- 20 Ocak 2014
- 543
- 195
- 63
Hadi sırada sen varsııııııııııııınnnnnn
Darısı senin ve bekleyen herkese inşallaahhh
ayyy aynen öyle bende şok oldum bunu duyunca "yoookk artık hakaret mi bu" diye bile düşündüm ama düşüncesizlikten başka bişey degil sanırım...
Rabbim anlayışlı olmayı anlayışlı insanlarla karşılaşmayı nasip eylesin yaa insanla ugraşmak zor
inşallah cnm ama sanmıyorum akıntım var olmadı galibaa hayırlısı
akıntı olunca olmuyomuymuuşşş hem akıntı hamilelikte belirtisiiiii
Hem bak lucide olcam olcam dedi hamileee
amin inşallaahh
amin inşallaahhh
pozitif yakaladıktan sonra silikleşiyorsa artık yumurtlama olmuştur arkadaşım hadi hayırlısı bakalım
Bu mübarek gecenin hürmetine inşallah sende verirsin müjdeyi
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bilmiyorum ki cnm dahada var amailk hamileliğimden hatırladığım sadece adet ağrım olmuştu akıntı varmıydı bilmiyorum göğüslerimide hatırlamıyorum. Amannnnn cnm ne yapım olursa olur olmazsa olmaz allahım bilir en hayırlısını. Bu ay test falanda almıycam zaten daha çok strese giriyorum
Ayy inşallah uhibbukem yaa.uzun zamandır konuşamıyoruz nasılsın nasıl gidiyor hayat neler yapıyorsun ?
AYYYY NE KADAR MUTLU OLDUĞUMU ANLATAMAM CNM BNMMMMM TEBRİK EDERİMMMM ŞÜKÜRLER OLSUNNN
canim tebrikler ne mutlu mubarek gune aldin hbrini:) Allah tamamina erdirsin saglikla...
kizlar kadir gecemiz mubarek olsun. Hayirli dualarimiz kabul olsun. hayirli zamanda saglikla hayirla bebeklerimiz gelsin.
hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı,sağlıklı evlat eylesin inşallah...bizlere de dua eder misin bu güzel vakitlerde Mevla bizlere de aynı mutluluğu yaşatsın inş. hayırlısıyla
Canm benm cok sevdimmm ... Rabbim hayirla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiii
şaka falan degil dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyyy çok sevindim luci yaaaa gözün aydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tebrik ederiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip eylesin inşallaahhhhhhhhh
Hadi sırada sen varsııııııııııııınnnnnn
Darısı senin ve bekleyen herkese inşallaahhh
ayyy aynen öyle bende şok oldum bunu duyunca "yoookk artık hakaret mi bu" diye bile düşündüm ama düşüncesizlikten başka bişey degil sanırım...
Rabbim anlayışlı olmayı anlayışlı insanlarla karşılaşmayı nasip eylesin yaa insanla ugraşmak zor
inşallah cnm ama sanmıyorum akıntım var olmadı galibaa hayırlısı
canim tebrikler ne mutlu mubarek gune aldin hbrini:) Allah tamamina erdirsin saglikla...
ay Allahım hepinizden razı olsun Allahım tez vakitte hepimize güzel haberler nasıp etsin inşallah hastaneyi aradım dr um izindeymiş biliyosunuz benim iğne kullanmam lazım başka dr a yönlendirdiler kan testi yaptır hemen o sonuçla akşam gel iğnenin dozunu ayarlayalım dedi inşallah bu sefer sonu güzel olur kızlarrrrrrrrrrr
Cok sevindim canm hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah . Bu mubarek gecede bizler icin de dua.edermisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok çok sevindim senin adınaaa yaa Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin ben inanıyorum bu sefer herşey çok güzel olacaakk
Oh ne güzel canım ya. Benim sana o bahsettigim arkadaşta ameliyat oldu, yumurtaliklarda zarar görmüş, tüpü alındı falan :/ allahtan bir kızı vardı.. Hayırlısı canım ya bende bu aydan ümitsizim çok
18-luckystar_34............24 Temmuz30 yaşında / 2 yıllık evli / Muhasebeci
amanda ne yakışmışş krımızı listeyeee
umarım uhibbuke inşallah öyle olur bu sefer üzmez beni miniğim ama önce bi kan testi sonucumu alayım allah korusun kimyasal falan insan korkuyor işte Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimize.
daha kan testim belli değil kızz dur hemen yazma oraya beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?