Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

idicimmmm galiba gerçekten hamileyim darısı başınıza inşallah gerçi ben hala inanamıyorum ama

Cok iyi ya cok sevindim cnm bak kndiliginden oldu cifte bayram yaptin neguzel rabbim bizimde yuzumuzu guldursun ins saglikli bi sekilde kucagina alirsin tosun gibi bi evladin olur ins cnm allahim korusun sizi bizeede dua ett belirtolerin varmiydi

Tatlimmmmmm bayramin bayram oldu desene gozun aydinnnn... Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin ins opuyorum tbrkler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen öyle oldu cnm bnm çifte bayram yaşadık şükürler olsunnn rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin hayırlısıyla inşallahhhhhh

sağol bitanemmm şükürler olsun tekrardan bugünleri gördümm, sizinde çok etkiniz var ALLAHIM hepinizden ayrı ayrı razı olsun desteklerinizle hep yanımda oldunuz bu zorlu süreci atlatmamda ve miniğime bir adımda olsa yaklaşmamda sizler önemli birer faktörsünüz :) ALLAHIMMM tez zamanda inşallah sizinde yüzünüzü güldürsün bunu çok gönülden istiyorum, dualarımdasınız öpüorummm

Cok iyi ya cok sevindim cnm bak kndiliginden oldu cifte bayram yaptin neguzel rabbim bizimde yuzumuzu guldursun ins saglikli bi sekilde kucagina alirsin tosun gibi bi evladin olur ins cnm allahim korusun sizi bizeede dua ett belirtolerin varmiydi

şükürler olsun cnm kendiliğinden oldu ewet ALLAHIM bekletmedi üçüncü ayımda gönderdi minğimi :) canlarım çok iisiniz ALLAHIM hepinizde razı olsun :) belirtilerim şu şekilde felaket baş dönmem var mide hassasiyetim var göğüslerimde acıma yok ama hafif şişlik var en önemli belirtim bir haftadır karnımda aşırı bakma vardı sol kasığımda ve adet ağrım var kramp şeklinde gazağrım var akıntım pek yok :) birde diğer hamileliğimde ellerimin içi dalga dalga olmuştu kırmızılıklar beyazlıklar şeklinde dün onu farkettim yine öyle olmuş. bakalım bugün acile gitcem kan için bakarlarsa tabi darısı başınıza kızlar tez zamanda dualrımdasınız öpüyorum idimmmm

günaydınnnnnn kızlarrrrrrrr ben bugün işbaşı yaptımmm malesefff çok sıkıcııııı

Herkese merhabalar,hayırlı bayramlar.internetin yoktu giremedim hiç özlemişim.memlekete gittik bayramda :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkese merhabalar,hayırlı bayramlar.internetin yoktu giremedim hiç özlemişim.memlekete gittik bayramda :)

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

<hoşgeldin tatlımm :) umarım güzel geçmiştir bayramınnn

Kızlar günaydınnnnn

Bayramda çok güzel bi haber aldım Rabbime şükürler olsun hamileyimmm inanamıyorum hala dün sabah öğrendim

Kızlar günaydınnnnn

Bayramda çok güzel bi haber aldım Rabbime şükürler olsun hamileyimmm inanamıyorum hala dün sabah öğrendim

günaydınnnnn gözün aydınnnn cnmm ALLAHIM tamamına erdirsinnn inşallahhhhhhh

günaydınnnnn gözün aydınnnn cnmm ALLAHIM tamamına erdirsinnn inşallahhhhhhh

Aminn canım amin hala inanamıyorum çok garip geliyor sanırım keseyi görmeden inanamam Rabbim tamamına erdirsin inşallah yarın yeniden test yaptırcam inşallah artmıştır

Aminn canım amin hala inanamıyorum çok garip geliyor sanırım keseyi görmeden inanamam Rabbim tamamına erdirsin inşallah yarın yeniden test yaptırcam inşallah artmıştır

batın ne zamandı cnm yaptırdığında kaç çıktı değerinnnn

Batıma daha 6 gün var canım ben de şaşırdım çok erken öğrendim dün sabah 96,11 çıktı değerim ama iyi mi hiçbir fikrim yok doktora gidemedim daha bi de içimde sürekli endişe var yarın sonuçtan sonra rahat ederim inşallahhh

çok erken cnm maşallah inşallah bir sorun çıkmaz benimde testte iki gün kala çıktı şuan adetim 4 gün geçti doktorada gitmedin kana da baktırmadım yarın kan tahlili yaptırcam. doktoroda 5/6 hafta olmadan gitmeyi düşünmüyorum :) ilkinde çok canım yandı bunu akışına bıraktım rabbim büyük ONA EMANET MİNİKLERİMİZ İNŞALLAH CNMM

Aaaa sen de mi hamilesin canım çok sevindim bayramda aldık desene güzel haberi Rabbim bizi sevindirdi inşallah tamamınada erdirsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize çok mutlu oldum senin adınada maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…