- 9 Kasım 2012
- 351
- 240
- 83
- 41
Hakkında hayırlısı bu imiş demekki daha vakti gelmemiş böyle düşün yoksa cok daha yıpratırsın kendini yaaa((
Bat ını güncelleyelim mi?
O ne demek ki tam olarak
Kizlar nabrsiniz bnde uyim cok sukur hala esimin memleketndeyiz dun eltimlerde geldi elrimn iki coxugu var biri ucbuck tasinda biri dokuz aylik kv kp nasil seviyolar peslerinden ayrullmiyolar bisey demwye hakkm yok ama kndimi cok eksik disardan hissediyorm cocugm olmadigi icin eltimde bunu kulkaniyo sanki elini hic bi ise surmuyo saolsun aksama kadar cocklariyla ilgileniyo ilgilenmedigi zamnda oturuyo oylece kndimi enayi gbi hisswdiyorm yemkleri bn yapiyorm ne sofra kurarken ne kaldirirken istifini bozmuyo hanfendi zatn pes pese dogurdu bi sene hamileligini bahane eder bisene cocugunu bahane eder cok zor ya rabbim kimseye aratmasin
SMD fırsat buldum bir romatizmal hastalik Çok şükür smd iyiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hamile kalmak evet şu an benim için problem değil ama tutunmada sıkıntı var ya da bu gerçekten sağlıksızdı ve vucut attı ya yine hamile kalacağımı da biliyorum en azından buna inanıyorum da inşallah sağlıkla gelsinler annelerini üzmesinler canım sen büyük ihtimal hamilesin bence inşallah hayırlısı olur hakkında Allah kucağına almayı nasip eder en önemlisi bu..
Kizlar nabrsiniz bnde uyim cok sukur hala esimin memleketndeyiz dun eltimlerde geldi elrimn iki coxugu var biri ucbuck tasinda biri dokuz aylik kv kp nasil seviyolar peslerinden ayrullmiyolar bisey demwye hakkm yok ama kndimi cok eksik disardan hissediyorm cocugm olmadigi icin eltimde bunu kulkaniyo sanki elini hic bi ise surmuyo saolsun aksama kadar cocklariyla ilgileniyo ilgilenmedigi zamnda oturuyo oylece kndimi enayi gbi hisswdiyorm yemkleri bn yapiyorm ne sofra kurarken ne kaldirirken istifini bozmuyo hanfendi zatn pes pese dogurdu bi sene hamileligini bahane eder bisene cocugunu bahane eder cok zor ya rabbim kimseye aratmasin
Bayram öncesi burası iyice sessizleşti yaaa
Benimde içimde bugün öyle bi sıkıntı var ki anlataaaammaaaammmmm
kızlarrrrrr 4. ve son testimde ikinci çizgiyi tamamen yakaladım şuan ne hissedeceğimi bilmiyorumdua edin bi sorun çıkmasın nolur, testin fotosunu ekliyorumEki Görüntüle 1203198
Sabah tel.den girdim bi ara bu msjını gördüm ama cvb yazamamıştım ancak pc den girebildim nasıl heyecanlandım anlatamam didem yaaaaaaaaaaaa
nşallah minigin seninledir ve çifte bayram oluuurrrrr
İnşallah test sonuçlarınız çok iyi gelir ve tez zamanda sende müjdeyi verirsin sabrının karşılıgı kat kat oluurrrrr
Sana da hayırlı bayramlar
tebrik ederim
sağol tatlım darısı isteyen herkesin başına :)
kiz hadi hayirlisi ins vardir ve ona kavusursun ins burda cok gorduk silik cizgi gebelik oldugnu hakkinda gercekten hayiisi olsun cnm
hayirlisi olsun cnm cook sevindimkızlarrrrrr 4. ve son testimde ikinci çizgiyi tamamen yakaladım şuan ne hissedeceğimi bilmiyorumdua edin bi sorun çıkmasın nolur, testin fotosunu ekliyorumEki Görüntüle 1203198
kızlarrrrrr 4. ve son testimde ikinci çizgiyi tamamen yakaladım şuan ne hissedeceğimi bilmiyorumdua edin bi sorun çıkmasın nolur, testin fotosunu ekliyorumEki Görüntüle 1203198
Selam kizlar nasilsiniz? Ozledim sizi.
arkadasim neden sikildinnnn
cnmmmm bnmmm ALLAHIM RAZI OLSUN ALLAHIM BEKLETMEDİ ŞÜKÜRLER OLSUN inşallah tez zamanda sizlerinde hayırlı haberlerinizi alırızzzz inşallahh, geçen kurban bayramı arife gününde yusufumu toprağa verdik bu bayram arifesinde ALLAHIM tekrar sevindirdi rabbim çok büyük şükürler olsunnn kızlar dediğin gibi umudumuz hep varr, ALLAHIM ÇOK BÜYÜK
Arkadaşlar birşey sorucam bu konuda kafam çok karisik mantar enfeksiyonu oldum salı günü doktora gittim ilaclarim biteli 3 gün oldu 1 hafta da korunduk sizce bu kadar korunmak yeterli midir. Doktorum korunursun da demedi zaten yardimci olursanız sevinirim.
Canlarımmm bayramınız mübarek olsunnn hepinizi ayrı ayrı öpüyorummm dualarımdasınızz sizde bana dua edin şuan duaya çok ihtiyacım varrrr
bizde seni özledikkkkk gel artık yaaa
İnşallah güzel geçiyordur tatilinde bomba gibi dönersiinn
cemreeemmmm seni de özledim
gelin artık yaaaaaaaaaaaaaa
bilmiyorum bayaga keyifsizdim şimdide yorgunum bayramı bile hissedemiyorumm
ayy toparlanmam lazıımmmm
tebrik ederimm gözün aydın yaaaaaaa
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip eylesin didem
Rabbim ne kadar büyük yaa bak nasip oldu sana da inşallah hepimize de tez zamanda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?