aaamiiiiinnn inşallah tüm isteyenlereesaol tatlımmm darısı başına olsunn
kızzzzlaaarrrrrr hhhhuuuu huuuuuuuu nerelerdesinizzzz :) bugün işyeri hekimimiz geldi kan sonuçlarımı gösterdim ve dediği beta hcgen çok yüksek ikiz olma ihtimalin var dedi kızlarrrr dua edin tek olsun hayırlısıyla çok korkuyorum
inşallahhhh cnmmm bnm ALLAHIM RAZI OLSUNNNN sizide nasip etsin inşallah :) haftaya perşembe cuma gidicem inşallah
Kizlarr dun test yaptim negatiff atesim var suan bel agrim var hala adet olmadim fakat sanirim olucam oyle hissediyorummm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar tatil biitti yoldayim sabaha evome varirim ins
kızzzzlaaarrrrrr hhhhuuuu huuuuuuuu nerelerdesinizzzz :) bugün işyeri hekimimiz geldi kan sonuçlarımı gösterdim ve dediği beta hcgen çok yüksek ikiz olma ihtimalin var dedi kızlarrrr dua edin tek olsun hayırlısıyla çok korkuyorum
Vitae, ddm grhn tebrik ederim gozunuz aydın. Rabbim bebişlerinizi saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Sizin adınıza cok ama cok sevindim darısı basımıza inş
Kızlar dun reglimin 15.gunuydu sabah inanılmaz bir kasık agrısıyla uyandım .oyleki esim ambulans cagıracaktı neredeyse. Agrım gectikten sonra dr gittim. Dr ultrasonla bakınca tedavimi gordun dedi megerse birden fazla yumurtam olusmus dr catlama agrısı olmustur dedi. Ben sok oldum tabi halbuki ozel olrk birsey yiyip içmedim. Dunu degerlendirdik bizde tabibu sabahta ağrım oldu nasip bakalım inş hayırlısıyla bu ay olur.
Rabbim hepimizin gonlune gore versn kizlar
Bizde esimle kontrollerimizi yaptirdik ve ikimizde de hicbir problem yok Allahin izniyle ins bebisimiz en kisa zamanda gelir bol bol dua edelim ins. Ben bunda dahi cok hikmek goruyorum cunku kolay ve hemen bebek sahibi olanlara bakiyorum da hep bir sikayet sizlanma bizlerde o olmayacak anneligi ve babaliga iyice sindirmis olacagiz. Hikmetleri cok Mevlanin Allahimiza sukurler olsun ama ins en kisa zamanda 2015 anneleri grubumuzu kurariz....
Sevgi ve dua ile...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amiin cümlemiziin inşallaah
Maşallah yaa problem olmamasına sevindim ne güzel rabbim sana da bekleyen isteyen herkese de tez zamanda nasip eder inşallah yaaa
Mrhb iyi aksamlar birşey sormak istiyorum yumurta sayımı yaptıran varmi aranızda daha doğrusu alttanmi bakıyorlar.önümüzdeki hafta doktora gitmeyi dsnyorum yumurtalarına baktircam ama alttan bakar diye cekiniyirun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
heeeeyyyyyy nerelerdesiniizzzz topigimin hanımlarııııııııı
canım yumurta takibi mi yaptıracaksın bende düşünüyorum bu ay bakalım:18: evli bayanlarda genelde alttan bakarlar çünkü karından muayenede alttan yapılan kadar net görülmüyor.. bende çok düşünürdüm alttan muayeneyi ama insan evlenince nelere alışıyor kaç defa muayene oldum hatta alttan ameliyat oldum rahimle alakalı.. utanıyoruz ama bebişimiz için mecburuz ne yapalım
canım değerinden ikiz gibi görünüyo diye söylemiştim. Allah yine gönlüne göre versin... kız madem üçüzlerin var nasıl cesaret edebildin tekrar doğumayani yanlış anlama ben olsam korkardım
cnm bnm sorun orda üçüzlerimiz üçünüde kaybettim ikisini 5 aylıkken üçüncüsünü doğduktan 10 gün sonrao yüzden çoğul gebeliklerden yana korkum var ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN
aaamiiiiinnn inşallah tüm isteyenleree
Canım arkadaşım da ikiz bebeğe hamile o da bana betasını ilk söylediğinde daha 5 haftalık filan olmamıştı 1000 küsürlü bir değerdi bana yüksek gelmişti değeri hatta ona da demiştim sonra ikiz olduğu ortaya çıktı seninki de olabilir ama niye korkuyorsun kii ne güzel valla ben istiyorum ikiz olmasını zor olur ama güzel olur yaa
hadi hayırlısı ile sag salim var evine de dön aramızaaa
Hakkında hayırlısı olsun didemcim ama ikiz olmasın diye dua etme bence hayırlsını iste rabbimden o veriyorsa vardır bi hikmeti
Oooo maşallaaahhh bak herşeyi bırakıcam deyince kendi kendine herşey yoluna giriyo :)))
inşallaahh hayırlı haberlere vesile olur bugünlerin
pardon canım. çok özür dilerim.
Allah hayırlısını versin. Inşallah sağlıkla kucağına alıp büyütmek de nasip olur hepimize.
ikinizide tebrik ederim Allah hayırlı eylesin inşallah
Vitae, ddm grhn tebrik ederim gozunuz aydın. Rabbim bebişlerinizi saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Sizin adınıza cok ama cok sevindim darısı basımıza inş
Kızlar dun reglimin 15.gunuydu sabah inanılmaz bir kasık agrısıyla uyandım .oyleki esim ambulans cagıracaktı neredeyse. Agrım gectikten sonra dr gittim. Dr ultrasonla bakınca tedavimi gordun dedi megerse birden fazla yumurtam olusmus dr catlama agrısı olmustur dedi. Ben sok oldum tabi halbuki ozel olrk birsey yiyip içmedim. Dunu degerlendirdik bizde tabibu sabahta ağrım oldu nasip bakalım inş hayırlısıyla bu ay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?