Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bu arada yarın bat benim ve eklemlerimde ağrı var neyse ya herşeyin hayırlısı zamanı var demek ki Allahım beterinden korusun geç olsun da güç olmasın inşallah..

inan zor oluyo ayrı ev olacakdı dedıler kı 6 ay istanbuldayız 6 ay rize boşuna kira vermeyelim dediler ama bence bu kabul etmem içindi kaynanam istanbul cok seviyor kayınpeder araba alıp satıyor bence hep birlikde olacaz belki seneye en fazla 1 aylık giderler işte bizim hikaye boyle yemek yaparsın o onu istemez bu onu istemez senın istedin seyler pişmez mesela değişik onu ora koysan o baska yer kor yanı ben bı yatak odam sahıplenıp bi ora güzel etme calısıyorum bana ait bi orası gerisi halka acık

bu arada yarın bat benim ve eklemlerimde ağrı var neyse ya herşeyin hayırlısı zamanı var demek ki allahım beterinden korusun geç olsun da güç olmasın inşallah..

inşallah tatlı haberler alırsın sonucda adet olupda hamile olan bile var allah duanı kabul eder inşallah

İnşallah hep birlikteyiz tabi kiii
Çok kalıcak mısın memlekette?
İnşallah çok çok güzel geçer de keyifli dönersin

Allah şifa versin yaaa ne zor imtihanlar var

Ben öyle olmuştum işte 2 gün dış gebelik korkusu ile öyle doldum kii normal düşük yaptıgımı duydugumda inan sevindm çok zor bişey korkusu bile
Rabbim beterinden korusun inşallah arkadaşınıda herkesi de

akıntı seninde dediğin gibi herkeste olmuyor ya bence bunu kafana takıp stres yapmamaya calış arkadaşım..kötü bişey oldugunu da sanmıyorum ama için rahat etmiyorsa bi daha ki doktor muayenende sorarsın...

Allah yardımcın olsun zor bi durum ....dedim ya sonuçta senin en heyecanlı zamanların olmalı...dışarda da illa yemege gitmeyin daha önce de dediğim gibi ne biliyim iş çıkıcı birlikte az yürüyün en basiti ya da bişey almaya birlikte gidin....ama dediğine bakılırsa eşinde pek fazla bu düşüncede degil...
İnşallah rabbim gönlüne göre verir de tez zamanda kavusursun minigine

Gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Çok şaşırdım ya nerde okudun ki
Ay Allah yardımcısı olsun rabbim gönlüne ferahlık versin yaaaaa offf ne zordur
İnşallah tez zamanda atlatır ve saglıklı bi evlada kavusur yaa

Bu arada yarın bat benim ve eklemlerimde ağrı var neyse ya herşeyin hayırlısı zamanı var demek ki Allahım beterinden korusun geç olsun da güç olmasın inşallah..

Hakkında hayırlısı olsun tabi ki luciii ama kırmızıyı görene kadar umuda devaamm

evet canım zaten hasta olunca gideceğim doktora kontrol için tekrar.. o zaman sorayım en iyisi

günaydınnnn cnmmm ALLAH KOLAYLIK VERSİN :) bende dün çok yoğundumm hiç dinlenemedim bugünde bi tuhafım erenpaşaya üzüldüm yaa ALLAHIM SABIR VERSİN ilkidemi düşüktü

günaydınnnn cnmmm ALLAH KOLAYLIK VERSİN :) bende dün çok yoğundumm hiç dinlenemedim bugünde bi tuhafım erenpaşaya üzüldüm yaa ALLAHIM SABIR VERSİN ilkidemi düşüktü

onun bir oğlu var ikinciye hamile kaldı düşmüştü şimdi tekrardan düşük olmuş

inş kavusurum eşim romantik felan değil odunun teki

bugün 18. günüm ve hala ovulasyonda pozitifi görmek nasip olmadı yumurtlamada sorun var demekki... hatta lekelenme şeklinde kan gelmeye başladı geçen ayki ameliyatla ilgili olsa çok zaman geçti olmaması lazım...aff bu aydan ümidimi kestim artık normal olmayan şeyler var nasip sonraki aylara artık...

onunla konuşsan yani biraz daha şöyle olsan falan deyip beklentlerini söylesende anlamaz mı seni yani öenmsemez mi ki acaba ya

ohoo bunu kac kere diyorum menfatçi diyo sinir oluyorum ben ondan maddi birsey istemiyorumki sarılmasını istemek oyle uyumak bunun menfatçilikle ne alakası var anam o anlamıyor ben ne desem boş erkek beyni farklı

18.gün pozitifi görmedin diye kafana takma dicektim ama kanamanın olması tuhaf yani normal bi durum olmasa gerek
Hakkında hayırlısı olsun inşallaah ya

ohoo bunu kac kere diyorum menfatçi diyo sinir oluyorum ben ondan maddi birsey istemiyorumki sarılmasını istemek oyle uyumak bunun menfatçilikle ne alakası var anam o anlamıyor ben ne desem boş erkek beyni farklı

İlginçmiş senin işin zor ama bence bol bol dua et rabbim eşinin kalbine şefkat muhabbet versin...biz bayanlar şefkatli yaklaşımları sıcaklıgı muhabbeti severiz..

Tabi ki erkek beyni farklı daha matematiksel ama bi sarılmanın öpmenin erkek olmaktan ziyade kişilikle alakası var sanırım ya

hayırlısı artık ne yapalım zamanı gelmedi demekki....

keyifsizim açıkçası hem yorgunum hem de regl olucam üstümde ağırlığı var olsamda kurtulsam ya işlerde yoğun bi taraftan sıcakları saymıyorum bile sen nasılsın

Allah yardımcın olsun yaa bayram tatiline ne zaman giriceksin sende doya doya dinlen bari o zaman ya

bende iyiyim hamdolsun ama yapmam gereken günlk ev işlerini hala yapmadım çok tembelim çoookkk

hayırlısı artık ne yapalım zamanı gelmedi demekki....

Evet rabbim hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde nasip etsin inşallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…