Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Hakkında hayırlısı bu imiş demekki daha vakti gelmemiş böyle düşün yoksa cok daha yıpratırsın kendini yaaa ((
Bat ını güncelleyelim mi?

O ne demek ki tam olarak

SMD fırsat buldum bir romatizmal hastalik Çok şükür smd iyiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

idicim yaa sen tatile gittin dinlenmen kafanı dagıtman lazım bunları düşünme lütfen yaaaa
Ne demek eksik hissetmeekkkkkkk sonucta bu da rabbimden bizm imtihanımızda bu imiş rabbim beterinden muhafaza eylesin yaa sakın bi daha böyle düşünme olur muuu
eltine gelince böyle yaparak ne kazandgını zannediyor bilmiyorum ama sonucta rabbim kalpleri en iyi bilendir inşallah sana sabrının mükafatını kat kat verirrr

SMD fırsat buldum bir romatizmal hastalik Çok şükür smd iyiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim daha da iyi eylesin inşalllah

Canm benm gecmis olsun 2 gundur takip edemedim yeni gordum. Bencede uzulme bunda da vardir bir hayir hikmet nazariyla bak. Birde gercekten hic hamilele kalamamakta cok zor annemin bir lafi vardir boyle zamanlar icin "sevinlemisin demekki hamilele kalmana engel bir durum yok, demekki bebis olabiliyor" ki gercekten de oyle cevremde bir akraba var 3 kez dusuk yapti 4.de hergun komadin ignesi vurularak bebisini kucagina aldi birde bir tatli kiz cocugu tam yemelik... Sninde oyle olacak ins uzulme sakin bugun cok dua edelim onemli birgun Rabbim ins kabul edecektir...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benm uzme canini sen kalbini kirletme sakin Rabbim herseyi goruyor kalpleri bilior. İnsanlarda bilirler merak etme..

Bayram öncesi burası iyice sessizleşti yaaa

Benimde içimde bugün öyle bi sıkıntı var ki anlataaaammaaaammmmm

kızlarrrrrr 4. ve son testimde ikinci çizgiyi tamamen yakaladım şuan ne hissedeceğimi bilmiyorum dua edin bi sorun çıkmasın nolur, testin fotosunu ekliyorum

cnmmmm bnmmm ALLAHIM RAZI OLSUN ALLAHIM BEKLETMEDİ ŞÜKÜRLER OLSUN inşallah tez zamanda sizlerinde hayırlı haberlerinizi alırızzzz inşallahh, geçen kurban bayramı arife gününde yusufumu toprağa verdik bu bayram arifesinde ALLAHIM tekrar sevindirdi rabbim çok büyük şükürler olsunnn kızlar dediğin gibi umudumuz hep varr, ALLAHIM ÇOK BÜYÜK

kiz hadi hayirlisi ins vardir ve ona kavusursun ins burda cok gorduk silik cizgi gebelik oldugnu hakkinda gercekten hayiisi olsun cnm

idicimmmm galiba gerçekten hamileyim darısı başınıza inşallah gerçi ben hala inanamıyorum ama

Arkadaşlar birşey sorucam bu konuda kafam çok karisik mantar enfeksiyonu oldum salı günü doktora gittim ilaclarim biteli 3 gün oldu 1 hafta da korunduk sizce bu kadar korunmak yeterli midir. Doktorum korunursun da demedi zaten yardimci olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Canlarımmm bayramınız mübarek olsunnn hepinizi ayrı ayrı öpüyorummm dualarımdasınızz sizde bana dua edin şuan duaya çok ihtiyacım varrrr

kızlarrrrrr 4. ve son testimde ikinci çizgiyi tamamen yakaladım şuan ne hissedeceğimi bilmiyorum dua edin bi sorun çıkmasın nolur, testin fotosunu ekliyorumEki Görüntüle 1203198

Tatlimmmmmm bayramin bayram oldu desene gozun aydinnnn... Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin ins opuyorum tbrkler

Selam kizlar nasilsiniz? Ozledim sizi.

bizde seni özledikkkkk gel artık yaaa
İnşallah güzel geçiyordur tatilinde bomba gibi dönersiinn

arkadasim neden sikildinnnn

cemreeemmmm seni de özledim
gelin artık yaaaaaaaaaaaaaa

bilmiyorum bayaga keyifsizdim şimdide yorgunum bayramı bile hissedemiyorumm
ayy toparlanmam lazıımmmm

kızlarrrrrr 4. ve son testimde ikinci çizgiyi tamamen yakaladım şuan ne hissedeceğimi bilmiyorum dua edin bi sorun çıkmasın nolur, testin fotosunu ekliyorumEki Görüntüle 1203198

tebrik ederimm gözün aydın yaaaaaaa
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip eylesin didem
Rabbim ne kadar büyük yaa bak nasip oldu sana da inşallah hepimize de tez zamanda olur

Çok tıppı bilgim yok ama enfeksiyonda korunmaya gerek oldugunu sanmıyorum yine de ilaçlardan dolayı tedbir amaçlı korunmakda isteyebiirsin...
Hakkında hayırlsı olsun

Canlarımmm bayramınız mübarek olsunnn hepinizi ayrı ayrı öpüyorummm dualarımdasınızz sizde bana dua edin şuan duaya çok ihtiyacım varrrr

seninde bayramın mübarek olsuun
ohhh ne güzel bayramın bayram oldu işte taaamm

canim bende ozledim yaa arada okuyup cikiyom ama aklim burda inanki. iyi ol sen tmm mi:) bayramin mubarek olsun nesen yerinde olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…