Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

inş bu son batım olur korkuyorum hamıle kalmaya ama cokistıyorum ne guzel aralık annesı olucaktım nasıp olmadı tekrar aynı seylerı yasamaktan korkuyorum

o korku hepimizde var özellikle bir kere o süreci yaşadın mı düşük falan insan ister istemez hep tedirgin
ama inanmak lazım güzel şeyler olucak ve saglıkla kucagımıza alıcaz inşallah
gecen face de 10 üşükten sonra 11.de kucagına alan bayanı gördüm ne imtihan rabbiim sabır versin hepimize

kimyasal olsun diye dua ediyorum deyince aklıma yaşadıgım süreç geldi
aylarca olsun diye dua etmiştim sonra dış gebelik olmasın diye kendi kendine düşmesi için dua ettim
ne zor yaa herşey bizim için her duyguyu yaşıyorz türlü türlü imtihanlar inşallah kazananlardan oluruzz

evt ılk düşügüm 8+2 kalbı durmus dr kontrolunde fark ettık kanamam agrım felan yoktu 20 mayısta kurtaj oldum dr 3 ay korundedı ben 1 adet donemı bekledım sabredemedım

tekrardan geçmiş olsun sana da inşallah rabbim yaşatmasın bi daha...
bende ilkinde kürtaj olmuştum 2 ay korundum bu sefer ki düşükte ilaç bile kullanmadım hamdolsun kürtaja da gerek kalmadı doktorda korunma vermedi o yüzden ama yine de ben tedirginim en azından şu testleri yaptırsaydım belki biraz rahatlardım

lucimmm ne olur üzülme hep hayırlısı olsun demiyomuyuz demekki rabbim hayırlı görmedi bu şekilde düşün hepimiz üzüldük inan senin kadar sevinmiştim ve şimdi senin kadar üzülüyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama elimizden bişey gelmiyor bizim imtihanımız da bu yönde, şükür olsun rabbimiz emrine. şu aşamada bize düşün şükretmek

kızlar ben şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum bikaç gün yani bayram sonrasına kadar kk ya giremem girmeyi de düşünmüyorum bayram tatili iyi gelecek biraz olsun içim hafifler ben zaten bu ay yok demiştim ya sizlere artık öyle düşüneceğim hiç olmadı diye bu da gececek elbet rabbim birgün hepimizi sevindirecek döktüğümüz gözyaşları sevinç gözyaşları olacak Allah büyük o bize acıyacak ve bu yaşanılanları bize unutturacak rabbim.

Seninde bayramın şimdiden mübarek olsun ama bayramdan sonra gözümüzü yollarda bırakma emi
güzel bi bayram geçir bol bol dinleenn bayramın bayram olsun inşallaahhh

İnşallah tabii kiiii rabbim bize de nasip edecek o mutluluguuu

ben yaptırdım testlerı benımkınde bısey cıkmadı esımın kromozom test sonucu yanlıs okumusum 1 gun boyunca agladım aksam esım eve geldı durumu ona anlatıyordum tam test sonucu gosterdım bı baktımkı yanlıs okumusum kocamı azospermı yaptım valla boyle ılgınçlıkler yasadım bu ay cok kotu oldum salak dr da anlamadı test sonucunu esınde sorun var dıye dedı tup bebek felan sacmaladı genetık bolumune gıt dedı ben gecen kalta gıttım dr hersey normal dedı test sonucları temız dedı anlatamam kafayı yemıstım resmen

inşallahhhh cnmmm bnmmm sanada iyi bayramlar bencede tatilin tadını şıkart kafanı dağıt öyle gel çok öpüyorum dualrımdasınnnn

Hmm canm benm ya ozur dilerim bilmiyordum hayirlisi Rabbm tez vakitte kavustursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hmm canm benm ya ozur dilerim bilmiyordum hayirlisi Rabbm tez vakitte kavustursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

özür dileyecek bişey yok şekerim ALLAHIM cümlemizin yüzünü güldürsün...

Cnim gecmisi okumadim ama hakkinda hayirlisi olsun elden bisey gelmez sabirli olmamiz lazim ins sabrimizin mukafatini verir rabim

canım önceki sayfada kimyasal gebelik olduğunu yazmışsın hamileliğine hepimiz sevinmiştik ama demekki sağlıklı bir bebek olmayacaktı ki Allah böyle murad etti... aslında teselliler de faydasız gerekli olan şey sabır... hayrlısı inş. Rabbim bu zorlu imtihanını sabırla ve sonunda mükafatla atlatmayı nasip eylesin inş.

zaten bu doktorlar yok muuuuuu stresten bile adamı hasta ederler (
İnşallah bundan sonra herşey senin içinde hepimiz içinde çok çok güzel olur yaaa

Cnim gecmisi okumadim ama hakkinda hayirlisi olsun elden bisey gelmez sabirli olmamiz lazim ins sabrimizin mukafatini verir rabim

sagolun kızlar allahım beterinden korusun herbirimizi..

Çok geçmiş olsun canım yaşadığın elbette çok zor ama en azından sağlıklı olmayan bi gebelikmiş ve sonlanmış o yüzden biraz teselli olabiliyor ama dediğin gibi en iyisi hiç olmamış gibi düşünmek. Rabbim hakkında hayırlısını versin üzülmemek elde değil ama iyi yanından bakmak lazım dr dış gebelik değil demiş inşallah öyledir herhangi bişeye gerek kalmadan kendi kendine sonlanır sonrada inşallah sağlıklı sana tutunan şirin bi bebeğin olur canım tekrar geçmiş olsun

kızlarrrr adetimi 2/3 gün var test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı baş tarafı tamamen belli alta doğru azalıyo çok hafif belli önce umutlandım hemen ablama gösterdim ama o negatiftede bu çizgi çıkabiliyo dedi ve ilk yaptığımda daha belliydi durdukça azaldı gibi, bilemiyorum sizce negatif mi?

luckycim cok gecmis olsun. Demekki hayırlısı boyleymis Rabbim tez zamanda saglıklı bir evlat nasip etsin inşaallah.

kızlar benim eşimde araştırma hastanesine gitti.eylül ayında 2 hafta arayla spermiyogram testi ve testis filmi çekilecek.ramazan dolayısıyla keçiboynuzu kürünü devam ettiremedik sadece bir ay kullandı.bu ayda adet oldum zaten inş sonuclar cok kotu cıkmaz.

bu arada simdiden hayırlı bayramlar arkadaşlar.

benim negatif testlerimde hiç ikinci çizgi çıkmadı bu zamana kadar 2. çizgi çıktıysa gebelik vardır büyük ihtimalle ama ve inşallah vardır ve hayırlısıyla devam eden bir gebeliğin olur..
ayrıca 2-3 gündür yazmak klavyemin ucuna geldi ama umutlandırmamak için yazmak istemedim neden bilmiyorum bu ay sende gebelik var gibi bir his oluştu içimde aslında hislerim pek kuvvetli değil ve yanlış bir his de oluşmuş olabilir ama nedendir bilinmez bende öyle bir his uyandı inşallah doğrudur ve hayal kırıklığı yaşamadan hayırlısıyla kucağına alırsın...

inşallahhh cnm bnmm ALLAHIM razı olsun inan ki ALLAHIM biliyo buna o kadar çok ihtiyacım var ki acımı biran önce dindirmek istiyorum bir hafta kadar önce oğlumu rüyamda gördüm dile getirmedim ama gebeliğe yordum inşallah doğru yormuşumdur bu arada akşam farklı bir marka ikinci testi yaptımm ve ikinci çizgi silik ama diğerinden daha belirgin çıktı :) yinede hala hamileyim diyemiyorum şimdilik sizde öyle görmeyin çünkü daha batıma iki gün var

Benim bu ay yine olması önümüzdeki ay inş moralim çok bozuldu bayram sonu bidaha doktora gitmeyi düşünüyorum.burdakilerde birşey anlamiuo ki tahlil yapıp birşey yok diyorlar sperm testi yaptı 28 milyon cikti.doğru düzgün bakmadı bile ikinizdede birşey yok deyip gönderdi.yumurta takibi yapılmasını bizmi istiyoruz kızlar bilginiz varmı.madem sorun yok niye olmuyo anlamıyorum gün aşırı birliktelik olduğu halde yumurta yi kaçırma ihtimalim yok gibi demekki sorun vat ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bide romatoit artritim var acaba ondan mi olmuyo anlamadım ;( ilaclarimida bıraktım aslında ;( ;( offff

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…