Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

hepimizde aynı dertler malesef sorular sorular şu bayram tatili gelsin 3 gün kafa dinlemek istiyorum bu sene çok zordu benim içinde

:) sevmediğin için sana zor geliyo zaten, severek yapsan zorlanmazsın :) bence sevdiğin işi yap sonuçta meslek ömür boyu yapmak zorundasın

bizde aile skandalı var baska iş çalısamazsın ama işide bırakamazsın berbat birsey iş buldum engel oldular burayı bırakmak istedim zorla getırdıler hele iki gün bi stres yasatmıslar banakı anlatamam bn daha elim dikişe suslemeya yatkınım kendı nişan tepsimi kendim yaptım kendi gelinlimi dıktırdım işlemelerini çiçeğini ben yaptım ayakkabısının arka susunu bile ben boyle seyler ugrasmak istiyorum çizimim iyidir bi ara potre ciziodum günah dıe bıraktım yuz çizmek günah oluyor öyle işte matematikde mataametik ben severim edebiyat boyle kaldım işte...

Mübarek kadir gecesinde dualarınız kabul olur yüzünüz güler inşallah arkadaşlar...

Herkese merhabalar,tüm dualarımızın karşılık bulduğu bir kandil olsun inş. Ovü. testi artık silikleşmeye başladı bu yumurtladığım anlamına geliyor değil mi artık yapmayı bırakmalı mıyım ?

KIZLARRRRRRR BAYRAMI ERKEN YAŞIYORUM LUCİMMMMMM HAMİLEEEE ŞU MÜBAREK GÜNDE ALLAHIM SEVİNDİRDİ ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNN

inşallah çok güzel bi tatil olur senin için
eee ovu testini bıraktın mı tamamen şimdi?
evet canım bıraktım hepten sıkıntıya sokmuştu şimdi kafam daha rahat zaten bu ay daha yumurtlma olacağını sanmam akıntım yok çünkü

aaa ciddi misin 1 haftalıkken ??? bana 2 aylık evliyken kurban bayramı tatiline gittiğimde sormuşlardı filanca düğünde adetliymiş sonra hemen olmuş sende var mı diye... bende durun daha bismillah yeni evliyiz demiştim hala o sinirim duruyor....eee pardon ama seninkilere yuhhh dicem böylelerini duydukça deliriyorum çok hassaslaştım bu konuda biri böylelerine haddini bildirsin psikolojimizi bozdular yaa

hep öyle yaaa biri hamile kalmaya dursun hemen muhabbet bana degiyo bide klasik başlayan cümle " falanca senden sonra evlendi dogurdu bileeeee"
ne güzel rabbim hayırlı eylesinde bana neee.... benim çocugumun olmayışından sana ne dimii
ama bunları diyemiyoruz işte zor zorrr

Kızlarrrrr kadir gecemiz mübarek olsun, dualarda buluşmak ümidiylee

seninde mübarek olsun dideem

Rabbim şu mübarek hakkıyla ihya edip bu geceden günahsız olarak sabahlamayı nasip eylesin inşallaahh
Kandilimiz mübarek olsun kızlaarr

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiii
şaka falan degil dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyyy çok sevindim luci yaaaa gözün aydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tebrik ederiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip eylesin inşallaahhhhhhhhh

Mübarek kadir gecesinde dualarınız kabul olur yüzünüz güler inşallah arkadaşlar...

amin inşallaahh

amin inşallaahhh
pozitif yakaladıktan sonra silikleşiyorsa artık yumurtlama olmuştur arkadaşım hadi hayırlısı bakalım
Bu mübarek gecenin hürmetine inşallah sende verirsin müjdeyi

KIZLARRRRRRR BAYRAMI ERKEN YAŞIYORUM LUCİMMMMMM HAMİLEEEE ŞU MÜBAREK GÜNDE ALLAHIM SEVİNDİRDİ ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNN

Hadi sırada sen varsııııııııııııınnnnnn
Darısı senin ve bekleyen herkese inşallaahhh

ayyy aynen öyle bende şok oldum bunu duyunca "yoookk artık hakaret mi bu" diye bile düşündüm ama düşüncesizlikten başka bişey degil sanırım...
Rabbim anlayışlı olmayı anlayışlı insanlarla karşılaşmayı nasip eylesin yaa insanla ugraşmak zor

inşallah cnm ama sanmıyorum akıntım var olmadı galibaa hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…