugunu da sanmıyorum ama için rahat etmiyorsa bi daha ki doktor muayenende sorarsın...
kızlar günaydınnnnnn şimdi açtım kk yı acayip yoğun ve yorgunum haftasonu full misafir bugünde işler var yapmam gereken onlarla boğuşuyorum kızlar içim cız etti yine yaa erenpaşamız yine bebeğini kaybetmiş kötü oldum birden görünce önce inanamadım ama malesef durum bu.Zor zamanlardan geçiyoruz Allah sabırlar versin hepimize.
günaydınnnn cnmmm ALLAH KOLAYLIK VERSİN :) bende dün çok yoğundumm hiç dinlenemedim bugünde bi tuhafımerenpaşaya üzüldüm yaa ALLAHIM SABIR VERSİN ilkidemi düşüktü
allah yardımcın olsun zor bi durum ....dedim ya sonuçta senin en heyecanlı zamanların olmalı...dışarda da illa yemege gitmeyin daha önce de dediğim gibi ne biliyim iş çıkıcı birlikte az yürüyün en basiti ya da bişey almaya birlikte gidin....ama dediğine bakılırsa eşinde pek fazla bu düşüncede degil...
Inşallah rabbim gönlüne göre verir de tez zamanda kavusursun minigine
Gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok şaşırdım ya nerde okudun ki
ay allah yardımcısı olsun rabbim gönlüne ferahlık versin yaaaaa offf ne zordur
inşallah tez zamanda atlatır ve saglıklı bi evlada kavusur yaa
inş kavusurum eşim romantik felan değil odunun teki
onunla konuşsan yani biraz daha şöyle olsan falan deyip beklentlerini söylesende anlamaz mı seni yani öenmsemez mi ki acaba ya
inşallah tatlı haberler alırsın sonucda adet olupda hamile olan bile var allah duanı kabul eder inşallah
bugün 18. günüm ve hala ovulasyonda pozitifi görmek nasip olmadı yumurtlamada sorun var demekki... hatta lekelenme şeklinde kan gelmeye başladı geçen ayki ameliyatla ilgili olsa çok zaman geçti olmaması lazım...aff bu aydan ümidimi kestim artık normal olmayan şeyler var nasip sonraki aylara artık...
ohoo bunu kac kere diyorum menfatçi diyo sinir oluyorum ben ondan maddi birsey istemiyorumki sarılmasını istemek oyle uyumak bunun menfatçilikle ne alakası var anam o anlamıyor ben ne desem boş erkek beyni farklı
hayırlısı canım benim hepimiz için inşallah..
luciiiiiiiiiiiii bu ne hallll bi moralsiz gördüm seni yaaa
18.gün pozitifi görmedin diye kafana takma dicektim ama kanamanın olması tuhaf yani normal bi durum olmasa gerek
Hakkında hayırlısı olsun inşallaah ya
İlginçmiş senin işin zor ama bence bol bol dua et rabbim eşinin kalbine şefkat muhabbet versin...biz bayanlar şefkatli yaklaşımları sıcaklıgı muhabbeti severiz..
Tabi ki erkek beyni farklı daha matematiksel ama bi sarılmanın öpmenin erkek olmaktan ziyade kişilikle alakası var sanırım ya
keyifsizim açıkçası hem yorgunum hem de regl olucam üstümde ağırlığı var olsamda kurtulsam ya işlerde yoğun bi taraftan sıcakları saymıyorum bile sen nasılsın
hayırlısı artık ne yapalım zamanı gelmedi demekki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?