Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

teşekkür ederim galiba cnm aynen bende keseyi kalp atışını görmeden kesin gözüyle bakamıyorum ALLAHIM hayırlısını versin isteyen herkese hayırlısını nasip etsin bizim miniklerimizi korusun

teşekkür ederim galiba cnm aynen bende keseyi kalp atışını görmeden kesin gözüyle bakamıyorum ALLAHIM hayırlısını versin isteyen herkese hayırlısını nasip etsin bizim miniklerimizi korusun

Amiiin canım inşallah Rabbim hayırlısını versin inşallah bize sımsıkı tutunurlar kucağımıza almak nasip olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amiiin canım inşallah Rabbim hayırlısını versin inşallah bize sımsıkı tutunurlar kucağımıza almak nasip olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin

aminnnn inşallahhhh cnm önemli olan hamile kalmak değil hamileliğin sonunnu getirebilmek çok zorlu bir süreç ALLAHIM yardımcımız olsun

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

demedim mi size ramazan ayı berekettir. siz de "amaan nasıl olacak çalışmalar" deyip durdunuz. al sana sonuç işte

çok sevindim canım. şimdi dikkat et biraz. yediğine içtiğine. aç kaldıkça miden bulanır o yüzden az ve sık sık tuzlu şeyler yemeye bak. yani tok tutan şeyler.

Herkese merhaba:)
Biraz geç oldu ama 3 gündür pc ye el süremedim o yüzden geçmiş bayramınız mübarek olsun inşallah bayramınız bayram olmuştuurrr

canim bende ozledim yaa arada okuyup cikiyom ama aklim burda inanki. iyi ol sen tmm mi:) bayramin mubarek olsun nesen yerinde olsunnn
hepimizin neşesi yerinde olsun cemrem yaaa bir an önce okullar açılsan daaa sende gel artııııkkkk

Amiiiin cümlemizden inşallaah yaaa inan didem öyle sevindim kiiiiiiiii birlikte umutla bekledigin kişilerden müjde almak umudun bi kay büyümesi gibiii:)
İnşallah herşey yolunda gider umudumuz kat kat artaaarrr

Kızlar günaydınnnnn

Bayramda çok güzel bi haber aldım Rabbime şükürler olsun hamileyimmm inanamıyorum hala dün sabah öğrendim

aaaaaaa maşallaahhhh yaaa ne gzel tebrik ederim vitaeeeeeeee :))
Gözün aydıınnnnn rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin inşallah yaaa süpersiniz kızlaaarr

Amin inşallah :) Yarın tekrar test yaptırcam değeri merak ediyorum inşallah herşey yolunda gider ama adete 6 gün varken 96,11 çıkması normal mi acaba değerler konusunda bilgim sıfır :)

Amin inşallah :) Yarın tekrar test yaptırcam değeri merak ediyorum inşallah herşey yolunda gider ama adete 6 gün varken 96,11 çıkması normal mi acaba değerler konusunda bilgim sıfır :)

Tabi ki normallll sonucta bat a 6 gün varmış .... iki günde bir iki katına çıktıgını düşünürseekkk sen tam adet olacagın günde testi yaptırsaydın degerin 768 gibi bi rakam olurdu hatta daha fazla bile olabilirdi:)))

inşallah saglıklı bi bebektir ve sana sıkıca tutunur
kendine çoook dikkat et şimdi tam tutunmaaa oluşma zamanı

Bu arada merak ettim 6 gün öncesinden test yapmana sebebp olan belirtiler neler :)

Çok şükür o zaman daha önce hiç hamilelik yaşamadığım için hiçbir fikrim yok değerler konusunda ve eğer adetten önce öğrendiysem sanırım adetim biter bitmez hemen gebe kalmışım. Elimden geleni yapyorum dünden beri yavaş kalkıyorum uzanmıyorum bi yere serviste ortada oturuyorum çok sallamasın diye ama başka önerebileceğin bişey varsa onu da yaparım :)

Belirtiye gelincede bayramda midem çok bulandı akşamları canım turşu istiyordu o tuzlu ya bastırıyordu midemi ve dün sabah yine bulanınca şüphelendim idrar testi yaptım belirgin ikinci çizgi çıktı çok şaşırdım tabi ki ve gidip kan verdim 96 çıktı sonucumda yoksa adetim geçmeden test yapmayacaktım bu ay rahat bırakmıştım herşeyi :)

bence en önemlisi hiiiiçç stres yapma olumsuz düşünceleri asla ama asla aklına getirme rabbime tevekkül et herşey çok güzel olacak inşallaaahhh

dediğin gbi adet sonrası hemen yumurtladın galiba belirtiler bayaga erken çıkmış

Evet ben de çok şaşırdım hiç beklemiyordum bu kadar erken anlayacağımı ama çok şükür. Ayrıca göğüslerim çok acımaya başlamıştı akıntım çok vardı hala da var bi de sağ bacağıma ağrı giriyordu falan baya bi belli etti yani kendini benimki

Olumsuz düşünmüyorum haklısın kötüyü çağırmamak lazım herşey Allahtan nasip ettiyse ne olursa olsun o bi şekilde tutunur zaten

Canım sağolasın ama malesef kimyasal geçirdim ben inşallah bu ay gelmesi ümidiyle çalışmalara devam hayırlısı Allahtan..

Ohh maşallaahh kuzuyaa :))
herşey çok güzel olacak benceee:)

Bi daha ki testi ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun ?

Ohh maşallaahh kuzuyaa :))
herşey çok güzel olacak benceee:)

Bi daha ki testi ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun ?

Amiin amin inşallah :)

Yarın yaptırmayı düşünüyorum dün sabah yaptırmıştım bi de yarın akşam yaptıracağım değeri merak ediyorum çünkü :)

canım çok sevindim hamileymişsin Allah tamamına erdirsin inşallah

Allah razı olsun canım sen de kimyasal gebelik yaşamışsın sanırım çok geçmiş olsun Rabbim bi daha göstermesin inşallah bi dahaki ay sen ve isteyen herkes güzel haberi alır. Sadece gebe kalmakla kalmıyor ki tutunması var bi de doğana kadar hep diken üstü şu anda ben de onu yaşıyorum Rabbim herkese yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…