Öyle tabi canım. Ama sabirsizlaniyor artık.. Hayırlısı ne diyelim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese hayirli kandiller bugunun onemi cok buyuk rabbim mukafatlarii cok buyuk eabbim edilen dualari geri cevirmez ins cok dua edelim allahim buyuk kudreti cok genis hayirli kandilleer
Cnm girerim dedim buraya ama giremedim saga sola gidiyoz falan evdeykende vakit geciyo ben besbucuk yillk evliyim ama bes yilim vajinusmus kabusuyla gecti alti yedi aydir iliski oluyo cok duzenli degil sabirli olmaya calisiyorm esim icin biraz isteksizlik var sik sik yapmak istemiyo ama bakalim sonucta cocuk istiyo artik cabaliycak oyle dedi kocamin tarafindan kimse bilmiyodu vaji oldugmu benim tarafdan annm ve babam bikac ark.biliyodu cok zor gunler gecirdim esime cok dedim bni bekleme ama o birakmadi olucak inaniyorum sana dedi vajiyi yenmem bi mucizeydi rabbim nasip etti allahim ins bebegimide verir yarabbm iste boyle cnm luciye nasil sevindim anlatamam ama cok calismisti masallahallah bos durani sevmez mukafatini verdi rabbim bu mubarek gunde bizimde gonlumuzun muradini verir inss
bata 3 gun var ama hıc umudum yok nedense kaorunmayı gecen ay bıraktım ılk ayım bu ay hemen olmaz dıye dusunuyorum ama nasıp
Dualarımdasınız kızlar hayırlı akşamlar..
Haklısın her ay bir azdaha artıyo insanın sabırsızlıgı ama rabbim mükafatını tez versin inşallah tek yapmamız gereken dua edip teslim olmak
seninde kandilin mübarek olsun idicim
slmm serophone ilacını kullandıktan sonra 12. günümdü yumurtalıklarım sağda ve solda 2 tane gelişmiş OVITRELLE çatlatma iğnesi verdi yarın yaptırıcam ve yarında dahil günaşırı ilişki verdi bu şekilde hamile kalan varmı ? kaç kez çatlatma iğnesi yapılıyor yardımmmm....
ben o şekilde hamile kaldım ama ben klomen kullandım hakkında hayırlısı olsunnn
tesekkur ederim ins.bende hamile kalirim:)
günaydınnnnnn canlarrrrr :) inşallah kadir gecemizi hakkıyla eda edebilmişizdir, ve inşallah ALLAHIMIN affettiği kullardan olabilmişizdir, herkes için dua ettim RABBİM kabul etsinnnn ve tekrarını nasip etsin inşallah
slmm serophone ilacını kullandıktan sonra 12. günümdü yumurtalıklarım sağda ve solda 2 tane gelişmiş OVITRELLE çatlatma iğnesi verdi yarın yaptırıcam ve yarında dahil günaşırı ilişki verdi bu şekilde hamile kalan varmı ? kaç kez çatlatma iğnesi yapılıyor yardımmmm....
günaydınnnnnn canlarrrrr :) inşallah kadir gecemizi hakkıyla eda edebilmişizdir, ve inşallah ALLAHIMIN affettiği kullardan olabilmişizdir, herkes için dua ettim RABBİM kabul etsinnnn ve tekrarını nasip etsin inşallah
kızlar günaydınnnnnnn dün ilk iğnemi oldum çok yakıyomuş kasıldım hemşirenin yanında bundan sonrakileri ben yapıcam karnımdan inşallah şifa olur bu arada yarın tekrar kan istedi dr um ona göre ultrason tarihini belirleyecekmiş
gunaydın hanımlar kırmızı kartı yedım zaten bu ay pek umudum yoktu ama genede uzuldum
bende yedim benimde bitti artık uğraşmam daha canımı mı koyayım bilmiyorum ki
günaydınnnn cnmmm :) sorun çıkmasında kasıl boşverrrreee girdin mi hamile moduna
bende kürtajdan sonra 1 ay korndum ama bu ay olmadı napalım artık kafama takmıcam takınca olmuyo off cok cnm sıkıldı yaaa
bende yedim benimde bitti artık uğraşmam daha canımı mı koyayım bilmiyorum ki
canım ben kürtajdan sonra 3 ay korundum korunmasız ikinci ayımdı bu yani toplamda 5 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?