Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Vitae, ddm grhn tebrik ederim gozunuz aydın. Rabbim bebişlerinizi saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Sizin adınıza cok ama cok sevindim darısı basımıza inş

Kızlar dun reglimin 15.gunuydu sabah inanılmaz bir kasık agrısıyla uyandım .oyleki esim ambulans cagıracaktı neredeyse. Agrım gectikten sonra dr gittim. Dr ultrasonla bakınca tedavimi gordun dedi megerse birden fazla yumurtam olusmus dr catlama agrısı olmustur dedi. Ben sok oldum tabi halbuki ozel olrk birsey yiyip içmedim. Dunu degerlendirdik bizde tabibu sabahta ağrım oldu nasip bakalım inş hayırlısıyla bu ay olur.

saol tatlımmm darısı başına olsunn
aaamiiiiinnn inşallah tüm isteyenleree

canım arkadaşım da ikiz bebeğe hamile o da bana betasını ilk söylediğinde daha 5 haftalık filan olmamıştı 1000 küsürlü bir değerdi bana yüksek gelmişti değeri hatta ona da demiştim sonra ikiz olduğu ortaya çıktı seninki de olabilir ama niye korkuyorsun kii ne güzel valla ben istiyorum ikiz olmasını zor olur ama güzel olur yaa

Hayirli olsun didemcm Rabbm kucagina almayi nasip etsin

Arkadasm seninde hayorlisiyla mayalanmistir ins :))) (mayalanma kuzenimin lafidir benmde hosuma gider) Rabbm hepimize hayirli sekilde evlatlarimizi versn :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallahhhh cnmmm bnm ALLAHIM RAZI OLSUNNNN sizide nasip etsin inşallah :) haftaya perşembe cuma gidicem inşallah

Hadi güzel haberlerle dön bize inşallaahhh :)
sorunsuz saglıklı bi şekilde geçer hamileliğin inşallaahhhh

Kizlarr dun test yaptim negatiff atesim var suan bel agrim var hala adet olmadim fakat sanirim olucam oyle hissediyorummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hakkında hayırlısı eylül 5 gün mü gecikti senin ?
belki de hayırlı bi haberdir geç döllenmedir stres yapmamaya çalı lütfen senin için zor günler biliyorum ama çabala lütfen

Kizlar tatil biitti yoldayim sabaha evome varirim ins

Hadi hayırlısı ile sag salim var evine de dön aramızaaa

hakkında hayırlısı olsun didemcim ama ikiz olmasın diye dua etme bence hayırlsını iste rabbimden o veriyorsa vardır bi hikmeti

oooo maşallaaahhh bak herşeyi bırakıcam deyince kendi kendine herşey yoluna giriyo :)))
inşallaahh hayırlı haberlere vesile olur bugünlerin

Rabbim hepimizin gonlune gore versn kizlar

Bizde esimle kontrollerimizi yaptirdik ve ikimizde de hicbir problem yok Allahin izniyle ins bebisimiz en kisa zamanda gelir bol bol dua edelim ins. Ben bunda dahi cok hikmek goruyorum cunku kolay ve hemen bebek sahibi olanlara bakiyorum da hep bir sikayet sizlanma bizlerde o olmayacak anneligi ve babaliga iyice sindirmis olacagiz. Hikmetleri cok Mevlanin Allahimiza sukurler olsun ama ins en kisa zamanda 2015 anneleri grubumuzu kurariz....
Sevgi ve dua ile...

amiin cümlemiziin inşallaah

Maşallah yaa problem olmamasına sevindim ne güzel rabbim sana da bekleyen isteyen herkese de tez zamanda nasip eder inşallah yaaa

amiin cümlemiziin inşallaah

Maşallah yaa problem olmamasına sevindim ne güzel rabbim sana da bekleyen isteyen herkese de tez zamanda nasip eder inşallah yaaa

İnsallah tatlim cumlemizi sevndirsin Rabbm

Mrhb iyi aksamlar birşey sormak istiyorum yumurta sayımı yaptıran varmi aranızda daha doğrusu alttanmi bakıyorlar.önümüzdeki hafta doktora gitmeyi dsnyorum yumurtalarına baktircam ama alttan bakar diye cekiniyirun

canım yumurta takibi mi yaptıracaksın bende düşünüyorum bu ay bakalım:18: evli bayanlarda genelde alttan bakarlar çünkü karından muayenede alttan yapılan kadar net görülmüyor.. bende çok düşünürdüm alttan muayeneyi ama insan evlenince nelere alışıyor kaç defa muayene oldum hatta alttan ameliyat oldum rahimle alakalı.. utanıyoruz ama bebişimiz için mecburuz ne yapalım

Benim doktorumda erkek bide muayene odası bi değişik özel aslında ama devlet hastanesi gibi kapı devamlı açık ultrason odasida kapının yaninda disardakiletin görmesi an meselesi ama sanırım biraz mecburum buna 6 aydır deniyoruz olmuyo aslında 2 defa doktora gittim tahlil yaptılar ama ikiside yumurtlama bakmadı hic eşime yaptılar test 28 milyon muş ama niye olmuyor anlamadım ;( ;(

canım değerinden ikiz gibi görünüyo diye söylemiştim. Allah yine gönlüne göre versin... kız madem üçüzlerin var nasıl cesaret edebildin tekrar doğuma yani yanlış anlama ben olsam korkardım

canım değerinden ikiz gibi görünüyo diye söylemiştim. Allah yine gönlüne göre versin... kız madem üçüzlerin var nasıl cesaret edebildin tekrar doğuma yani yanlış anlama ben olsam korkardım

cnm bnm sorun orda üçüzlerimiz üçünüde kaybettim ikisini 5 aylıkken üçüncüsünü doğduktan 10 gün sonra o yüzden çoğul gebeliklerden yana korkum var ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN

cnm bnm sorun orda üçüzlerimiz üçünüde kaybettim ikisini 5 aylıkken üçüncüsünü doğduktan 10 gün sonra o yüzden çoğul gebeliklerden yana korkum var ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN

pardon canım. çok özür dilerim.

Allah hayırlısını versin. inşallah sağlıkla kucağına alıp büyütmek de nasip olur hepimize.

istemediğimden değil cnm bnm durumum biraz karışık oyüzden hayırlısı bakalım perşembe belli olacak

cnm ben zorluğundan kaçmıyorum yavrularım için her zorluğa katlanırım ama sağlıklı gebelik olmuyo ilkim üçüzdü üçünüde kaybettim biliyosun yaşamayan bilemez o yüzden korkum yoksa rabbim verdikten sonra başım üstüne

ikinizide tebrik ederim Allah hayırlı eylesin inşallah

Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu dualarınızı geri çevirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…