KIZLARRRRRR SONUCUMU ALDIMMMM BETA HCG 1417,3 çok mutluyum darısı başınızaaaa
amiiiinnn binlerce kez amiiinnn inşallah
dideeeemmm sonucu almadın mıııı
hayırlı haberlerini ben de bekliyorum.
Maşallah canım süper hayırlı olsun keseyi de görebilirsiniz sanırım bu değerle :)))
bende öyle düşünüyorum cnm aslında 6 haftaya kadar gitmeyi düşünmüyodum ama bilmiyorum bakalım belki haftaya giderimm
Hadi gözünaydın çok sevindim bebişin inşallah sana sımsıkı tutunur kucağına almakta nasip olur canım
sağol tatlımmm sen gittin mi doktora
Yok canım haftaya gidicem bende ama benim değerim henüz düşük adet tarihim geçmedi bile. Bu akşam yeniden kan vercem inşallah yükselmiştir dua edin nolur kötü bişey olmasından korkuyorum :18::18:
OHHH MAŞALLAH CANIMMM
canım değerin çok yüksek. ikiz olma ihtimali var bence.
hadi gözün aydın canım darısı inşallah başımıza olsun
topluca depresyona giriyoruz galiba ben de aynı durumdayım uhibbuke okuyalım canım yarın temizlenicem inşallah ve salavat-ı tefriciye falan okuyup içimi rahatlatıcam inşallah bol bol duaya ihtiyacımız var galiba
aldımmm cnm 1417 :)
luci yaa herşeyden vazgecmiş gibiyim böylee sanki pes etmiş gibi yalnış anlama umutsuz falan degilim ama fena halde dagıttım kendimi
bence de okuyalım ya bol bollll
çok sevindiiimmmmmmmmmmmmm dideeemmmm
Tebrik ediyorum arkadaşım ya ne güzel degerler bunlar ohhh misss yakında da keseyi görürsün inşalaaahhh
Yok canım haftaya gidicem bende ama benim değerim henüz düşük adet tarihim geçmedi bile. Bu akşam yeniden kan vercem inşallah yükselmiştir dua edin nolur kötü bişey olmasından korkuyorum :18::18:
ikinizide tebrik ederim allah hayırlı eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?