Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

seni çoook çoook iyi anlıyorum
Bende başta bi müddet istemedim sonra da bi yıldır bekliyoruz ve benden sonra evlenen bi kuzenim 2 ay sonra dogum yapacak diger kuzeniminde az önce hamile oldugunu ögrendim nasip tabi ki ama içim gitti şuan yalan söyleyemem
Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah yaa bizimde olucak bigün ben inanıyoruumm

Ben daha dun hastaladm (( bittikten sonra soylerm cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hiç asma yüzünü ne güzel önünde yepyeni bi ay varrrr herşey çok güzel olucak belki de bu ay nasip olucak bilemeyiz ki asla ama asla umutsuz omayalm

bende evde olmak isterdim orucun şükür bir sıkıntısı yok cnm ama beni uykusuzluk kötü ediyo genelde sahurdan sonra yatıyoruz 4 te yat sabah 7,30 da kalk :) şikayet etmiyorum ALLAHIM kabul etsin

oyyyy maşallaahhh nazar etmim ama iyi dayanıklsıın o tempoda bi de oruç tutuyosun bi de çalışıyorsuun tebrik ediyorum seni didemciimmm

Bak adetine de daha varmış bence biraz sakin ol cünkü stres oluşumunu ve gelişimini etkiler

selam canım sana bişey sorucam..
bugün benim 19. günüm ve ovulasyonda 2. çizgim neredeyse yok gibi aklıma takılan şu ki ; acaba 15. gün biraz koyulaştığında yumurtlamış olabilir miyim çizgi ilki gibi tamamen koyu değildi ama baya belirgileşmişti kaç gündür az az uzayan şeffaf akıntı da vardı acaba yumurtlama o zaman olmuş olabilir mi veya bugünlerde olup da test tesbit edememiş olabilir mi ?... veya.... düşünmek istemediğim diğer ihtimal..... yumurtlamada sorun var... artık Rabbime sığınıyorum ama bu ay tamamen umudum tükendi bu imtihan çok zor..
bu arada hakkını helal et çok soru sordum sana bu konuda sende çok yardımcı oldun Allah muradını en kısa zamanda verir inş.

estg yaa sor tabi ki yardımcı olabiliyorsam ne mutlu...
soruna gelince 15.günde ki belirginlik ne boyutta bilmiyorum ama dediğin belirtilere bakılırsa yumurtlamışda olabilrisin ya da o süreçtesin ve bi iki güne yumurtlıcakda olabilrsin...ben 2 3 24.güne kadar yapmıştım geçen ay...

testler tabi ki yanılabilir...dedim ya geçen ay ben hiç pozitif görmedim ama hamileydim sakın kötü düşünme yumurtlamıyorum falan diye...
bol bol dua et hayırlısı olsun inşallah...
bide stres yapmamaya çalış cünkü bu bile düzenini yumurylamanı etkiler hatta bu test daha da stres yaptırıyosa bence yapma bırak düzenli ilişkiye devam et yeter

hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda gelir sana minigin

EN BÜYÜK SİTRESİM İŞİM MUHASEBE SÜREKLİ BENİ ANLAMADAN AZARLIYOLAr uff ne zor

15. gün aynı koyulukta değildi sadece daha belirgindi ve şeffaf akıntı o gün yoktu sonrasında2 gün az az oldu şimdi de yok tam bir muamma benim durumum... dediğin gibi test daha da stres yaptırdı bırakıyorum artık ilişki de çok düzenli olmadı bu ay test yüzünden...
bayram geçsin bir kafa dağıtıp çocuk gündeminden çıkmak lazım yoksa olmayacak bu iş..
hepimizin hakkında hayırlısı olur inş.

Takmamaya çalış kim ne diyorsa duyma senin şuan gayet keyifli olman lazım üzülmemen kendini yormaman...sonradan Allah korusun olmazsa gereksiz yere yaptgın strese pişman olursun maalesef

Dediğim gibi test daha da stres yaptırdıysa bence de bırak yumurtlayacagın varsa da düşünmekten kafayı takmaktan olmıcak
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
bu ara bende çocuk düşünmemek uzaklaşmak istiyorum ama ben düşünmicem dedikçe birileri başıma kakıyor maalesef

o birileri çenelerini tutmadıkça biz hepten stres yapıyoruz herkes özel hayatımıza karışıyor ne hakları varsa !! bende eşim bayram tatiline gidelim dediği halde sırf insanlar sorup sorup canımı sıkarlar diye gitmek istemiyorum gurbette olmanın işte bir avantajı...uzakta olunca daha az morali bozuluyor insanın bu hususta..

hemde ne stres onlar sordukça ne keyif kalıyo ne umut
bende gurbetteyim ama biraz önce kuzenimin müjdesini verirlerken bile moralimi bozmaya yettiler yani
agustosta giderim diyodum ama sanki bende vazgecmeye başladım yaaa en iyi gitmemek dedigin gibi

bende muhasebe yaklaşık 8 senedir bu işi yapıyorum dediğin gibi işimiz zor ama insanlar daha çok yoruyor insanı dimi

ooo kızım daha adetine 6gün var çok erken diğil mi :) bu kadar stres olma rahatla biraz sen bu kadar evhamm yaparsan ALLAH korusun olacağı varsada olmaz ok sakinnnnn

haklısınız önemli olan bebek geri bütün sıkıntılar atlatılır insallah

bende muhasebe yaklaşık 8 senedir bu işi yapıyorum dediğin gibi işimiz zor ama insanlar daha çok yoruyor insanı dimi

hemde nasıl amcamla beraber tutuoduk oda şimdi tATİLE GİTTİ AYYY BU NE KİMSE DEMİORUZ SUAN BEBEK İŞİNİ AMA OYLE SİTRES BAGIRMAK YAPIOKİ BOŞ ŞEYLER İÇİN GERİYOR ADAMI HABU SEVMIYORUM 5 SENEDİR ZORLA YAPIYORUMYA LİSE 2DE BIRAKTIRDILAR OKULU CEKIOM AMA CEKIOM SİMDİ

ovülasyon testinin markası ne canım?labaquık değilse yanıltabılır ayrıca hiç yum takibi yaptırdın mı yani yumurtalama problemin var mı önce bunu bi öğren çünkü test genelde yumu tespit edıyo bende yanılmadı en azından ama ben dr da da ıkı ay takıp yaptırmıştım ve hormon testlerimde normal değerlerdeydi eger ki yum konusunda tereddütün varsa mutlaka dr a bir görün derim canım

allahım kolaylık versin cnmmm ben muhasebe bürosaında diğilim şükür bir tesisin mıhasebesini tutuyorum bnm işim de çok yoğun ama alıştım artık :) hem ben seviyorum işimi dediğim gibi insanlar zorlaştırıyor...

dısardaydım eve geldim dus aldım uzanıyorum yemek derimde yok esımın dayısı cagırdı iftara

ayyyy şimdi bende evde olmayı çok isterdimmm ohhhh misss yat vallaa :) ezana da yakın git şimdi gelinsin hizmet etmen gerekir ne fenayımmmm dimi

ayyyy şimdi bende evde olmayı çok isterdimmm ohhhh misss yat vallaa :) ezana da yakın git şimdi gelinsin hizmet etmen gerekir ne fenayımmmm dimi

didem 6 günün kaldı dimi batlarımız yaklaştı senle bugun benim bat ama yarın olucam kadir gecesini çıkaraydım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…