aynen ya bırakalım kendisi olsun elimizden geleni yapalım takmayalımmmmmboooooşşşşşşşveeeerrrrrrrrrrrrrrrrr
Canim eger catlamada bir problem yoksa bu igne korkutmuyormu seni yaa gecen yil yada ondan onceki yil antalyadaki olayi duymadin sanirim :)) kadinin biri bu igneden yaptirmis o ay hamile kalmiss hemdeeeeeeee 5 tane bebise birden :) rabbim hayirlisyla hicbir seye gerek kalmadan bebisinize kavustursun sizi ve bekleyen biz ve tum annisle&babislere (AMİİİİİİNNNN)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi hayırlısı inşallaahhhh :)
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin lucim yaaaaa
İnan öyle sevindim ki hamileliğine resmen umut ve neşe oldun bizeeeeee
Hakkında hayırlıs olsun ki demekki hayırlısı bu imiş öyle düşün
Üzülmemek elde degil ama sen yine de mümkün oldugunca cabuk toparla kendini emiii
Bu arada listemize katılmaz ister misin bat ını söylemek yeterli inşallah son bat ın olur
Öyle demeeeee
Nasip edecek rabbim sadece biraz daha dua etmemizi istiyo sabrımızın sonu mutlaka sevinç olucaakkkk
bende ilkinde korunmayı bıraktıktan bi ay sonra hemen hamile kaldım nasip degilmiş kürtaj oldum 2 ay korundum 6 ay sonra ikinciye hamile kaldım ama o da nasip olmadı
o yüzden lütfen üzülme biliyorum bir gün bir ay gibi geçmek bilmiyor ama üzülmekde hormonların dengesini bozmaktan başka işe yaramıyo maalesef
Öyle demeeeee
Nasip edecek rabbim sadece biraz daha dua etmemizi istiyo sabrımızın sonu mutlaka sevinç olucaakkkk
bende ilkinde korunmayı bıraktıktan bi ay sonra hemen hamile kaldım nasip degilmiş kürtaj oldum 2 ay korundum 6 ay sonra ikinciye hamile kaldım ama o da nasip olmadı
o yüzden lütfen üzülme biliyorum bir gün bir ay gibi geçmek bilmiyor ama üzülmekde hormonların dengesini bozmaktan başka işe yaramıyo maalesef
eşim bikaç ay daha bekleyelim de doktorla görüş çatlatma iğnesi yaptıralım diyo ama ben bilmiyorum yaa beklesem mi hiç olmsam mı
eşim bikaç ay daha bekleyelim de doktorla görüş çatlatma iğnesi yaptıralım diyo ama ben bilmiyorum yaa beklesem mi hiç olmsam mı
allah yardımcımız olsun kızlarrr moral bozmak yok sadece takmayaın kendisi olsun mesela ben kendimi kur'anı kerimin mealine bağlayacam aklımdan gitsin diye sizde deneyin yada başka kitaplar okuyun rahat olalım hormonlarımız oynamasın yerinden bi gülelim yaaaaa
didem az kaldı seninde canım inşallah gelmiştir miniğin bayram giriyo araya görüşemeyebiliriz geldiğimde inşallah sürpriz olur ya sen yarın idrar testi yapsana varsa çıkar mutlaka
bugün yapmayı düşünüyorum cnm karnımda aşırı batma var akıntımda çok yok ağrılarımda var hatta başım dönüyokesinnnn psikolojk benimkilerrr görürsünnnnnnn
kızlar günaydın hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah az önce ikinci kan testimi verdim sonucu merak ediyorum ve idrar testime baktım da koyulaşma yok ya kafam karıştı inşallah kötü bişey yoktur hayırlısı Allah'tan..
evet bende bu ay yemeklerle kafayı bozmuştum bi meşguliyet iyi geliyo insana
kızzzz düşünme öyleee çağırma kötüyü ne olacak bişey olmaz inşallahsanada hayırlı cumalar tatlımmmmmm
ben neyle bozsam ki aklımı bak şimdi bide bunu düşünücemmmm
batma varsa büyük ihtimal hamilesindir diğer belirtileri bilemem ama batma 1 nolu belirtibende yeni yeni başladı
yok yaaa bilmiyorummm içim hiç öyle bir his yok bugün erken çıkışlıyım çarşıda işim var kuaföre falan gitcem ancak akşama yaparım tabi o zamana kadar bişi olmazsa
evine sık sık misafir al kafan dağılır bence
yokk kızzz yokkkkk almayım temelli tepem atar biliyorum bebekten açarlar mutlaka konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?