Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

canim benm yaaa rabbm kalbine gore tum guzellikleri nasip etsin sana hayirlisiylada 10 gun sonra sevdirici haberi net olarak al

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allah hepimizin yüzünü güldürsün önemli olan yasadıklarında ders almak öfkeyle değil istedin güzel dünya ile hareket etmek ben hep eşimin ailesi için onlar utansın dediklerine ben saygımı bozmayacağım bide bende birsey sevmezler birsey olacaksa hemen olsun gibi sorumluluk sahıbıyım be bu günün işi yarına atmak sevmem onlarda rahat yarın ve yarın en kötüsü suan calısmak ıstemiyorum kayın pederim bile cok laf ediyo neyse ben ceyizden kalan borclarımı bitirip birazda bebek için birseyler yapıp kenara azda attımmı bbırakırım heralde 1000 lira ilede fazla birsey yapılmıyo şimdi evlendık parada ortaya gidio 300 lira verdiler bana mutfak dahıl benım harclım bıde evkur 300 borcum var okadar sıkıntı bu işler ya

Ay canım nerdee :/ oldum kuzum ya.. yeni bat 17 si

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi yaa hakkında hayırlısı olsun inşallah demekki biraz da daha bekletecek seni nazlı minigin
Herşeyden önemlisi hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde olsun inşallaah yaa

hepiniz o kadar iyisiniz ki Allahım istediğiniz ve hakkınızda hayırlı bütün dualarınızı kabul etsin.

sen iyisinde bizde iyiyiz bak sen kötü ol biz nasıl kötü oluyoruzzzzz dimi kızlarrrr aminnnn cnm bugün herkes birbirine dua ediyo tamam mı

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tebrik ederim çok çok sevindim süper bi haber bu canım Allahım tamamına erdirsin değerinde çok iyi çıkmış maşaallah şu mübarek gecede aldın haberi ne kadar güzel ya çok mutlu oldum Rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah

Kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun inşallah Rabbim tüm dualarınızı gönlünüzden geçen hayırlı herşeyi kabul etsin inşallah hiçbirimize evlat hasreti yaşatmasın tüm duaların kabul olduğu bi gün dilerim herkese.Amin

eee kimlere söyledin bakalım annene söyledinmi aaaaaaaaaaa eşine nasıl söyledinnnn ayyyy çok heyecanlı :)

eşime söyledim sadece tembihledim kimseye denmeyecek diye bu sefer eşimde ben tahmin ettim zaten dedi hay allahım ya çok romantiğimdir böyle pat diye söylerim :)

sen iyisinde bizde iyiyiz bak sen kötü ol biz nasıl kötü oluyoruzzzzz dimi kızlarrrr aminnnn cnm bugün herkes birbirine dua ediyo tamam mı

evet evet eveeettt

evet edelim bencede canım

eşine söyledin mi luciiiiiii

amiiinn cümlemize inşallaahh

eşime söyledim sadece tembihledim kimseye denmeyecek diye bu sefer eşimde ben tahmin ettim zaten dedi hay allahım ya çok romantiğimdir böyle pat diye söylerim :)

olsunn kızzz hem zaten adam biliyomuş :) bence de söyleme biraz bende öyle düşünüyorum olursa ALLAH izin verirse duymasınlar istiyorum. ilkinde üçüz diye bana çok nazar ettiler ve ben 5. ayıma kadar çalıştım herkes hayret ediyodu. hatta hastaneye gidiyoduk kaynanam sağolsun tanıdığına tanımadığına üçüz diye anlatıyodu tabi kadınların bakışı yetiodu

aman aman böyle şeyleri söylememek lazım herkese gecen bize komşularım geldi ya kürtaj olduğumu söyledim de bi daha hamile kalırsan hemen söyleme sakın dediler nazara geliniyor böyle şeylerde diye tembihlediler beni

iyi yapmışsın bende dayanamayıp hemen söylemiştim
bence de bi müddet söylemee rabbim tekrar nasip ederse bende bi müddet söylemicem eşim hariç kimseyeee

Hayirlisi canm hayat hep oyle mesekkatli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hadi yaa hakkında hayırlısı olsun inşallah demekki biraz da daha bekletecek seni nazlı minigin
Herşeyden önemlisi hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde olsun inşallaah yaa

Öyle tabi canım. Ama sabirsizlaniyor artık.. Hayırlısı ne diyelim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar sirtimda agri var midem patlicak gibi eve iki adim var ama oyle zorlandimki adet gunum az kaldi adet sanci bu kadarda olmazdi nefesim daralio korkuyorum ufacik umudum gidecek die

Kiz coook sevindim ya nevar neyok bibakayim dedim bide ne goreyim haberini aldim bu kadar mubarek ve kiymetli gunde rabbim sevindirdi seni cok sanslisin bugun cok guzel bi gun kadir gecesi dualarinda bizide unutma inan cok sevindim darisi bizede ins allahim buyuk ins bizimde olur sende saglikli sihhatli kucagina al ins vatana millete anaya babaya hayirli bi evlat olur ins

Herkese hayirli kandiller bugunun onemi cok buyuk rabbim mukafatlarii cok buyuk eabbim edilen dualari geri cevirmez ins cok dua edelim allahim buyuk kudreti cok genis hayirli kandilleer

Cnm girerim dedim buraya ama giremedim saga sola gidiyoz falan evdeykende vakit geciyo ben besbucuk yillk evliyim ama bes yilim vajinusmus kabusuyla gecti alti yedi aydir iliski oluyo cok duzenli degil sabirli olmaya calisiyorm esim icin biraz isteksizlik var sik sik yapmak istemiyo ama bakalim sonucta cocuk istiyo artik cabaliycak oyle dedi kocamin tarafindan kimse bilmiyodu vaji oldugmu benim tarafdan annm ve babam bikac ark.biliyodu cok zor gunler gecirdim esime cok dedim bni bekleme ama o birakmadi olucak inaniyorum sana dedi vajiyi yenmem bi mucizeydi rabbim nasip etti allahim ins bebegimide verir yarabbm iste boyle cnm luciye nasil sevindim anlatamam ama cok calismisti masallahallah bos durani sevmez mukafatini verdi rabbim bu mubarek gunde bizimde gonlumuzun muradini verir inss

bata 3 gun var ama hıc umudum yok nedense kaorunmayı gecen ay bıraktım ılk ayım bu ay hemen olmaz dıye dusunuyorum ama nasıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…