inşallah didem ya testte gıdım koyulaşma yok neyse artık Allah a emanetiz herşey Allah'tan inşallah bi terslik yoktur.1 saate alıcam sonucu zaten.
bişey olmuycak inan bana bak sonucu al nasıl yükselmiş sonucunnnn görceksin okkk
gelmez kız daha erken zaten ama inşallah vardır da benim gibi şok olur böyle kalırsın
o zaman yapboz al 2000 parça falan onunla uğraşırken vakit geçiyo hemen
Yine olmadı kızlar değer düşmüş
nasıl düşmüş yaaaa o nasıl oluyo kimyasalmı yaniiiiiii
yaaaaaa nasıl düşmüş degerın kactıu 100 kusurdu degılmı sımdı kac
kızlar günaydın hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah az önce ikinci kan testimi verdim sonucu merak ediyorum ve idrar testime baktım da koyulaşma yok ya kafam karıştı inşallah kötü bişey yoktur hayırlısı Allah'tan..
tabıkı seve seve katılırım 24 agustos batım eklersenız sevınırım
İnşallah yoktur yaa kötü düşünme lütfeeenn
ekledim bileee
Hoşgeldin aramızaaa insallah son bat ın oluuurr
61 e düşmüş inşallah kimyasaldır Allahım inşallahhhhhhhhhh
cok gecmıs olsun pekı testler felan yapılmadımı genetık felan benle esıme yaptırdık bısey cımadı genetık testlerde bende sadece hamıle kalınca 9 ay boyunca folk asıt kullancakmısım zaten içiyorum gunde 1 tane folbıol hakkımızda hayırlısı inş bu son kurtajlarımız olur
allah yardımcımız olsun kızlarrr moral bozmak yok sadece takmayaın kendisi olsun mesela ben kendimi kur'anı kerimin mealine bağlayacam aklımdan gitsin diye sizde deneyin yada başka kitaplar okuyun rahat olalım hormonlarımız oynamasın yerinden bi gülelim yaaaaa
61 e düşmüş inşallah kimyasaldır Allahım inşallahhhhhhhhhh
beni çıkar listeden canım yine olmadı malesef değer düşmüş kimyasal sanırım
İnşallah yoktur yaa kötü düşünme lütfeeenn
ekledim bileee
Hoşgeldin aramızaaa insallah son bat ın oluuurr
inş cnm kimyasaldır ben pek dıs gebelıge ıhtımal vermıyorum degerın dusucek ve adet olucaksın dıs gebelık yanlıs bılmıyosam hemen deger dusmuyor allahım nasıl sevınmıstım ya suan nekadr uzgunum anlatamam senı dusunemıyorum perıdnol da hamıleymıs keseyı gormus hayatım butun yuku bızım ustumuzde hamıle kalkmak ıcın ugras adet olamyı bekle hamıel kal kımyasal mı dıs gebelıkmı bısey olucak mı her ay kontrole yuregın agzında gıt bune ya hersey bızım üstümüzde kurtaj ol korunmayı bekle off gene karalar bagladım ben ne olur arkadasım kendını tyoplamaya calıs dr gıttınmı ne dıyor dr
İlkinden sonra ben istedim ama doktor gerek yok dedi ilk düşük normalmiş...
İkinciden sonra yapalım dedi doktorda artık ama bana düşükten bir buçuk sonra yaptır dedi yani agustosun 15 i oluyo...yine de ben bayram sonrası yaptırcam bakalım hayırlsı artık...zaten testler bir ayda çıkıyormuş
sana da geçmiş olsun bi düşügün mü var senin ?
Maşallah ne güzel mesguliyet iştee
İnşallah tez zamanda hepimiz güleriz yaaaaaaa
beni çıkar listeden canım yine olmadı malesef değer düşmüş kimyasal sanırım
inş cnm kimyasaldır ben pek dıs gebelıge ıhtımal vermıyorum degerın dusucek ve adet olucaksın dıs gebelık yanlıs bılmıyosam hemen deger dusmuyor allahım nasıl sevınmıstım ya suan nekadr uzgunum anlatamam senı dusunemıyorum perıdnol da hamıleymıs keseyı gormus hayatım butun yuku bızım ustumuzde hamıle kalkmak ıcın ugras adet olamyı bekle hamıel kal kımyasal mı dıs gebelıkmı bısey olucak mı her ay kontrole yuregın agzında gıt bune ya hersey bızım üstümüzde kurtaj ol korunmayı bekle off gene karalar bagladım ben ne olur arkadasım kendını tyoplamaya calıs dr gıttınmı ne dıyor dr
konuştum dr la büyük ihtimal tutunamamış diyor sağlıklı gebelik değil dedi dış olabilir mi dedim dış gebeliği düşündürücü değerler değil dedi ama haftaya perşembe bayramdan sonra tekrardan tahlil yaptırırsın dedi ağlıyorum ama elden bişey gelmiyor kimyasal olsun diye dua ediyorum şu an Allah beterinden korusun
asii haklı bence de dış gebelik olamaz...çünkü dış gebelikte sonlandırılmadıgı takdirde sürekli deger az da olsa rtış oluyo...yani normal gebelikte iki günde bi iki katına çıkıyorrsa dış gebelikte 2 günde bir 10 15 deger artar....farkedilmezse tüpler taşıyamıcak hale gelene kadarda büyümeye devam eder Alah muhafaza...
bencede kimyasal sanırım seninki
Tabi herşey rabbimden ama insan bi sebebi var mı acaba demeden edemiyor(
asicim hiç karalar baglamaaa bunların hepsi imtihan ve hepsi bize mükafat olarak dönecek inşallaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?