Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Merhabalar bende araniza katilabilirmiyim?? Bizde 1 senedir bebisimizi bekliyoruz ama hala gelemedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar bende araniza katilabilirmiyim?? Bizde 1 senedir bebisimizi bekliyoruz ama hala gelemedi

hoş geldin canım,sormana bile gerek yok artık bizden birisin Herhangi bir tedavi uygulanıyor mu canım,vardır bi zamanı üzülme bu arada kaç yaşındasın?

Cok sukur ben iyiyim sen nasilsin memlekete geldim bnde simdi

tşk tatlım biz aynı çalışmaya devammm :) ooooo süper gözün aydın tatile erken başladın demek :) şimdiden ii bayramlar ii tatiller...

günaydınnnn kılzarrrrr :) nasılsınızzzzz?

Günaydın dideem :) Ben iyiym hamdolsun sen nasılsın çalııyor musun ?

Tebrik ederim gözün aydın bak beklemene gerek kalmadan ilk ay hamile kaldın bence biraz dua edip sabretmelisin....
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin inşallah
Bat ne zamandı senin yani adet günün ?

Merhabaa tabi ki katılabilirsinizzz hoşgeldinizz
Bende bi senedir bekliyorum
Biraz nazlı olucak bizim minikler sanırım :))

hoşgeldinnnn cnmmm inşallah çok fazla beklemeden gelir bebişin ALLAHIM yardımcın olsunnnnn :)

çalışıyorum cnmm maalesef hiç de havamda değilim adet ağrım başladı belim karnım ağrıyo akıntımda var daha 5/6 gün var ama hiç sanmıyorum ALLAHIM hayırlısını versin inşallah sen neler yapıyosun :) sen gitmiyomusun tatile gerçi yeni gelmiştin dimi?

Hosbulduk arkadaslar ... Evet gecen yil cocuk dusunmeye basladigimizda ben dra gittim ve dr hicbir problem olmadigini herseyin cok cok normal oldugunu soyledi bir yil beklememizi sabirli olmamizi ama velev ki gebelik olmazsa bukez esimle birlikte gelmemizi soylemisti. Smdide 1 yil oldu fakat bizim bu 1 yildaki yumurtlama gunlerimizin tamamini degerlendiremedik. Esimin is skntilari stres araya giren ailevi sorun hastaliklar derken ama ramazandan sonra dra gitmeye karar verdik.. Daha dogrusu esim sadece ben gidecem senin gitmene gerek yok deyip icten ice bunu sorun ediyormus gbi geldi bana (

Hayırlısı olsun didem yaa hepimizn hakkındaaa
Bende evdeyim genelde ramazan ya sıcakta cidden bayaga halsiz oluyorum ama hamdolsun dün bugün hava serinledi...yaz başından beri ilk kez bulut gördük resmen :))

Ben eşimin memleketine yeni gittik zaten bayramda burdayım belki sonrasında kendi alemin yanına giderim bakalım hayırlısı şimdilik evimdeyim :)

Unutmusum az once yazmayi 29 yasindayim

Hakkında hayırlısı olsun tabi ki ama bence ne kadar zor olsa da stres yapmamaya çalış artık sebepsiz hiç bi sorun yokken uzun süre beklemek o kadar çok fazla ki...Doktorlarda bi sebeb bulamıyo tamamen nasip işi ya...
Rabbim tayin ettiği vakitte minigniz gelicek inşallaah

Bat ını söylersen seni de listeye ekliyim

Aynen canm 3 yillik evliyim tamam basta dusunmedik ayri ama insanlar bunu bilmediginden o kadar dengesizce konusuyorlar ki artik kiriliyor ve cok uzuluyorum... Daha 2 ay once evlenen kuzenimin bile esi hamile o kdar cok hamile kuzenlerm var ki kiskanmak asla ama asla deil de ozeniyorum. Bide dedigim gibi resmen acimalarini hissetmek dahada kiriyor beni evlat sahibi olmak cok cok ayri fakat hayat sadece o deilki insanlar neden bunu goremiyorlar

Iyi hadi hayirli olsun kucaginada almak nasip olur ins gunun gecmismiydi

daha adetime 6 gün var tahminen özel hastene aradım durumu dedim 2 günlük felan gibi dedi daha çok yeni dedi eğer değerlerim düserse yalancı gebelik olabilirmiş 10 gün sonra tekrar kan testi yapılacak eğer degerlerim yükselirse bebek olacak inş 3000 cıvarı cıkınca değer ultrasyondan bakacaklarmıs ban folik asit kullan bebeğin gelişimi için dedi inş 10 gün sonra hayal kırıklığına uğramam :18:

Ben daha dun hastaladm (( bittikten sonra soylerm cnm

bende evde olmak isterdim orucun şükür bir sıkıntısı yok cnm ama beni uykusuzluk kötü ediyo genelde sahurdan sonra yatıyoruz 4 te yat sabah 7,30 da kalk :) şikayet etmiyorum ALLAHIM kabul etsin

inş alırım kucama ama suan olusum asaması gibi birsey yalancı gebelikde olabilir dedi cok yeni dedi adetim ayın 28 de olamam gerekio tahminen takvımımdede öyle daha 6 gün var yani eğer değerlerim düşerse tutnumadı oluyomuş ama yükselirse bebek normal gelişiyor pşacakmış değer 3000 çıktığı zaman ultrasyona bakılacak inş hayırlısı ile olur bebeğim

Canm insallah bu gunlern hurmetine Rabbm bos cikarmaz... Rabbm sevndirsin hepimizi ins

Cnm sen cok acelecisin ya yillardir bekleyenler napsin buyuk ihtimal hamilesin suan bebegin senle gerisini rabbime birak icin rahat olsun

ya acelecım biraz evet ama onun heycanı hevesi öyle baska birseyki anlatamam yani EŞİMDEDE BENDE RABBİM HAYIRLISI İLE NASİP EDER İNŞ

cnm sen cok acelecisin ya yillardir bekleyenler napsin buyuk ihtimal hamilesin suan bebegin senle gerisini rabbime birak icin rahat olsun

canm insallah bu gunlern hurmetine rabbm bos cikarmaz... Rabbm sevndirsin hepimizi ins

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin inşallah allah hepiniizn yüzünü güldürür inşallah

aahhhhh o insanlaaarrrrrr ahhhh o insanlarrrrr

ooo kızım daha adetine 6gün var çok erken diğil mi :) bu kadar stres olma rahatla biraz sen bu kadar evhamm yaparsan ALLAH korusun olacağı varsada olmaz ok sakinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…