Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

KIZLARRRRRR SONUCUMU ALDIMMMM BETA HCG 1417,3 çok mutluyum darısı başınızaaaa

Maşallah canım süper hayırlı olsun keseyi de görebilirsiniz sanırım bu değerle :)))

bende öyle düşünüyorum cnm aslında 6 haftaya kadar gitmeyi düşünmüyodum ama bilmiyorum bakalım belki haftaya giderimm

bende öyle düşünüyorum cnm aslında 6 haftaya kadar gitmeyi düşünmüyodum ama bilmiyorum bakalım belki haftaya giderimm

Hadi gözünaydın çok sevindim bebişin inşallah sana sımsıkı tutunur kucağına almakta nasip olur canım

sağol tatlımmm sen gittin mi doktora

Yok canım haftaya gidicem bende ama benim değerim henüz düşük adet tarihim geçmedi bile. Bu akşam yeniden kan vercem inşallah yükselmiştir dua edin nolur kötü bişey olmasından korkuyorum :18::18:

Yok canım haftaya gidicem bende ama benim değerim henüz düşük adet tarihim geçmedi bile. Bu akşam yeniden kan vercem inşallah yükselmiştir dua edin nolur kötü bişey olmasından korkuyorum :18::18:

bak ben her dr'a gidişimde hep kendimi rahatlattım öyle gittim. kötü düşünme her şey güzel olacak.

topluca depresyona giriyoruz galiba ben de aynı durumdayım uhibbuke okuyalım canım yarın temizlenicem inşallah ve salavat-ı tefriciye falan okuyup içimi rahatlatıcam inşallah bol bol duaya ihtiyacımız var galiba

luci yaa herşeyden vazgecmiş gibiyim böylee sanki pes etmiş gibi yalnış anlama umutsuz falan degilim ama fena halde dagıttım kendimi
bence de okuyalım ya bol bollll

aldımmm cnm 1417 :)

çok sevindiiimmmmmmmmmmmmm dideeemmmm
Tebrik ediyorum arkadaşım ya ne güzel degerler bunlar ohhh misss yakında da keseyi görürsün inşalaaahhh

inşallahhhh cnmmm bnm ALLAHIM RAZI OLSUNNNN sizide nasip etsin inşallah :) haftaya perşembe cuma gidicem inşallah

Kizlarr dun test yaptim negatiff atesim var suan bel agrim var hala adet olmadim fakat sanirim olucam oyle hissediyorummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızzzzlaaarrrrrr hhhhuuuu huuuuuuuu nerelerdesinizzzz :) bugün işyeri hekimimiz geldi kan sonuçlarımı gösterdim ve dediği beta hcgen çok yüksek ikiz olma ihtimalin var dedi kızlarrrr dua edin tek olsun hayırlısıyla çok korkuyorum

ikinizide tebrik ederim Allah hayırlı eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…