- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
yaaa ben 3 ay beklıyemedım bu ıkıncı adetım ıns dıger aylara kaldı umudum helal olsun sana sabretmıssın sonu mutlu oldu
kızlarrr ben yiycem kırmızı kartı yakındırrbu ay bende salıcam takip bile etmiycem bide öyle deneyelim bakalımm üstüne düşünce olmuyo :44:
yok kalbi bi görelim önce
evet canım dün öğrendim şok oldum
ay maşallah yaaaiki gündür çok bakamadım görmemişim.. hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına almak nasip olsun ne zamandır bekliyordun canım?
noldu canım yemezsin belki bende yicem dedim dedim yemedim çok şükür hiç belli olmuyomuş bu işler bunu da bu ay öğrendim
bişey olmadı daha ama hissediyorum cnm iki güne kalmaz başlar akıntı çok yok ama rengi sanki koyulaşıyor gibi karnımda ağrıyo bilemedin amannn napımmm yaa cidden bu ay testte almıycam incirde yemiycem hiçbişey yapnıycamhatta ilişki bile olmuycak diyomuşummmm
al niye almıyosun ki ovüyü incir yemesende olur tabi pes etme sakın ben ilk hamileliğimi ovüyü kullanmaya başladıktan sonra 3.ay elde ettim yumu yakalamak çok önemli bence ama hissediyorum ben diyosan yumu o zaman alma boşver.
bu şekilde çok kafamı takıyorum çok umutlanıyorum olmayınca çok ağır oluyo bu ay çok üstüne düşmüycem bakalım hayırlısı olsun cnm
bende oldu mu acaba diye düşünmek istemiyodum öyle daha çok kasılıyorum çünkü yumurtladığımı görünce seviniyorum
eşim bikaç ay daha bekleyelim de doktorla görüş çatlatma iğnesi yaptıralım diyo ama ben bilmiyorum yaa beklesem mi hiç olmsam mı
bence bekle birkaç ay yumurtlama sorunun yok ki olsa anlicam da maşallah her ay yumurtluyosun sen
canım ben ilk hamileliğimi 8.ayımda elde etmiştim ama malesef kürtaj olmak zorunda kaldım sonra 3 ay korundum ikinci denemede tutturduk bu sefer yani toplamda 5.ayım bu
bende kürtajdan sonra 1 ay korndum ama bu ay olmadı napalım artık kafama takmıcam takınca olmuyo off cok cnm sıkıldı yaaa
kızlarrr ben yiycem kırmızı kartı yakındırrbu ay bende salıcam takip bile etmiycem bide öyle deneyelim bakalımm üstüne düşünce olmuyo :44:
eşim bikaç ay daha bekleyelim de doktorla görüş çatlatma iğnesi yaptıralım diyo ama ben bilmiyorum yaa beklesem mi hiç olmsam mı
kızlar günaydınnnnnnn dün ilk iğnemi oldum çok yakıyomuş kasıldım hemşirenin yanında bundan sonrakileri ben yapıcam karnımdan inşallah şifa olur bu arada yarın tekrar kan istedi dr um ona göre ultrason tarihini belirleyecekmiş
gunaydın hanımlar kırmızı kartı yedım zaten bu ay pek umudum yoktu ama genede uzuldum
bende yedim benimde bitti artık uğraşmam daha canımı mı koyayım bilmiyorum ki
bende kürtajdan sonra 1 ay korndum ama bu ay olmadı napalım artık kafama takmıcam takınca olmuyo off cok cnm sıkıldı yaaa
Canim eger catlamada bir problem yoksa bu igne korkutmuyormu seni yaa gecen yil yada ondan onceki yil antalyadaki olayi duymadin sanirim :)) kadinin biri bu igneden yaptirmis o ay hamile kalmiss hemdeeeeeeee 5 tane bebise birden :) rabbim hayirlisyla hicbir seye gerek kalmadan bebisinize kavustursun sizi ve bekleyen biz ve tum annisle&babislere (AMİİİİİİNNNN)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?