- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Ahh ahh zatn o insanlar yuzunden huzur denen bisey kalmadi bazen biywre gitmk istemiyorm ist.esimin kimsesi yok hepsi memlektte benm taraf sorar durur bide akil vermeleri yokmu dk.git gec olmadan faln sanki biz bilmiyotz sinir oluyormya bazilarina diyorumki merak etmene gerek yok haber veririm diyorm olunca duyarsin diyorm gecen de bi komsu nezamn gorse soruyo varmi yok diyorm bifaha soryo baska zamn var dimi sanki oyle hisssettim diyo yok olunca sana haber ederim diyorm gecende sert bi dille uyardim sen niye kndine dert edindin bidaha sorma bana busoruyu dedim derdi baska paea karsiligi bel faln cekiyo gel cekim belini hemn kslirsin diyo sinir ya hersene geliriz memlekete sorarlar burdada var bi kadin geliyon gidiyon bos bos diyo bna g.zekali sanki bnim elimde gecen sene buzamnlar okadar kotuydumki bnden bisene sonra evlenen eltim ikinciye hamileydi beeaber gelmistik memlwkete herkex diyoki eltin ciftledi sen neduruyon okadar agladimki gecen sene cok zor ya rabbim kucagimizi doldursun ins insanlarimz bilincsizce konusup duruyo bn daha kimseye sormadm cocuk niye yok diye yoksz vardir bi sebebi ne sorucam ya istemiyodur yada olmamistir henuz uzun oldu kizlar bukonuda cok dertliyim allahtan esimin ailesi tek bi sozlerini duymadim onlar bndenn cok izuluyo birz once kvdeyle konustuk hicc sikma canini kizim rabbim en iyisini bilir bi vakti var olucak ins sen yeterki uzulme diyo allah razi olsun soranlarada hic aldirma diyo
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:) sevmediğin için sana zor geliyo zaten, severek yapsan zorlanmazsın :) bence sevdiğin işi yap sonuçta meslek ömür boyu yapmak zorundasın
evet canım bıraktım hepten sıkıntıya sokmuştu şimdi kafam daha rahatinşallah çok güzel bi tatil olur senin için
eee ovu testini bıraktın mı tamamen şimdi?
sanırım bu nokta da herkesin yaşadıkları az çok benziyo
yalnız senin ikinci ayımda bebek sorusuna başladılar dedin ya aklıma daha bi haftalık evliyken bana "bebek var mı " diye sorulması geldi
içimden " heee tabi önceden hazırdı" demiştimestg.yaaaa ne kadar zorluyorlar insanııı sanki bebek olsa soruları biticek "ikinciiii ne zamaaaann, amaaaan geciktirmeeee" vs vss
Aman kizlar bide aciyan gozleri yokmu deli ediyor insanicanm en azindan senin kayinvaliden ne guzel yaklasiyor sana bizimki gecende bana kalkti dedi ki teyze gelini hamileymis bunun haberini verdi eltimin ve gorumcemin yaninda siz daha durun tembeller dedi sanki cocuk bu ise bakiyor alala bugune kadar ne bana nede ogluna siz cocuk istemiyormusunuz veya olmuyormu diye meraklanip sormadi ki sorsa asla kizmaz alinmazdm en azndan heves ediyor merak ediyor derdm... Allaha su son ayda daha cok dua ediyorum artik gercekten dusuncesizlerden skldm.. Gecende kuzenimin esi hamile kalmis dedm ya yengem diyoki kendi yegenide evli benden 7 yas ufak ayyy ona soylemedim hamile oldugunu ozenmesin dilim varmadi kiyamadm ama megerse oda hamileymis haberini vermce soyledm diyor ama bana ballandira ballandira anlatiyor. Tabi ben kocasinin yegeniyim cunku hic takmiyordm ama artk takiyorum dedim ya cok hamile var en yakinlarm ve hep ikinciye hamileler ( allahim bizide kavustur rabbm bebislerimize hemde hemennnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlarrrrr kadir gecemiz mübarek olsun, dualarda buluşmak ümidiylee
Mübarek kadir gecesinde dualarınız kabul olur yüzünüz güler inşallah arkadaşlar...
Herkese merhabalar,tüm dualarımızın karşılık bulduğu bir kandil olsun inş. Ovü. testi artık silikleşmeye başladı bu yumurtladığım anlamına geliyor değil mi artık yapmayı bırakmalı mıyım ?
KIZLARRRRRRR BAYRAMI ERKEN YAŞIYORUM LUCİMMMMMM HAMİLEEEEŞU MÜBAREK GÜNDE ALLAHIM SEVİNDİRDİ ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNN
aaa ciddi misin 1 haftalıkken ??? bana 2 aylık evliyken kurban bayramı tatiline gittiğimde sormuşlardı filanca düğünde adetliymiş sonra hemen olmuş sende var mı diye... bende durun daha bismillah yeni evliyiz demiştim hala o sinirim duruyor....eee pardon ama seninkilere yuhhh dicem böylelerini duydukça deliriyorumçok hassaslaştım bu konuda biri böylelerine haddini bildirsin psikolojimizi bozdular yaa
hadi sırada sen varsııııııııııııınnnnnn
Darısı senin ve bekleyen herkese inşallaahhh
Ayyy aynen öyle bende şok oldum bunu duyunca "yoookk artık hakaret mi bu" diye bile düşündüm ama düşüncesizlikten başka bişey degil sanırım...
Rabbim anlayışlı olmayı anlayışlı insanlarla karşılaşmayı nasip eylesin yaa insanla ugraşmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?