- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
idicimmmm galiba gerçekten hamileyim darısı başınıza inşallah gerçi ben hala inanamıyorum ama
hayirlisi olsun cnm cook sevindim
Tatlimmmmmm bayramin bayram oldu desene gozun aydinnnn... Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin ins opuyorum tbrkler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bizde seni özledikkkkk gel artık yaaa
İnşallah güzel geçiyordur tatilinde bomba gibi dönersiinn
cemreeemmmm seni de özledim
gelin artık yaaaaaaaaaaaaaa
bilmiyorum bayaga keyifsizdim şimdide yorgunum bayramı bile hissedemiyorumm
ayy toparlanmam lazıımmmm
tebrik ederimm gözün aydın yaaaaaaa
Rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip eylesin didem
Rabbim ne kadar büyük yaa bak nasip oldu sana da inşallah hepimize de tez zamanda olur
Cok iyi ya cok sevindim cnm bak kndiliginden oldu cifte bayram yaptin neguzel rabbim bizimde yuzumuzu guldursun ins saglikli bi sekilde kucagina alirsin tosun gibi bi evladin olur ins cnm allahim korusun sizi bizeede dua ett belirtolerin varmiydi
kızlarrrrrr 4. ve son testimde ikinci çizgiyi tamamen yakaladım şuan ne hissedeceğimi bilmiyorumdua edin bi sorun çıkmasın nolur, testin fotosunu ekliyorumEki Görüntüle 1203198
Gozun aydin rabbim tamamina erdirsin hayirlisi ile saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
herkese merhabalar,hayırlı bayramlar.internetin yoktu giremedim hiç özlemişim.memlekete gittik bayramda :)
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar günaydınnnnn
Bayramda çok güzel bi haber aldım Rabbime şükürler olsun hamileyimmm inanamıyorum hala dün sabah öğrendim
günaydınnnnn gözün aydınnnn cnmm ALLAHIM tamamına erdirsinnn inşallahhhhhhh
Aminn canım amin hala inanamıyorum çok garip geliyor sanırım keseyi görmeden inanamam Rabbim tamamına erdirsin inşallah yarın yeniden test yaptırcam inşallah artmıştır
Batıma daha 6 gün var canım ben de şaşırdım çok erken öğrendim dün sabah 96,11 çıktı değerim ama iyi mi hiçbir fikrim yok doktora gidemedim daha bi de içimde sürekli endişe var yarın sonuçtan sonra rahat ederim inşallahhh
çok erken cnm maşallah inşallah bir sorun çıkmaz benimde testte iki gün kala çıktı şuan adetim 4 gün geçti doktorada gitmedin kana da baktırmadım yarın kan tahlili yaptırcam. doktoroda 5/6 hafta olmadan gitmeyi düşünmüyorum :) ilkinde çok canım yandı bunu akışına bıraktım rabbim büyük ONA EMANET MİNİKLERİMİZ İNŞALLAH CNMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?