Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

inşallah didem ya testte gıdım koyulaşma yok neyse artık Allah a emanetiz herşey Allah'tan inşallah bi terslik yoktur.1 saate alıcam sonucu zaten.

bişey olmuycak inan bana bak sonucu al nasıl yükselmiş sonucunnnn görceksin okkk

İnşallah yoktur yaa kötü düşünme lütfeeenn

tabıkı seve seve katılırım 24 agustos batım eklersenız sevınırım

ekledim bileee
Hoşgeldin aramızaaa insallah son bat ın oluuurr

ekledim bileee

beni çıkar listeden canım yine olmadı malesef değer düşmüş kimyasal sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
61 e düşmüş inşallah kimyasaldır Allahım inşallahhhhhhhhhh

inş cnm kimyasaldır ben pek dıs gebelıge ıhtımal vermıyorum degerın dusucek ve adet olucaksın dıs gebelık yanlıs bılmıyosam hemen deger dusmuyor allahım nasıl sevınmıstım ya suan nekadr uzgunum anlatamam senı dusunemıyorum perıdnol da hamıleymıs keseyı gormus hayatım butun yuku bızım ustumuzde hamıle kalkmak ıcın ugras adet olamyı bekle hamıel kal kımyasal mı dıs gebelıkmı bısey olucak mı her ay kontrole yuregın agzında gıt bune ya hersey bızım üstümüzde kurtaj ol korunmayı bekle off gene karalar bagladım ben ne olur arkadasım kendını tyoplamaya calıs dr gıttınmı ne dıyor dr

İlkinden sonra ben istedim ama doktor gerek yok dedi ilk düşük normalmiş...
İkinciden sonra yapalım dedi doktorda artık ama bana düşükten bir buçuk sonra yaptır dedi yani agustosun 15 i oluyo...yine de ben bayram sonrası yaptırcam bakalım hayırlsı artık...zaten testler bir ayda çıkıyormuş

sana da geçmiş olsun bi düşügün mü var senin ?

Maşallah ne güzel mesguliyet iştee
İnşallah tez zamanda hepimiz güleriz yaaaaaaa

Yine olmadı kızlar değer düşmüş

61 e düşmüş inşallah kimyasaldır Allahım inşallahhhhhhhhhh

Aaaa luci
Geçmiş olsun canım yaa hayırlısı bu imiş demekki başka dicek söz yok resmen
İnşallah cabucak atatır ve bir an önce saglıklı mnigine kavusursun yaa

ekledim bileee

inş bu son batım olur korkuyorum hamıle kalmaya ama cokistıyorum ne guzel aralık annesı olucaktım nasıp olmadı tekrar aynı seylerı yasamaktan korkuyorum

konuştum dr la büyük ihtimal tutunamamış diyor sağlıklı gebelik değil dedi dış olabilir mi dedim dış gebeliği düşündürücü değerler değil dedi ama haftaya perşembe bayramdan sonra tekrardan tahlil yaptırırsın dedi ağlıyorum ama elden bişey gelmiyor kimyasal olsun diye dua ediyorum şu an Allah beterinden korusun

evt ılk düşügüm 8+2 kalbı durmus dr kontrolunde fark ettık kanamam agrım felan yoktu 20 mayısta kurtaj oldum dr 3 ay korundedı ben 1 adet donemı bekledım sabredemedım

asii haklı bence de dış gebelik olamaz...çünkü dış gebelikte sonlandırılmadıgı takdirde sürekli deger az da olsa rtış oluyo...yani normal gebelikte iki günde bi iki katına çıkıyorrsa dış gebelikte 2 günde bir 10 15 deger artar....farkedilmezse tüpler taşıyamıcak hale gelene kadarda büyümeye devam eder Alah muhafaza...

bencede kimyasal sanırım seninki
Tabi herşey rabbimden ama insan bi sebebi var mı acaba demeden edemiyor (

asicim hiç karalar baglamaaa bunların hepsi imtihan ve hepsi bize mükafat olarak dönecek inşallaaahhhh

çok haklısın cnm allah beterınden korusun tabıkı moralını yuksek tutmaya calıs cnm hersey allahtan

inşallah cnm beklemedeyım bakalım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…