- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
hhiiççç kötü şeyler düşünme lütfen mübarek gece bol bol dua ett....o minik sana rabbimin hediyesi bu mübarek günde yaaa
yazdım bile inşallah hayırlısı ile müjeli haberlerle döneceksin ben inanıyorum
edicem inşallah hem de hepimizeeee
bence cok takiyorsun benim hic sevmedim sey baskalarinin dedinj takmak sen ölurken topraga giriyorlarmi senle hayat senin hayatin Allah ne zaman nasip ederse hayirlisi ile olsunda bizimkilerde cocuk etme der durur ya sanane ne lazim sana cocuk felan Allah c.c isi kimseye kalmadi bende korunmuyorum olaca varsa olsun bence Allahin verecen engel koymak bu ben hep Allah dua ettim ezan okunurken dualarin kabul olurmus hele cuma gunj bi saati var kimse bilmez.o vakit de kabul olurmus sitres edip bebege enge oluyon ben.ilk ay olsun die cok ugrastim 4 tes attim olmadi ikinci ayda olmaz dedim oldu gibi birsey deger duserse bebek dusmus olacak suan net birsey degil pozitif ama. daha hucre dedi doktor sana dicem kulaklarini tik disariya ben hic takmam hayat benim hayatim o desin ne olacak at arkaya dinleme konusma bile kale almadini goster rabbim ne zaman demisse o zaman de gec kimsenin lafi ile kahrolma kendine guven millet lafi ile ilerlersen oldun yerde sayarsin sen keyfine bak hersey guzel olacak
hep öyle yaaa biri hamile kalmaya dursun hemen muhabbet bana degiyobide klasik başlayan cümle " falanca senden sonra evlendi dogurdu bileeeee "
ne güzel rabbim hayırlı eylesinde bana neee.... benim çocugumun olmayışından sana ne dimii
ama bunları diyemiyoruz işte zor zorrr
Aynen canm bu ara oyle seylere cok maruz kaldigimdan arada dayanamiyorum. Bide batimi soranlar var geciktinmi bu ay olman lazimdi falan gibi iyice darlaniyorum oyle oluncaama buda suan icin imtihanimiz napalim herseyin hayirlisi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hiiç takılma şu belirtilere ciddeeennn
en canlı örnegi benim bırak hamileligi adet belirtim bile yoktu kiii herkeste bir olmaz her hamilelikte bir olmaz...oluruna bırak rabbim inşallah en güzelini naip ederr
evet yaa görüşemiyoruzzzz
hamdolsun iyiyim o bu derken ramazanda bitti yaa bayramda da burdayım ama günlerim hamdolsun güzel geçiyor huzurum yerinde rabbim başka dert vermesin inşallah ya
arastirma testlerim agustosun 15 indeydi ama beklememeye karar verdim bayram sonrası hemen gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı artık
Aynen canm bu ara oyle seylere cok maruz kaldigimdan arada dayanamiyorum. Bide batimi soranlar var geciktinmi bu ay olman lazimdi falan gibi iyice darlaniyorum oyle oluncaama buda suan icin imtihanimiz napalim herseyin hayirlisi
hayırlısı nasılsa öyle olsun canım
kızlar değerim 121,10
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yok canm ya aslinda oyle herseyi cok disari belli eden biri deilim. Bazi seyler bu ara cok us uste geldi ondan hassaslastm yoksa allahim verecekse hicbir sey engel olmaz ve bende hep oyle dua ediyorum Rabbm hayirli zamani sen biliyorsun ve bende aslinda o zaman istiyorum. Fakat insaniz iste arada sabirsizlik gosteriyorum dogru dunden beride burada ayni hasreti cekenleri gorunce galeyana gelip herseyi dile vurdum... Tsk ederm yorumun icinde saol arkadasim :)
kızlar değerim 121,10
cnm cok sevındım darısı benım basıma benımde bata son 3 gun hayırlı olsun cnm saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allah
Hayirli ugurlu olsun cnm cok sevndim bat bugundu dimi nasil anladin testmi yaptin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet midem bulanıyodu iki gecedir baktım sabahta olmayınca adet arkadaşımın da ısrarıyla test yaptım bi de ne göreyimmm abovvvvvvvvvvvvv
bende de akıntı oldu didem yeminle kondurmadım biliyosun bir haftadır adet sancım var ve batmam gazım hiç olmadı bu sefer sadece iki gecedir ve şu an hafif mide bulantım var o kadar başka hiçbir belirtim yok test olmasa kesinlikle hamile değilim dicem
abovvvvvv ki ne güzel birrr şokkkkkk :) belirtin var mı cnm düşün bakalım
bnm de akıntım bugün çok yok ağrım var batmam var bilmiyorum cnm hayırlısı ama hiç öle hissetmiyorum nasip bakalımmm
kızlar değerim 121,10
cnm cok sevındım darısı benım basıma benımde bata son 3 gun hayırlı olsun cnm saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allah
sen üzülme ama takmamalısın hersey hayırlısı ile olsun ben evlendim ne zorluklar cektim haladaha var benim annem şizofren hastası bırak anne kız ilişkisi sokakdaki iki yabancı gibiyiz hiç birsey paylasamıyoruz ve o memlekette senede bir görebiliyorum babamsa tekrar evlendi 2 oğlu daha var eşi bana neler yaptı 12 yaşındaydım babam evlendinde babam düğünüme yardım bile edemedi bi nişan yeri bile tutulmadı hele düğün günü kadınla atısmıs kadın istemio tabi düğünüm gelmesi babam vaziyetı görünce içler acısı boyle sankı biri saldırmıs gömlek felan ben ceyizimi kendim olabildince yaptım gelinlik almıyordu esim paradan değil ha tutumlular işde ablasınınkıni giymemi istedi ablası benden uzun kilolu ben 48 kilo boyum kısa kendi gelimlimi kendim aldım süslemesi işlemesi bn yaaptım hele evlemeden önce eşimin ailesi benim bi kuzenimi istiyordu beni nasıl istemediler yuzume bakmadılar babnem evden kovuyordu beni hiç kimse istemedi bildin eşim bile beni sevdini diemedi ben ammcama gidip dedim bi amcam babam ve dedem onayladı geri herkez yengelerim babanemler halamlar kayın pederim nasıl üzdüler bi zaman sonra birden sevme basladılar sankı bianda bişe olmus gibi inanmıyorum sevgilerine benden bi bardak cay almayan yanıma gelmeyen basta bilseydım oglumu alıp temellı giderdim deyıp kufur eden adam bi anda kızı gibi sevmeye basladı hele kaynanam oğlundan uzak tutma çalıstı hep şimdi ne oldu da sıcak davranıyolar ben sadece saygıyı koruyorum suan mesafem var saygısızlım yok şimdide kımse cocuk yapmamı istemio ben dik birim kim ne demiş hiç bakmam esim için herkez aya kalktı almım dıe hiç pes etmedim bizim sulale cok kalabalık he simdi ne oluyo diğimm onca kişiyı karsıma aldım adam romantık hiç değil değer bilmez hastalansam doktor gitmez güzel bişe istesem yarın der yarınıda yarın eder sadece minimle mutlu olmak istiyorum o kadar ve suan kı belirsizlik korkutuyor beni 10 gün sonra bebek olmayabilirde
didem ben kesinlikle yok diyodum ama varmış hatta diğer aylarla aynı gibiydi ciddiyim hiçbir belirti vermedi bu ay midem tuhaftı iki gecedir o da üşütmeden kesin diyodum ben cam açık totom acık anladın mı
NEYSE YAA BOŞVER BENİ ŞİMDİ SANA SEVİNME ZAMANI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?