Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Öyle tabi canım. Ama sabirsizlaniyor artık.. Hayırlısı ne diyelim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısın her ay bir azdaha artıyo insanın sabırsızlıgı ama rabbim mükafatını tez versin inşallah tek yapmamız gereken dua edip teslim olmak

Herkese hayirli kandiller bugunun onemi cok buyuk rabbim mukafatlarii cok buyuk eabbim edilen dualari geri cevirmez ins cok dua edelim allahim buyuk kudreti cok genis hayirli kandilleer

seninde kandilin mübarek olsun idicim

Son düzenleme:

olsun sen tatilini güzel güzel geçir döndün mü uzun uzun muhabbet ederiz inşallaah
ayy sende bayag imtihanlar atlatmışsın ve çok olmamış beklmeye başlayalı hadi hayırlısı ile çok daha beklemezsin inşallaahhhhh
Bu arada eşini de takdir ettim desteklemesi yanında olması güzel

luciye bende çok sevindim yaa yeniden umutlarım yeşerddiiiiii

bata 3 gun var ama hıc umudum yok nedense kaorunmayı gecen ay bıraktım ılk ayım bu ay hemen olmaz dıye dusunuyorum ama nasıp

o hiç belli olmaz nasip oldu mu hemen olur benim kuzenim korunmayı bıraktıgı ay hamile kaldı bende ilk düşügümde korunmayı bıraktıktan sonraki ay hamile kaldım :)
inşallah sende öyle olursun ve müjdeyi verirsin 3 gün sonraaaa

Dualarımdasınız kızlar hayırlı akşamlar..

benim deeeeeeeeee

Son düzenleme:
slmm serophone ilacını kullandıktan sonra 12. günümdü yumurtalıklarım sağda ve solda 2 tane gelişmiş OVITRELLE çatlatma iğnesi verdi yarın yaptırıcam ve yarında dahil günaşırı ilişki verdi bu şekilde hamile kalan varmı ? kaç kez çatlatma iğnesi yapılıyor yardımmmm....

Haklısın her ay bir azdaha artıyo insanın sabırsızlıgı ama rabbim mükafatını tez versin inşallah tek yapmamız gereken dua edip teslim olmak

seninde kandilin mübarek olsun idicim

Aminnn canım cümlemize tez zamanda nasip etsin inş..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben o şekilde hamile kaldım ama ben klomen kullandım hakkında hayırlısı olsunnn

günaydınnnnnn canlarrrrr :) inşallah kadir gecemizi hakkıyla eda edebilmişizdir, ve inşallah ALLAHIMIN affettiği kullardan olabilmişizdir, herkes için dua ettim RABBİM kabul etsinnnn ve tekrarını nasip etsin inşallah

Gunaydin cnm amin Rabbim ins affetmistir tum mumin kullarini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bu süreç hakkında pek bişey bilmiyorum ama inşallah sen müjdeli haberle gelip hepimizi sevindirirsin

Günaydıııınnn :)
Ammiiiiinnnn inşalllaaah yaa

kızlar günaydınnnnnnn dün ilk iğnemi oldum çok yakıyomuş kasıldım hemşirenin yanında bundan sonrakileri ben yapıcam karnımdan inşallah şifa olur bu arada yarın tekrar kan istedi dr um ona göre ultrason tarihini belirleyecekmiş

günaydınnnn cnmmm :) sorun çıkmasında kasıl boşverrrr eee girdin mi hamile moduna

gunaydın hanımlar kırmızı kartı yedım zaten bu ay pek umudum yoktu ama genede uzuldum

bende yedim benimde bitti artık uğraşmam daha canımı mı koyayım bilmiyorum ki

kızlarrr ben yiycem kırmızı kartı yakındırr bu ay bende salıcam takip bile etmiycem bide öyle deneyelim bakalımm üstüne düşünce olmuyo :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…