Amiin amin inşallah :)
Yarın yaptırmayı düşünüyorum dün sabah yaptırmıştım bi de yarın akşam yaptıracağım değeri merak ediyorum çünkü :)
teşekkür ederim galiba cnm aynen bende keseyi kalp atışını görmeden kesin gözüyle bakamıyorum ALLAHIM hayırlısını versin isteyen herkese hayırlısını nasip etsin bizim miniklerimizi korusun
Hadi hayırlısı o zaman yarın yaptırdıgında 200 ere yakın ya da ondan fazla bi değer olur ohh ne güzel yaa
Çok sağol canım Allah razı olsun. Değerim 96,11 çıktı senin kaç çıkmıştı
Canım sağolasın ama malesef kimyasal geçirdim ben inşallah bu ay gelmesi ümidiyle çalışmalara devam hayırlısı Allahtan..
canım çok sevindim hamileymişsin Allah tamamına erdirsin inşallah
Allah razı olsun canım sen de kimyasal gebelik yaşamışsın sanırım çok geçmiş olsun Rabbim bi daha göstermesin inşallah bi dahaki ay sen ve isteyen herkes güzel haberi alır. Sadece gebe kalmakla kalmıyor ki tutunması var bi de doğana kadar hep diken üstü şu anda ben de onu yaşıyorum Rabbim herkese yardım etsin
canım benimki adeti 3-4 gün geçmişti 81.74 ilk değerimdi. idrarda ise belli belirsiz bişey vardı emin olamadım idrardan. ilk değer 81,74 çıkınca dr 3 gün sonra yine yaptır dedi. yaptırdım. 227,60 çıktı. dr kesin konuşmadı ama "değerin çok güzel yükselmiş dış gebelik olma ihtimali çok düşük" demişti. öyle de oldu. her şey yolunda. ve şimdi teyzelerimiz için dua ediyoruz. onların da en az bi bebeği olsun diye.
canım sonradan okuyabildim. noolur kusuruma bakma.
Amin inşallah canm ben de ona dua ediyorum Rabbim kimseye kötü şeyler yaşatmasın. Hala rüya gibi geliyor sanırım keseyi görüp kalp atışlarını duymadan inanamayacağım :)
canım benimki adeti 3-4 gün geçmişti 81.74 ilk değerimdi. idrarda ise belli belirsiz bişey vardı emin olamadım idrardan. ilk değer 81,74 çıkınca dr 3 gün sonra yine yaptır dedi. yaptırdım. 227,60 çıktı. dr kesin konuşmadı ama "değerin çok güzel yükselmiş dış gebelik olma ihtimali çok düşük" demişti. öyle de oldu. her şey yolunda. ve şimdi teyzelerimiz için dua ediyoruz. onların da en az bi bebeği olsun diye.
canım sonradan okuyabildim. noolur kusuruma bakma.
Luciiiii hoşgeldin nasılsın bakalım :)
Bu arada senin nick niye kızardı kiii
ay kızlar bu gece de bi rüya gördüm ki sormayın.
hamilelik için demir gerekiyormuş vücuduma. ve onu sağlamak için kan şurubu gibi bişeyler verirler ya, bana da kendi kanını içeceksin diyorlar. neyse şırıngayı batırıyorum bir su bardağı kadar kan alıyorum. sonra içmem gerektiği için içmeye çalışıyorum ama bir türlü ağzıma değdiremiyorum öğürmekten. ay uykumda ne öğürdüm ne kustum. içim çıktı rüyamda.
ay aklıma geldikçe midem alt üst oluyo. gerçi kan görünce rüya bozulur derler ama bilemedim. çok iğrendim.
Allahım hayırlara çıkarsın.
kızarmış mı :))) pro oldum ben yemek yarışmasına katıldım ya bu arada oylamalar başladı bilginiz olsun.
Maaşallah canım ne güzel Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Bende değerler konusunda bilgisiz olduğum için değer iyi mi kötü mü anlayamadım ama çok şükür o zaman şu an için korkacağım bişey yok yarına tekrar yaptırcam Allah nasip ederse yükselmiş olur inşallah.Ben haftaya dr gitmeyi düşünüyorum değerlerde sorun olmazsa inşallah haftaya gidip keseyi görelim diyorum
kötü şeyler düşünmemeye çalış boşver zaten herşey olacağına varıyor bol bol dua et rabbim korur miniğini..
hepsi sırayla olucak inşallahhhh keseyi de görücen kalbini de duyucaaannn vee inşallah saglıcakla kucagına da alıcan
pro olunca ne oluyo ki cahilim biraz kusura bakma hazır bilen bulmuşum ögreneyim
Bu arada yarışmada başarılaaarrr
Öyle yapıyorum canım bende herşey olacağına varır Rabbimden hayırlısını diliyorum ondan gelecek herşeye razıyım.
İnşallah olacak ben de inanıyorum hiç umudumu kesmedim o da bana sabrımın mükafatını verdi hayırlısıylada güzel haberleri alacağız inşallah :)
bende bilmiyorum ki okuyayım yeni öğrendim bende pro olduğumu :)) araya hamilelik girdi ya hiçbişeye bakmadım bakınca yazarım sanada bu arada batımı 28 ağustos olarak güncelle canım ok.
canım bence değerin daha batına varken böyle çıkması güzel. benim geçmişken 80 küsür çıkması beni endişelendirmişti. ama dr iyi dedi. 20-30 olsaydı düşük riskin olabilirdi demişti. tabiki değerin yüksek çıkması da önemli değil katlanarak artması önemli. inşallah her şey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?