- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Allah yardımcın olsun yaa bayram tatiline ne zaman giriceksin sende doya doya dinlen bari o zaman ya
bende iyiyim hamdolsun ama yapmam gereken günlk ev işlerini hala yapmadım çok tembelim çoookkk
Evet rabbim hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde nasip etsin inşallaahh
yaparsın gün uzun nasıl olsa :))) benimde evim pert şu an dün akşam misafirlerden sonra bişey yapamadım ki yorgunluktan evet bayramda çanakkaleye gidicem 3 gün kafa dinlemek istiyorum.
18.gün pozitifi görmedin diye kafana takma dicektim ama kanamanın olması tuhaf yani normal bi durum olmasa gerek
Hakkında hayırlısı olsun inşallaah ya
İlginçmiş senin işin zor ama bence bol bol dua et rabbim eşinin kalbine şefkat muhabbet versin...biz bayanlar şefkatli yaklaşımları sıcaklıgı muhabbeti severiz..
Tabi ki erkek beyni farklı daha matematiksel ama bi sarılmanın öpmenin erkek olmaktan ziyade kişilikle alakası var sanırım ya
eşimle aramız ii olmamaya basladı en ufak hatamda soylenır bağrır yaptım iyi seyler görmez ya bn ondan enfeksıyon kaptım benı doktor goturmedi bile anlamıyorum bu benı nasıl seviyor
Herkese merhabalar,
Yoğun bir pazartesi yaşıyorum.Yumurtlama günlerim yaklaşıor bugünleri iyi değerlendirmeliyim,ovülasyon testinde daha tam kırmızıyı göremedim ama az kaldı :)
Kizlaaarrr merhaba uzun zamandir girip yazamadim hamile kalanlar olmuş tebrik ederim hepsini allah bizlere de nasip etsin ....ben doktora basladim serophene kullandiktan sonra bugün kontrole gittim ve doktorum catlatma iğnesi verdi sonrasında ilişki dedi yarin ignemi olucam ama heyecanliyim ayni zamanda bu aydan çok umutlu....umarim bu ay hayirli haberler aliriz...
Cnm ya daha yeni evlisin su olanlara bak sen sonucta o eve yni gelmissin sana biraz zamn tanimalari lazim evde ne bilim alisana kadar kaynananin biseye karismamasi lazim evlilk tammamen sans isi kocanda tam odunmus k.bkma cnm ins hersey istedigin gbi olur rabbim gonlune gore versin allah muhabbttinizi artirsin ins koca adami vezirde eder rezilde demisler tabi bunun terside olabilir hakkimzda hayirlisi olsun cnmeşimle aramız ii olmamaya basladı en ufak hatamda soylenır bağrır yaptım iyi seyler görmez ya bn ondan enfeksıyon kaptım benı doktor goturmedi bile anlamıyorum bu benı nasıl seviycnm ya daha yni evlisin sunlara bsor
İnşallah hep birlikteyiz tabi kiii
Çok kalıcak mısın memlekette?
İnşallah çok çok güzel geçer de keyifli dönersin
Allah şifa versin yaaa ne zor imtihanlar var[/QUOTE
Kiz yogundum buhun giremedim suan gidiyoz allah nasip ederse on iki on uc gun kalcaz ins iyi bi tatil olur bizim icin ikimizinde ihtiyaci var cunki
Hoşgeldin ne güzel haberlerin var böyle :)
Hakkında hayırlısı olsun inşalla umarım müjdeyi verirsin bu ay
Kiz yogundum buhun giremedim suan gidiyoz allah nasip ederse on iki on uc gun kalcaz ins iyi bi tatil olur bizim icin ikimizinde ihtiyaci var cunki
Hosbuldum canim evet inşallah benimde bat yazabilirsin ağustos 7 .umarim bu ay hayirli haberler aliriz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar hastane gittim sonuç kağıdında 13,91 dedi doktor daha hücre dedi cok cok yeni dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi bana bn oruc tutuyorum zararı olurmu belirsiz gibi konustu birazda değerler artarsa ultrasyon bakıcaz dedi suan cok cok yeni olusuyo diyelım dedi nasıl dayancam ben şimdi
tebrik ederim cnmm ALLAHIM tamamına erdirsin darısı bize olsun inşallah :) dayanamıycak bişi yok bu kadar olmuş ya bekle bakalım annesii
Iyi hadi hayirli olsun kucaginada almak nasip olur ins gunun gecmismiydikızlar hastane gittim sonuç kağıdında 13,91 dedi doktor daha hücre dedi cok cok yeni dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi bana bn oruc tutuyorum zararı olurmu belirsiz gibi konustu birazda değerler artarsa ultrasyon bakıcaz dedi suan cok cok yeni olusuyo diyelım dedi nasıl dayancam ben şimdi
Cnm sen cok acelecisin ya yillardir bekleyenler napsin buyuk ihtimal hamilesin suan bebegin senle gerisini rabbime birak icin rahat olsuninsan çok değişik hissediyorya 10 gün azmı ALLAH C.C İNŞ SİZEDE HAYIRLISI İLE EVLATLAR NASİP EDER YA DEĞERLERİM ARTMASA KORKUYORUM
günaydınnnn kılzarrrrr :) nasılsınızzzzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?