Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

edicem inşallah hem de hepimizeeee

Yok canm ya aslinda oyle herseyi cok disari belli eden biri deilim. Bazi seyler bu ara cok us uste geldi ondan hassaslastm yoksa allahim verecekse hicbir sey engel olmaz ve bende hep oyle dua ediyorum Rabbm hayirli zamani sen biliyorsun ve bende aslinda o zaman istiyorum. Fakat insaniz iste arada sabirsizlik gosteriyorum dogru dunden beride burada ayni hasreti cekenleri gorunce galeyana gelip herseyi dile vurdum... Tsk ederm yorumun icinde saol arkadasim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlısı nasılsa öyle olsun canım

Haklısın arkadaşım insan bazen çok bunalıyor herşey doruk noktaya varıyor
Rabbim gönlümüze ferahlık ihsan eylesin ya...İnşallah bize de nasip olacak bu nimet

hayırlısı nasılsa öyle olsun canım

amin inşallah

ee sen neler yapıyorsun bayramda var mı tatilin:)

sen üzülme ama takmamalısın hersey hayırlısı ile olsun ben evlendim ne zorluklar cektim haladaha var benim annem şizofren hastası bırak anne kız ilişkisi sokakdaki iki yabancı gibiyiz hiç birsey paylasamıyoruz ve o memlekette senede bir görebiliyorum babamsa tekrar evlendi 2 oğlu daha var eşi bana neler yaptı 12 yaşındaydım babam evlendinde babam düğünüme yardım bile edemedi bi nişan yeri bile tutulmadı hele düğün günü kadınla atısmıs kadın istemio tabi düğünüm gelmesi babam vaziyetı görünce içler acısı boyle sankı biri saldırmıs gömlek felan ben ceyizimi kendim olabildince yaptım gelinlik almıyordu esim paradan değil ha tutumlular işde ablasınınkıni giymemi istedi ablası benden uzun kilolu ben 48 kilo boyum kısa kendi gelimlimi kendim aldım süslemesi işlemesi bn yaaptım hele evlemeden önce eşimin ailesi benim bi kuzenimi istiyordu beni nasıl istemediler yuzume bakmadılar babnem evden kovuyordu beni hiç kimse istemedi bildin eşim bile beni sevdini diemedi ben ammcama gidip dedim bi amcam babam ve dedem onayladı geri herkez yengelerim babanemler halamlar kayın pederim nasıl üzdüler bi zaman sonra birden sevme basladılar sankı bianda bişe olmus gibi inanmıyorum sevgilerine benden bi bardak cay almayan yanıma gelmeyen basta bilseydım oglumu alıp temellı giderdim deyıp kufur eden adam bi anda kızı gibi sevmeye basladı hele kaynanam oğlundan uzak tutma çalıstı hep şimdi ne oldu da sıcak davranıyolar ben sadece saygıyı koruyorum suan mesafem var saygısızlım yok şimdide kımse cocuk yapmamı istemio ben dik birim kim ne demiş hiç bakmam esim için herkez aya kalktı almım dıe hiç pes etmedim bizim sulale cok kalabalık he simdi ne oluyo diğimm onca kişiyı karsıma aldım adam romantık hiç değil değer bilmez hastalansam doktor gitmez güzel bişe istesem yarın der yarınıda yarın eder sadece minimle mutlu olmak istiyorum o kadar ve suan kı belirsizlik korkutuyor beni 10 gün sonra bebek olmayabilirde

cnm cok sevındım darısı benım basıma benımde bata son 3 gun hayırlı olsun cnm saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allah

Hayirli ugurlu olsun cnm cok sevndim bat bugundu dimi nasil anladin testmi yaptin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah sizde güzel haberler alırsınız yok benim bat dündü bi arkadaşım dedi test yap diye halbuki ben 5 gün önce yapmıştım testimi ama yoktu bişey ondan sebep yoktur diyodum bi de 1 haftadır hafif bi adet sancım var benim konduramamıştım ama iki gecedir mide bulantım olunca bi yapayım dedim gelen gidende olmayınca yaptım ikinci çizgi çıktı dr umu aradım bende pıhtılaşma var çünkü iğne kullanıcam dr um kana git hemen dedi kanda 121 çıktı akşam dr uma gidicem iğne için böyle işte.

evet midem bulanıyodu iki gecedir baktım sabahta olmayınca adet arkadaşımın da ısrarıyla test yaptım bi de ne göreyimmm abovvvvvvvvvvvvv

abovvvvvv ki ne güzel birrr şokkkkkk :) belirtin var mı cnm düşün bakalım

bnm de akıntım bugün çok yok ağrım var batmam var bilmiyorum cnm hayırlısı ama hiç öle hissetmiyorum nasip bakalımmm

abovvvvvv ki ne güzel birrr şokkkkkk :) belirtin var mı cnm düşün bakalım

şunu söyleyebilirim adet sancım var kaç gündür bi de geçen cuma akşamı yumurtalık bölümümde her iki tarafta batma gibi sancı gibi bişey oldu ama çabuk geçti yarım saat kadar falan oldu o kadar bi de iki gecedir uyandığımda midemin kötü olduğunu hissediyorum bu kadar canım.

bnm de akıntım bugün çok yok ağrım var batmam var bilmiyorum cnm hayırlısı ama hiç öle hissetmiyorum nasip bakalımmm

didem ben kesinlikle yok diyodum ama varmış hatta diğer aylarla aynı gibiydi ciddiyim hiçbir belirti vermedi bu ay midem tuhaftı iki gecedir o da üşütmeden kesin diyodum ben cam açık totom acık anladın mı

kızlar değerim 121,10

maşallaaahhhh ya ne güzeeelll :)
hadi saglıcakla kucagına da alırsın inşallah ya darısı bekleyen isteyen herkesin başınaaa

cnm cok sevındım darısı benım basıma benımde bata son 3 gun hayırlı olsun cnm saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allah

Hayırlısı ile sende müjdeyi alırsın inşallaahh az kalmış hemde

Canim benm yaaa Rabbm kalbine gore tum guzellikleri nasip etsin sana hayirlisiylada 10 gun sonra sevdirici haberi net olarak al

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

didem ben kesinlikle yok diyodum ama varmış hatta diğer aylarla aynı gibiydi ciddiyim hiçbir belirti vermedi bu ay midem tuhaftı iki gecedir o da üşütmeden kesin diyodum ben cam açık totom acık anladın mı

NEYSE YAA BOŞVER BENİ ŞİMDİ SANA SEVİNME ZAMANI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…