Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam o zaman içim baya bi rahatladı yarın tekrar test yaptırcam o zaman daha kesin belli olur sanırım değere göre. 200 lere geldiyse sorun yok demektir inşallah

her şey normal de olsa teste göre, keseyi ve sonrasında bebeğinin kalp atışını görmeden çoooook heveslenme. ufak bi tavsiye sadece.

umarım her dönemi sağlıkla ve sorunsuz atlatırsınız.

cnm bnm inşallah sizin müjdelerinizi de biz duyucaz tekrardan çok kısa zamanda

gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla darısı başımıza olsun bu arada bende regl oldum bugün 4.günüm yeni bir ay beni bekliyor

cnmmmmm hoşgeldinnnnnn sağol bitenem darısı sana olsun inşallah tez zamanda :) özledim yaaaaa tatilin nasıl geçti bakalım, reglin inşallah sonuncu olur

cnmmmmm hoşgeldinnnnnn sağol bitenem darısı sana olsun inşallah tez zamanda :) özledim yaaaaa tatilin nasıl geçti bakalım, reglin inşallah sonuncu olur

tatil güzeldi yorucuydu çok gezdim ama kısa sürdü sen ne yaptın evde dinlendin mi bol bol çok sevindim hamileymişsin inşallah sağlıkla gelir canım rabbim bi daha aynı acıları yaşatmasın hiçbirimize.

cnm bnm inşallah sizin müjdelerinizi de biz duyucaz tekrardan çok kısa zamanda

inşallah yaaaa

İnşallah bakıcam bi ara yaa başarılar tekrardan :)

Bayagi belirtin varmis gunun gectimi luciyle ayni zamnda hamile kaldiniz ama ona nasip olmadi yine olur ins hamile kalabiliyosunz neguzel ins bizomde olur snde saglikli bisekilde kucagina alirsin ins

Bayagi belirtin varmis gunun gectimi luciyle ayni zamnda hamile kaldiniz ama ona nasip olmadi yine olur ins hamile kalabiliyosunz neguzel ins bizomde olur snde saglikli bisekilde kucagina alirsin ins

canım evet bana nasip olmadı yine malesef bu ikinci ilkinde de kürtaj olmuştum üçüncüsü sağlıklı olur inşallah Allahım sana ve tüm isteyenlere sağlıkla göndersin meleğini tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü çünkü ben ilk hamileliğimi 8.ayımda yaşadım ve hiç hamile kalamayacağımı düşünmüştüm çok üzülmüştüm sonra hamile kaldım fakat bu seferde sanırım tutunmada sıkıntı var bilemiyorum nasip herşey bu dünyada demek ki zamanı gelmemiş diyorum sen de bir problem var mıydı ya da eşinde canım?

ben evdeydim çok biyere gitmedim cnm pikniğe gittik bi iki bayram ziyareti derken baktım bitmiş zaten dün çalıştım ben çok fazla işim var kafayı yemek üzereyim valla cnm bende pek inanmıyorum ama öyle galiba çok halsizliğim var karnımda çok ağrı var normal mi bilmiyorum daha hiç tahlil falan yaptırmadım ne durumdayım bilmiyorum, yarın aile hekimine gidip kan vercem inşallah değerim yüksek çıkar

ewet cnm belirtilerim var daha kana baktırmadım ikigündür çok halsizliğim var, karnımda çok ağrı var normal mi bilmiyorum, ilkimde olmuşmuydu hiç hatırlamıyorum. bu arada adetim 4 gün geçti. şimdi dört gözle sizin müjlelerinizi bekliyorummmm

Bnm dha gelmedi uhibbukecim birazdan carsiya gidip test alicam sonucunu yazarim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olur ya dedigin gbi vakti var ins saglicakla kucaginada alirsin bnim bildigim kadariyla sorunumuz yok bes bucuk yillk evliyim bes senem vajinusmusla gecti yeni astim ama hic bisey yoluna girmedi iliski durumu yani heralde yumirtayi gakalayamiyorm hala zorlaniyorm bilmoyorm uoluna girermi biseyler bebegim olurmu anne olurmuyum bna yakismaz gbi geliyo bim olmiycak hic bi zamn hamile kalamiycakmisim gbi oluuorum uc yillk evliyken asilama yaptirmistk ozamn hersey yolundaydi tabi asilama biraz zayif bi ihtimal tutmadi hakkimzda hayirlisi olsun nediyim ya

didem bugün kan tahlili yaptırcaktın sonucları merakla bekliyoruz haberin olsun

Bnm dha gelmedi uhibbukecim birazdan carsiya gidip test alicam sonucunu yazarim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaaaa ne güzel inşallah müjdeli haberlerle dönersin sende hadi geç olmadan bize de haber veeerrr

arkadaşlar merhaba...bebeğimin cinsiyeti belli oldu allahın izniyle erkek bi bebişim olcakmış...

maşallah yaaaa ne güzel rabbim hayırlı salih bi evlat eylesin saglıcakla kucagına alırsın inşalah oglunuuu

Vitaecim canimm cok sevindim inan Rabbim sağlıkla tamamina erdirsin insallah gozun aydin )

Sağol canım Allah razı olsun inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder. Sen nerelerdesin özledim valla işlerini bitirebildin mi yerleştiniz mi :)

Neguzel bayramin bayram olmus sevindim allah tamamina erdirsin ins

Evet Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

hayirli olsuun Allah tamamina erdirsinnn

Amin inşallah Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…