didem 6 günün kaldı dimi batlarımız yaklaştı senle bugun benim bat ama yarın olucam kadir gecesini çıkaraydım bari
kızı var evde benden ıkı yas küçük yapsınlar valla bana kimse yardıma gelmedı
canım naber?
nasıl gidiyo hamileliğin? kanama riskin azaldı mı? dr değiştirecektin sonuç ne oldu?
evet canım 9 gün tatilimiz var eşim gidelim diyo ama gitmicem kararlıyımhemde ne stres onlar sordukça ne keyif kalıyo ne umut
bende gurbetteyim ama biraz önce kuzenimin müjdesini verirlerken bile moralimi bozmaya yettiler yani
agustosta giderim diyodum ama sanki bende vazgecmeye başladım yaaa en iyi gitmemek dedigin gibi
ovülasyon testinin markası ne canım?labaquık değilse yanıltabılır ayrıca hiç yum takibi yaptırdın mı yani yumurtalama problemin var mı önce bunu bi öğren çünkü test genelde yumu tespit edıyo bende yanılmadı en azından ama ben dr da da ıkı ay takıp yaptırmıştım ve hormon testlerimde normal değerlerdeydi eger ki yum konusunda tereddütün varsa mutlaka dr a bir görün derim canım
hemde ne stres onlar sordukça ne keyif kalıyo ne umut
bende gurbetteyim ama biraz önce kuzenimin müjdesini verirlerken bile moralimi bozmaya yettiler yani
agustosta giderim diyodum ama sanki bende vazgecmeye başladım yaaa en iyi gitmemek dedigin gibi
Ahh ahh zatn o insanlar yuzunden huzur denen bisey kalmadi bazen biywre gitmk istemiyorm ist.esimin kimsesi yok hepsi memlektte benm taraf sorar durur bide akil vermeleri yokmu dk.git gec olmadan faln sanki biz bilmiyotz sinir oluyormya bazilarina diyorumki merak etmene gerek yok haber veririm diyorm olunca duyarsin diyorm gecen de bi komsu nezamn gorse soruyo varmi yok diyorm bifaha soryo baska zamn var dimi sanki oyle hisssettim diyo yok olunca sana haber ederim diyorm gecende sert bi dille uyardim sen niye kndine dert edindin bidaha sorma bana busoruyu dedim derdi baska paea karsiligi bel faln cekiyo gel cekim belini hemn kslirsin diyo sinir ya hersene geliriz memlekete sorarlar burdada var bi kadin geliyon gidiyon bos bos diyo bna g.zekali sanki bnim elimde gecen sene buzamnlar okadar kotuydumki bnden bisene sonra evlenen eltim ikinciye hamileydi beeaber gelmistik memlwkete herkex diyoki eltin ciftledi sen neduruyon okadar agladimki gecen sene cok zor ya rabbim kucagimizi doldursun ins insanlarimz bilincsizce konusup duruyo bn daha kimseye sormadm cocuk niye yok diye yoksz vardir bi sebebi ne sorucam ya istemiyodur yada olmamistir henuz uzun oldu kizlar bukonuda cok dertliyim allahtan esimin ailesi tek bi sozlerini duymadim onlar bndenn cok izuluyo birz once kvdeyle konustuk hicc sikma canini kizim rabbim en iyisini bilir bi vakti var olucak ins sen yeterki uzulme diyo allah razi olsun soranlarada hic aldirma diyo
evet canım 9 gün tatilimiz var eşim gidelim diyo ama gitmicem kararlıyımbu tatili de böyle geçirelim belki iyi gelir kafa dağıtmak açısından
laboquick canım test netten almıştım.. hiç yum takibi yaptırmadım açıkçası problem var mı diye düşünmüyor değilim ama geçen ay rahmimdeki polip sebebiyle ameliyat oldum ikidebir doktora gitmek zor geliyor.. ama vakit kaybetmek de istemiyorum ramazan geçsin önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum artık beklemek daha da yıpratıyor insanı..
Ahh ahh zatn o insanlar yuzunden huzur denen bisey kalmadi bazen biywre gitmk istemiyorm ist.esimin kimsesi yok hepsi memlektte benm taraf sorar durur bide akil vermeleri yokmu dk.git gec olmadan faln sanki biz bilmiyotz sinir oluyormya bazilarina diyorumki merak etmene gerek yok haber veririm diyorm olunca duyarsin diyorm gecen de bi komsu nezamn gorse soruyo varmi yok diyorm bifaha soryo baska zamn var dimi sanki oyle hisssettim diyo yok olunca sana haber ederim diyorm gecende sert bi dille uyardim sen niye kndine dert edindin bidaha sorma bana busoruyu dedim derdi baska paea karsiligi bel faln cekiyo gel cekim belini hemn kslirsin diyo sinir ya hersene geliriz memlekete sorarlar burdada var bi kadin geliyon gidiyon bos bos diyo bna g.zekali sanki bnim elimde gecen sene buzamnlar okadar kotuydumki bnden bisene sonra evlenen eltim ikinciye hamileydi beeaber gelmistik memlwkete herkex diyoki eltin ciftledi sen neduruyon okadar agladimki gecen sene cok zor ya rabbim kucagimizi doldursun ins insanlarimz bilincsizce konusup duruyo bn daha kimseye sormadm cocuk niye yok diye yoksz vardir bi sebebi ne sorucam ya istemiyodur yada olmamistir henuz uzun oldu kizlar bukonuda cok dertliyim allahtan esimin ailesi tek bi sozlerini duymadim onlar bndenn cok izuluyo birz once kvdeyle konustuk hicc sikma canini kizim rabbim en iyisini bilir bi vakti var olucak ins sen yeterki uzulme diyo allah razi olsun soranlarada hic aldirma diyo
canım yazdıklarını okudum çok ta tanıdık geldi bizim toplumumuz hep böyle ben yeni evliyim daha 2 ay oldu ama yıllarca neden evlenmiyosun sorulaına maruz kaldım ve daha 2. ayımdayım şimdi de bebek sorularına başladılar belki kötü niyetle yapmıyorlar ama karşılarındaki kişilerin o anda duyguları nasıl ne hissediyolar bilmeden konuşuyolar bebeğin olunca da başka bişey bulurlar o yüzden mümkün oldugunca duymazlıktan gel kulak tıka bu dünyada her şeyin bir vakti zamanı var o zaman gelince her şey kendiliğnden oluyor senin bebeğinii de bir vakti zamanı var rabbim ona bir doğum saati yazmış dünyaya gelme vakti tayin etmiş oda ozaman gelecek başkaları ne der diye düşünmekten kendimizi yiyip bitiriyoruz sabret ve insanları duyma
didem 6 günün kaldı dimi batlarımız yaklaştı senle bugun benim bat ama yarın olucam kadir gecesini çıkaraydım bari
Sagol canim sen nasilsin cok sukur iyi bakalim simdilik lekelenmelerim kesildi doktoru degistir dim evet troit icinde ilaca basladim. Bakalim 1 ay sonra onunda kontrolu var onun disinda sabirsizlikla ayin dokuzunu bekliyorum. Senin nasil gidiyor insallah yoktur bi problemin hersey yolundadir.
haklısınız önemli olan bebek geri bütün sıkıntılar atlatılır insallah
allahım kolaylık versin cnmmm ben muhasebe bürosaında diğilim şükür bir tesisin mıhasebesini tutuyorum bnm işim de çok yoğun ama alıştım artık :) hem ben seviyorum işimi dediğim gibi insanlar zorlaştırıyor...
bence cok takiyorsun benim hic sevmedim sey baskalarinin dedinj takmak sen ölurken topraga giriyorlarmi senle hayat senin hayatin Allah ne zaman nasip ederse hayirlisi ile olsunda bizimkilerde cocuk etme der durur ya sanane ne lazim sana cocuk felan Allah c.c isi kimseye kalmadi bende korunmuyorum olaca varsa olsun bence Allahin verecen engel koymak bu ben hep Allah dua ettim ezan okunurken dualarin kabul olurmus hele cuma gunj bi saati var kimse bilmez.o vakit de kabul olurmus sitres edip bebege enge oluyon ben.ilk ay olsun die cok ugrastim 4 tes attim olmadi ikinci ayda olmaz dedim oldu gibi birsey deger duserse bebek dusmus olacak suan net birsey degil pozitif ama. daha hucre dedi doktor sana dicem kulaklarini tik disariya ben hic takmam hayat benim hayatim o desin ne olacak at arkaya dinleme konusma bile kale almadini goster rabbim ne zaman demisse o zaman de gec kimsenin lafi ile kahrolma kendine guven millet lafi ile ilerlersen oldun yerde sayarsin sen keyfine bak hersey guzel olacakAman kizlar bide aciyan gozleri yokmu deli ediyor insanicanm en azindan senin kayinvaliden ne guzel yaklasiyor sana bizimki gecende bana kalkti dedi ki teyze gelini hamileymis bunun haberini verdi eltimin ve gorumcemin yaninda siz daha durun tembeller dedi sanki cocuk bu ise bakiyor alala bugune kadar ne bana nede ogluna siz cocuk istemiyormusunuz veya olmuyormu diye meraklanip sormadi ki sorsa asla kizmaz alinmazdm en azndan heves ediyor merak ediyor derdm... Allaha su son ayda daha cok dua ediyorum artik gercekten dusuncesizlerden skldm.. Gecende kuzenimin esi hamile kalmis dedm ya yengem diyoki kendi yegenide evli benden 7 yas ufak ayyy ona soylemedim hamile oldugunu ozenmesin dilim varmadi kiyamadm ama megerse oda hamileymis haberini vermce soyledm diyor ama bana ballandira ballandira anlatiyor. Tabi ben kocasinin yegeniyim cunku hic takmiyordm ama artk takiyorum dedim ya cok hamile var en yakinlarm ve hep ikinciye hamileler ( allahim bizide kavustur rabbm bebislerimize hemde hemennnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende on muhasebe bir lojistikde isin en onemli noktasi artik herseyini iyi biliyorum a meslegi sevmiyirum
ewet cnm 6 gün kaldı ama 6 günü bulmaz hissediyorum ağrım var
günaydınnnnnnnnnnn canlar.Biraz sakin bugün işyeri
Aman kizlar bide aciyan gozleri yokmu deli ediyor insanicanm en azindan senin kayinvaliden ne guzel yaklasiyor sana bizimki gecende bana kalkti dedi ki teyze gelini hamileymis bunun haberini verdi eltimin ve gorumcemin yaninda siz daha durun tembeller dedi sanki cocuk bu ise bakiyor alala bugune kadar ne bana nede ogluna siz cocuk istemiyormusunuz veya olmuyormu diye meraklanip sormadi ki sorsa asla kizmaz alinmazdm en azndan heves ediyor merak ediyor derdm... Allaha su son ayda daha cok dua ediyorum artik gercekten dusuncesizlerden skldm.. Gecende kuzenimin esi hamile kalmis dedm ya yengem diyoki kendi yegenide evli benden 7 yas ufak ayyy ona soylemedim hamile oldugunu ozenmesin dilim varmadi kiyamadm ama megerse oda hamileymis haberini vermce soyledm diyor ama bana ballandira ballandira anlatiyor. Tabi ben kocasinin yegeniyim cunku hic takmiyordm ama artk takiyorum dedim ya cok hamile var en yakinlarm ve hep ikinciye hamileler ( allahim bizide kavustur rabbm bebislerimize hemde hemennnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydınnnnn şekerimmmmm :) nasılsın bakimmmmmcnm bnm bugün malüm kadir gecesi, GECEMİZ MÜBAREL OLSUN. inşallah bu geceyi hakkıyla verelim bol bol dua edelim. gece hepinize dua edicem cnm ALLAHIM yüzümüzü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?