benim bu ay yine olmasıönümüzdeki ay inş moralim çok bozuldu bayram sonu bidaha doktora gitmeyi düşünüyorum.burdakilerde birşey anlamiuo ki tahlil yapıp birşey yok diyorlar sperm testi yaptı 28 milyon cikti.doğru düzgün bakmadı bile ikinizdede birşey yok deyip gönderdi.yumurta takibi yapılmasını bizmi istiyoruz kızlar bilginiz varmı.madem sorun yok niye olmuyo anlamıyorum gün aşırı birliktelik olduğu halde yumurta yi kaçırma ihtimalim yok gibi demekki sorun vat ;(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallahhh cnm bnmm ALLAHIM razı olsun inan ki ALLAHIM biliyo buna o kadar çok ihtiyacım var ki acımı biran önce dindirmek istiyorum bir hafta kadar önce oğlumu rüyamda gördüm dile getirmedim ama gebeliğe yordum inşallah doğru yormuşumdurbu arada akşam farklı bir marka ikinci testi yaptımm ve ikinci çizgi silik ama diğerinden daha belirgin çıktı :) yinede hala hamileyim diyemiyorum şimdilik sizde öyle görmeyin çünkü daha batıma iki gün var
Rabbim inş. hayırlısıyla acına teselli olacak evladını gönderir
inşallah doğrudur seni de anlıyorum yaşadığın olumsuzluktan dolayı umutlanmak istemiyosun ama 2 testte de çıktıysa vardır inş Rabbim bu günler hürmetine ümidini boşa çıkarmasın inşallah..
inşallah cnm ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin kimseyi evladıyla sınamasın acıların en büyüğü ne tarifi var ne bir çıkar yoludediğin gibi tesellimin gelmesini bekliyorum inşallah rabbim nasip etmiştir miniğim gerçekten benimledir...
canım inşallah hayırlısıyla gelmiştir Allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah benim henüz lekelenme başlamadı bi an önce atlatsam da yeni çalışmalara başlasam ama içim bi tuhaf bi sessizlik var içimde sanki biri kalbimi kırmış gibi öyle hissediyorum.
cnm ne diyebilirim ki haklısın umutlanıyoruz sonucu hüsran olunca allakbullak oluyoruz hamile kalabilmekte çözüm değil önemli olan sonunu getirebilmek ALLAHIM yar ve yardımcımız olsunp yüzden bende çok ümitlenmek istemiyorum bakalım akşam tekrar yapıcam testi yine çıkarsa beklemeye geçicem bayram sonuna kadar kana falan baktırmayı düşünmüyorum hayırlıs olsun hakkımızda
hamile kalmak evet şu an benim için problem değil ama tutunmada sıkıntı var ya da bu gerçekten sağlıksızdı ve vucut attı ya yine hamile kalacağımı da biliyorum en azından buna inanıyorum da inşallah sağlıkla gelsinler annelerini üzmesinler canım sen büyük ihtimal hamilesin bence inşallah hayırlısı olur hakkında Allah kucağına almayı nasip eder en önemlisi bu..
aminnn cnm allahım o muhteşem duyguyu hepimize yaşatsın tez zamandaiçimde buruk bir sevnç var ne tam sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum hep ağlamak geliyor içimden iice psikolojim bozuldu ağlıyorum susuyorum yakında deli gözüyle bakacaklar bana gerçekten
bende kendimi tam toparlamıştım ama neyse ya buna da şükür boşver en azından hamile kalabiliyorum bunu öğrenmiş oldum ne yapayım artık olumlama yapıp bu durumdan kurtulmam lazım en azından dış gebelik değil ağrım yok kanama yok kendiliğinden hallolacak kürtaj olmayacağım çok şükür ki ve tekrardan çalışacağım bu sefer sağlıkla gelecek kötü düşünürsem işin içinden çıkamam bence sen üzülme inşallah bebişin yolda tutunuyo şu an sana keşke bugün kana gitseydin bayram sevincin olurdu
bende kendimi tam toparlamıştım ama neyse ya buna da şükür boşver en azından hamile kalabiliyorum bunu öğrenmiş oldum ne yapayım artık olumlama yapıp bu durumdan kurtulmam lazım en azından dış gebelik değil ağrım yok kanama yok kendiliğinden hallolacak kürtaj olmayacağım çok şükür ki ve tekrardan çalışacağım bu sefer sağlıkla gelecek kötü düşünürsem işin içinden çıkamam bence sen üzülme inşallah bebişin yolda tutunuyo şu an sana keşke bugün kana gitseydin bayram sevincin olurdu
evet bende bu ay yemeklerle kafayı bozmuştum bi meşguliyet iyi geliyo insana
İlkinden sonra ben istedim ama doktor gerek yok dedi ilk düşük normalmiş...
İkinciden sonra yapalım dedi doktorda artık ama bana düşükten bir buçuk sonra yaptır dedi yani agustosun 15 i oluyo...yine de ben bayram sonrası yaptırcam bakalım hayırlsı artık...zaten testler bir ayda çıkıyormuş
sana da geçmiş olsun bi düşügün mü var senin ?
Maşallah ne güzel mesguliyet iştee
İnşallah tez zamanda hepimiz güleriz yaaaaaaa
sagolun kızlar allahım beterinden korusun herbirimizi..
kızlarrrr adetimi 2/3 gün var test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı baş tarafı tamamen belli alta doğru azalıyo çok hafif belli önce umutlandım hemen ablama gösterdim ama o negatiftede bu çizgi çıkabiliyo dedi ve ilk yaptığımda daha belliydi durdukça azaldı gibi, bilemiyorum sizce negatif mi?
luckycim cok gecmis olsun. Demekki hayırlısı boyleymis Rabbim tez zamanda saglıklı bir evlat nasip etsin inşaallah.
kızlar benim eşimde araştırma hastanesine gitti.eylül ayında 2 hafta arayla spermiyogram testi ve testis filmi çekilecek.ramazan dolayısıyla keçiboynuzu kürünü devam ettiremedik sadece bir ay kullandı.bu ayda adet oldum zaten inş sonuclar cok kotu cıkmaz.
bu arada simdiden hayırlı bayramlar arkadaşlar.
Benim bu ay yine olmasıönümüzdeki ay inş moralim çok bozuldu bayram sonu bidaha doktora gitmeyi düşünüyorum.burdakilerde birşey anlamiuo ki tahlil yapıp birşey yok diyorlar sperm testi yaptı 28 milyon cikti.doğru düzgün bakmadı bile ikinizdede birşey yok deyip gönderdi.yumurta takibi yapılmasını bizmi istiyoruz kızlar bilginiz varmı.madem sorun yok niye olmuyo anlamıyorum gün aşırı birliktelik olduğu halde yumurta yi kaçırma ihtimalim yok gibi demekki sorun vat ;(
Benim bide romatoit artritim var acaba ondan mi olmuyo anlamadım ;( ilaclarimida bıraktım aslında ;( ;( offff
Mrb kizlar bata son 3 gun heyecan doruktaa:sly::sly::sly:
hep beraber güleriz inşallah
Cnm masallah teslimiyetine rabbim ins en kisa zamanda yine verir boylesi hayirliymis demkki allahim kicaklarimizi bos birakmasin bekletmesin ins onun kudreti ne buyuk onun hazinesi ne cok ol desin olmayacak bisey yok ins enkisa zamanda saglikli ve hayirli evlatlarimiza kavusuruzbende kendimi tam toparlamıştım ama neyse ya buna da şükür boşver en azından hamile kalabiliyorum bunu öğrenmiş oldum ne yapayım artık olumlama yapıp bu durumdan kurtulmam lazım en azından dış gebelik değil ağrım yok kanama yok kendiliğinden hallolacak kürtaj olmayacağım çok şükür ki ve tekrardan çalışacağım bu sefer sağlıkla gelecek kötü düşünürsem işin içinden çıkamam bence sen üzülme inşallah bebişin yolda tutunuyo şu an sana keşke bugün kana gitseydin bayram sevincin olurdu
Kiz hadi hayirlisi ins vardir ve ona kavusursun ins burda cok gorduk silik cizgi gebelik oldugnu hakkinda gercekten hayiisi olsun cnmyok cnm gitmeyi düşünmüyorum bayramsonuna kadar hem bayram tatili girdi heryer kapalıewet aynen hiç bir sıkıntın yok bak hemencik oldu yine olur inşallah hiç üzülme eninde sonunda sağlıklı bir gebelik olacaktır hiç hamile kalamayanları düşünmeliyiz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?