Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Allah tamamına erdirsin canım darısı başımıza inşallah

günaydın cnmm kan tahlilini bugün verdim saat 2,30 da netten bakıcam sonucuna :) inşallah değerim yüksek çıkar

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrrrrr :) nasılsınızz bakalımmm? Ben ii sayılırım sabah sağlık ocağına gittin kan idrar tahlili verdim sonucu saat 2,30 da alıcam dua edin yüksek çıksınnnn

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrrrrr :) nasılsınızz bakalımmm? Ben ii sayılırım sabah sağlık ocağına gittin kan idrar tahlili verdim sonucu saat 2,30 da alıcam dua edin yüksek çıksınnnn

Günaydın canım inşallah güzel çıkar sonucun

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum Allah dualarımızı kabul etsin.Amin.

Günaydın canım inşallah değerin iyi çıkarda için rahatlar biraz olsun hadi bakalım sende bebişinin güzek haberlerini al Belirti yok mu canım daha

Günaydın canım inşallah değerin iyi çıkarda için rahatlar biraz olsun hadi bakalım sende bebişinin güzek haberlerini al Belirti yok mu canım daha

belirtim çok bnm cnm halsizlik baş dönmesi mide hassasiyeti karın ağrısı göğüste şişlik varda var valla sen ne alemdesinnn

belirtim çok bnm cnm halsizlik baş dönmesi mide hassasiyeti karın ağrısı göğüste şişlik varda var valla sen ne alemdesinnn

Aynıları bende de var bi de üstüne sivilcelenme çok oldu halada mide bulantım geçmedi en belirgin olanı bulantı zaten hiç geçmiyor ama şikayet etmiyorum yeter ki kuzu sağlıklı olsun Hadi bakalım az zaman kaldı inşallah değerin mükemmel çıkar

şuan mide bulantım aşırı değil ilkimde de6 . haftada başlamıştı ve çok aşırı yoğun geçirdim 8 ay kustum 8 kilo vermiştim inşallah bunda o kadar olmam olursada önemli değil miniğim için

günaydın cnmm kan tahlilini bugün verdim saat 2,30 da netten bakıcam sonucuna :) inşallah değerim yüksek çıkar

hayırlı haberlerle gelirsin inşallaahhhh dideeemm

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum Allah dualarımızı kabul etsin.Amin.

sana da hayırlı cumalar luciii :)
Amiin inşallah rabbim tez zamanda gönlümüzdekini nasip eylesin inşallah

Sana da hayırlı cumalar luciii :)
amiin inşallah rabbim tez zamanda gönlümüzdekini nasip eylesin inşallah

inşallah cnm sağol

sana da hayırlı cumalar luciii :)
Amiin inşallah rabbim tez zamanda gönlümüzdekini nasip eylesin inşallah

amin canım aminnnnnnnn Allah bizleri onların yokluğuyla terbiye etmesin ,Allah hepimizin yardımcısı olsun ,kalbimize huzur ve ferahlıklar versin ,başımızı eğmesin .Allahım bizlere sonsuz sabırlar ve sonunda da mükafatımızı versin hayırlısıyla inşallah ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN..

amiiiinnn binlerce kez amiiinnn inşallah

inşallah cnm sağol

dideeeemmm sonucu almadın mıııı

yine pek bi sessizleşti buralar
bende çok durgunum içimde tuhaf bunalma var
bişeyler yapmak istiyorum ama ne istedigimi bende bilmiyorum (

depresyon belirtisi mi bunlar aceeeppp

yine pek bi sessizleşti buralar
bende çok durgunum içimde tuhaf bunalma var
bişeyler yapmak istiyorum ama ne istedigimi bende bilmiyorum (

depresyon belirtisi mi bunlar aceeeppp

topluca depresyona giriyoruz galiba ben de aynı durumdayım uhibbuke okuyalım canım yarın temizlenicem inşallah ve salavat-ı tefriciye falan okuyup içimi rahatlatıcam inşallah bol bol duaya ihtiyacımız var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…