Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

:) antalyadaki olayı duymama gerek yok cnm canlı örneği bnm zaten bende çatlatma iğnesi zzedelerdenimm bnmde geçen sene üçüz oldu ve iki bebeğimi 5. ayımda 3. bebeğimide 8. ayımda doğum yaptım ve 10 gün yaşatabildik. o yüzden istemiyorum zaten ama normal şartlarda da olmazsa diye korkuyorum, ama dediğim gibi şu şartlarda asla yaptırmam tavsiyede etmemmmmmm

kızlar günaydın hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah az önce ikinci kan testimi verdim sonucu merak ediyorum ve idrar testime baktım da koyulaşma yok ya kafam karıştı inşallah kötü bişey yoktur hayırlısı Allah'tan..

tabıkı seve seve katılırım 24 agustos batım eklersenız sevınırım

cok gecmıs olsun pekı testler felan yapılmadımı genetık felan benle esıme yaptırdık bısey cımadı genetık testlerde bende sadece hamıle kalınca 9 ay boyunca folk asıt kullancakmısım zaten içiyorum gunde 1 tane folbıol hakkımızda hayırlısı inş bu son kurtajlarımız olur

allah yardımcımız olsun kızlarrr moral bozmak yok sadece takmayaın kendisi olsun mesela ben kendimi kur'anı kerimin mealine bağlayacam aklımdan gitsin diye sizde deneyin yada başka kitaplar okuyun rahat olalım hormonlarımız oynamasın yerinden bi gülelim yaaaaa

eşim bikaç ay daha bekleyelim de doktorla görüş çatlatma iğnesi yaptıralım diyo ama ben bilmiyorum yaa beklesem mi hiç olmsam mı

didem az kaldı seninde canım inşallah gelmiştir miniğin bayram giriyo araya görüşemeyebiliriz geldiğimde inşallah sürpriz olur ya sen yarın idrar testi yapsana varsa çıkar mutlaka

eşim bikaç ay daha bekleyelim de doktorla görüş çatlatma iğnesi yaptıralım diyo ama ben bilmiyorum yaa beklesem mi hiç olmsam mı

evet bende bu ay yemeklerle kafayı bozmuştum bi meşguliyet iyi geliyo insana

didem az kaldı seninde canım inşallah gelmiştir miniğin bayram giriyo araya görüşemeyebiliriz geldiğimde inşallah sürpriz olur ya sen yarın idrar testi yapsana varsa çıkar mutlaka

bugün yapmayı düşünüyorum cnm karnımda aşırı batma var akıntımda çok yok ağrılarımda var hatta başım dönüyo kesinnnn psikolojk benimkilerrr görürsünnnnnnn

bugün yapmayı düşünüyorum cnm karnımda aşırı batma var akıntımda çok yok ağrılarımda var hatta başım dönüyo kesinnnn psikolojk benimkilerrr görürsünnnnnnn

batma varsa büyük ihtimal hamilesindir diğer belirtileri bilemem ama batma 1 nolu belirti bende yeni yeni başladı

Son düzenleyen: Moderatör:

kızzzz düşünme öyleee çağırma kötüyü ne olacak bişey olmaz inşallah sanada hayırlı cumalar tatlımmmmmm

kızzzz düşünme öyleee çağırma kötüyü ne olacak bişey olmaz inşallah sanada hayırlı cumalar tatlımmmmmm

inşallah didem ya testte gıdım koyulaşma yok neyse artık Allah a emanetiz herşey Allah'tan inşallah bi terslik yoktur.1 saate alıcam sonucu zaten.

batma varsa büyük ihtimal hamilesindir diğer belirtileri bilemem ama batma 1 nolu belirti bende yeni yeni başladı

yok yaaa bilmiyorummm içim hiç öyle bir his yok bugün erken çıkışlıyım çarşıda işim var kuaföre falan gitcem ancak akşama yaparım tabi o zamana kadar bişi olmazsa

yok yaaa bilmiyorummm içim hiç öyle bir his yok bugün erken çıkışlıyım çarşıda işim var kuaföre falan gitcem ancak akşama yaparım tabi o zamana kadar bişi olmazsa

gelmez kız daha erken zaten ama inşallah vardır da benim gibi şok olur böyle kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…