- 28 Şubat 2014
- 797
- 480
- 123
Sağol canım Allah razı olsun inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder. Sen nerelerdesin özledim valla işlerini bitirebildin mi yerleştiniz mi :)
Evet Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah tamamına erdirsin canım darısı başımıza inşallah
didem bugün kan tahlili yaptırcaktın sonucları merakla bekliyoruz haberin olsun
Aaaaa ne güzel inşallah müjdeli haberlerle dönersin sende hadi geç olmadan bize de haber veeerrr
Maşallah yaaaa ne güzel rabbim hayırlı salih bi evlat eylesin saglıcakla kucagına alırsın inşalah oglunuuu
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrrrrr :) nasılsınızz bakalımmm? Ben ii sayılırım sabah sağlık ocağına gittin kan idrar tahlili verdim sonucu saat 2,30 da alıcam dua edin yüksek çıksınnnn
günaydın canım inşallah güzel çıkar sonucun
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrrrrr :) nasılsınızz bakalımmm? Ben ii sayılırım sabah sağlık ocağına gittin kan idrar tahlili verdim sonucu saat 2,30 da alıcam dua edin yüksek çıksınnnn
Günaydın canım inşallah değerin iyi çıkarda için rahatlar biraz olsun hadi bakalım sende bebişinin güzek haberlerini alBelirti yok mu canım daha
belirtim çok bnm cnm halsizlik baş dönmesi mide hassasiyeti karın ağrısı göğüste şişlik varda var vallasen ne alemdesinnn
Aynıları bende de var bi de üstüne sivilcelenme çok oldu halada mide bulantım geçmedi en belirgin olanı bulantı zaten hiç geçmiyor ama şikayet etmiyorum yeter ki kuzu sağlıklı olsunHadi bakalım az zaman kaldı inşallah değerin mükemmel çıkar
günaydın cnmm kan tahlilini bugün verdim saat 2,30 da netten bakıcam sonucuna :) inşallah değerim yüksek çıkar
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum Allah dualarımızı kabul etsin.Amin.
hayırlı haberlerle gelirsin inşallaahhhh dideeemm
Sana da hayırlı cumalar luciii :)
amiin inşallah rabbim tez zamanda gönlümüzdekini nasip eylesin inşallah
hayırlı haberlerle gelirsin inşallaahhhh dideeemm
sana da hayırlı cumalar luciii :)
Amiin inşallah rabbim tez zamanda gönlümüzdekini nasip eylesin inşallah
inşallah cnm sağol
amin canım aminnnnnnnn Allah bizleri onların yokluğuyla terbiye etmesin ,Allah hepimizin yardımcısı olsun ,kalbimize huzur ve ferahlıklar versin ,başımızı eğmesin .Allahım bizlere sonsuz sabırlar ve sonunda da mükafatımızı versin hayırlısıyla inşallah ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN..
inşallah cnm sağol
arkadaşlar merhaba...bebeğimin cinsiyeti belli oldu allahın izniyle erkek bi bebişim olcakmış...
yine pek bi sessizleşti buralar
bende çok durgunum içimde tuhaf bunalma var
bişeyler yapmak istiyorum ama ne istedigimi bende bilmiyorum(
depresyon belirtisi mi bunlar aceeeppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?