Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

amin inş. her daim..

akıntı olunca olmuyomuymuuşşş hem akıntı hamilelikte belirtisiiiii
Hem bak lucide olcam olcam dedi hamileee

bilmiyorum ki cnm dahada var ama ilk hamileliğimden hatırladığım sadece adet ağrım olmuştu akıntı varmıydı bilmiyorum göğüslerimide hatırlamıyorum. Amannnnn cnm ne yapım olursa olur olmazsa olmaz allahım bilir en hayırlısını. Bu ay test falanda almıycam zaten daha çok strese giriyorum

Ayy inşallah uhibbukem yaa.uzun zamandır konuşamıyoruz nasılsın nasıl gidiyor hayat neler yapıyorsun ?

hiiç takılma şu belirtilere ciddeeennn
en canlı örnegi benim bırak hamileligi adet belirtim bile yoktu kiii herkeste bir olmaz her hamilelikte bir olmaz...oluruna bırak rabbim inşallah en güzelini naip ederr

Ayy inşallah uhibbukem yaa.uzun zamandır konuşamıyoruz nasılsın nasıl gidiyor hayat neler yapıyorsun ?

evet yaa görüşemiyoruzzzz
hamdolsun iyiyim o bu derken ramazanda bitti yaa bayramda da burdayım ama günlerim hamdolsun güzel geçiyor huzurum yerinde rabbim başka dert vermesin inşallah ya

arastirma testlerim agustosun 15 indeydi ama beklememeye karar verdim bayram sonrası hemen gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı artık

kizlar kadir gecemiz mubarek olsun. Hayirli dualarimiz kabul olsun. hayirli zamanda saglikla hayirla bebeklerimiz gelsin.

hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı,sağlıklı evlat eylesin inşallah... bizlere de dua eder misin bu güzel vakitlerde Mevla bizlere de aynı mutluluğu yaşatsın inş. hayırlısıyla

Canm benm cok sevdimmm ... Rabbim hayirla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay Allahım hepinizden razı olsun Allahım tez vakitte hepimize güzel haberler nasıp etsin inşallah hastaneyi aradım dr um izindeymiş biliyosunuz benim iğne kullanmam lazım başka dr a yönlendirdiler kan testi yaptır hemen o sonuçla akşam gel iğnenin dozunu ayarlayalım dedi inşallah bu sefer sonu güzel olur kızlarrrrrrrrrrr

inşallah cnm ama sanmıyorum akıntım var olmadı galibaa hayırlısı

bende de akıntı oldu didem yeminle kondurmadım biliyosun bir haftadır adet sancım var ve batmam gazım hiç olmadı bu sefer sadece iki gecedir ve şu an hafif mide bulantım var o kadar başka hiçbir belirtim yok test olmasa kesinlikle hamile değilim dicem

Çok çok sevindim senin adınaaa yaa Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin ben inanıyorum bu sefer herşey çok güzel olacaakk

18-luckystar_34............24 Temmuz30 yaşında / 2 yıllık evli / Muhasebeci

amanda ne yakışmışş krımızı listeyeee

*FtmGn.....................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)

*zahidem70..............22 Haziran..........26 yaşında / 3 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor

*okyonus..................5 Temmuz

*pamukprenses187....9 Temmuz

*Ceylan8890.............10 Temmuz

*laleaslan..................15 Temmuz.........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*eses07....................16 Temmuz

*kromozom99 ...........22 Temmuz

Bat güncellemek isteyen kırmızı listede olmalıyım diyen var mıııııııııı

Çok çok sevindim senin adınaaa yaa Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin ben inanıyorum bu sefer herşey çok güzel olacaakk

umarım uhibbuke inşallah öyle olur bu sefer üzmez beni miniğim ama önce bi kan testi sonucumu alayım allah korusun kimyasal falan insan korkuyor işte Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimize.

kromozoooonnn dün senin batın da olmadın inşallaah yaa

umarım uhibbuke inşallah öyle olur bu sefer üzmez beni miniğim ama önce bi kan testi sonucumu alayım allah korusun kimyasal falan insan korkuyor işte Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimize.

hhiiççç kötü şeyler düşünme lütfen mübarek gece bol bol dua ett....o minik sana rabbimin hediyesi bu mübarek günde yaaa

daha kan testim belli değil kızz dur hemen yazma oraya beni

yazdım bile inşallah hayırlısı ile müjeli haberlerle döneceksin ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…