Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

yaparsın gün uzun nasıl olsa :))) benimde evim pert şu an dün akşam misafirlerden sonra bişey yapamadım ki yorgunluktan evet bayramda çanakkaleye gidicem 3 gün kafa dinlemek istiyorum.

yaparsın gün uzun nasıl olsa :))) benimde evim pert şu an dün akşam misafirlerden sonra bişey yapamadım ki yorgunluktan evet bayramda çanakkaleye gidicem 3 gün kafa dinlemek istiyorum.

Evet bi yandan başladım bi yandan pc ye bakıyorum :)
Ay bu pc insanı çok çok oyalıyor yaaa

eşimle aramız ii olmamaya basladı en ufak hatamda soylenır bağrır yaptım iyi seyler görmez ya bn ondan enfeksıyon kaptım benı doktor goturmedi bile anlamıyorum bu benı nasıl seviyor

Herkese merhabalar,
Yoğun bir pazartesi yaşıyorum.Yumurtlama günlerim yaklaşıor bugünleri iyi değerlendirmeliyim,ovülasyon testinde daha tam kırmızıyı göremedim ama az kaldı :)

eşimle aramız ii olmamaya basladı en ufak hatamda soylenır bağrır yaptım iyi seyler görmez ya bn ondan enfeksıyon kaptım benı doktor goturmedi bile anlamıyorum bu benı nasıl seviyor

Ben yalnıs mı hatırlıyorum sen daha bir aylık evlisin dimi
arkadaım bence bu psikoloji de ve şartlarda bebek için beklesen sanki daha iyi olucak...ya da dua etmeli bol bol rabbim hakkında en hayırlı olanı nasip etsin inşallah

Herkese merhabalar,
Yoğun bir pazartesi yaşıyorum.Yumurtlama günlerim yaklaşıor bugünleri iyi değerlendirmeliyim,ovülasyon testinde daha tam kırmızıyı göremedim ama az kaldı :)

Hoşgeldin mooncuum :)
maşşallaah ne güzel çalışmalar tam hızzz

Hadi hayırlısı inşallah verirsin müjdeyi bu ay

Kizlaaarrr merhaba uzun zamandir girip yazamadim hamile kalanlar olmuş tebrik ederim hepsini allah bizlere de nasip etsin ....ben doktora basladim serophene kullandiktan sonra bugün kontrole gittim ve doktorum catlatma iğnesi verdi sonrasında ilişki dedi yarin ignemi olucam ama heyecanliyim ayni zamanda bu aydan çok umutlu....umarim bu ay hayirli haberler aliriz...

Hoşgeldin ne güzel haberlerin var böyle :)
Hakkında hayırlısı olsun inşalla umarım müjdeyi verirsin bu ay

*FtmGn.....................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)

*zahidem70..............22 Haziran..........26 yaşında / 3 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor

*okyonus..................5 Temmuz

*pamukprenses187....9 Temmuz

*Ceylan8890.............10 Temmuz

*laleaslan..................15 Temmuz.........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*eses07....................16 Temmuz

Bat güncellemek isteyen yok mu acabaaa

Cnm ya daha yeni evlisin su olanlara bak sen sonucta o eve yni gelmissin sana biraz zamn tanimalari lazim evde ne bilim alisana kadar kaynananin biseye karismamasi lazim evlilk tammamen sans isi kocanda tam odunmus k.bkma cnm ins hersey istedigin gbi olur rabbim gonlune gore versin allah muhabbttinizi artirsin ins koca adami vezirde eder rezilde demisler tabi bunun terside olabilir hakkimzda hayirlisi olsun cnm

Hoşgeldin ne güzel haberlerin var böyle :)
Hakkında hayırlısı olsun inşalla umarım müjdeyi verirsin bu ay

Hosbuldum canim evet inşallah benimde bat yazabilirsin ağustos 7 .umarim bu ay hayirli haberler aliriz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiz yogundum buhun giremedim suan gidiyoz allah nasip ederse on iki on uc gun kalcaz ins iyi bi tatil olur bizim icin ikimizinde ihtiyaci var cunki

tahmin edebiliyorum yolculuk öncesi telaşlı olur :)
Hayırla git hayırla gel arkadaşım

Hosbuldum canim evet inşallah benimde bat yazabilirsin ağustos 7 .umarim bu ay hayirli haberler aliriz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah yaa

kizlarrrr kan tahlil yaptirdimmmm yarini sabirsizlikla bekliom internetten labaratuar sonuc baktim hem hepatit b asisi yaptirmistim o tuttumu die hemde gebelik icin ikisine pizitif yaziyor gray zone 5-25 pozitif < 25 > 3 hafta 5.8 -71.2 dio gebelik kismisnta gercekden hamilemiyim anti hbs makro pozitif diyor ikiside pozitif yaziyor acaba hamilemiyim ya kocam sukur namaz bile kildim doktor yarin olumsuz derse uzuluruz suan mutluyum bi yandan duygu yogunlugu icindeyim

kızlar hastane gittim sonuç kağıdında 13,91 dedi doktor daha hücre dedi cok cok yeni dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi bana bn oruc tutuyorum zararı olurmu belirsiz gibi konustu birazda değerler artarsa ultrasyon bakıcaz dedi suan cok cok yeni olusuyo diyelım dedi nasıl dayancam ben şimdi

tebrik ederim cnmm ALLAHIM tamamına erdirsin darısı bize olsun inşallah :) dayanamıycak bişi yok bu kadar olmuş ya bekle bakalım annesii

günaydınnnn kılzarrrrr :) nasılsınızzzzz?

tebrik ederim cnmm ALLAHIM tamamına erdirsin darısı bize olsun inşallah :) dayanamıycak bişi yok bu kadar olmuş ya bekle bakalım annesii

insan çok değişik hissediyorya 10 gün azmı ALLAH C.C İNŞ SİZEDE HAYIRLISI İLE EVLATLAR NASİP EDER YA DEĞERLERİM ARTMASA KORKUYORUM

Iyi hadi hayirli olsun kucaginada almak nasip olur ins gunun gecmismiydi

insan çok değişik hissediyorya 10 gün azmı ALLAH C.C İNŞ SİZEDE HAYIRLISI İLE EVLATLAR NASİP EDER YA DEĞERLERİM ARTMASA KORKUYORUM
Cnm sen cok acelecisin ya yillardir bekleyenler napsin buyuk ihtimal hamilesin suan bebegin senle gerisini rabbime birak icin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…