Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Çok şükür cuma akşamı yeniden kan verdim değerim 4 kat artmış 387 olmuş daha adetime 1 gün var sanırım adet tarihimden sonra artışı daha iyi olacaktır şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin

canım hayırlı uğurlu olsun rabbim korusun sizleri

slm kızlar naber nasılsınız ben yoğunum malesef haftasonu dinlendim bol bol film izledim :) ama şu an yoğunluk var buraya stajer aldık bu arada ona işleri göstericem eskisi kadar sık giriş yapamayabiilirim kk ya ama mümkün oldukça giricem tabiki bu arada çalışmalara da başladık bilginizee

as cnm bnmmmm nerelrdesin yaaa özledimmmmm :) kolay gelsin tatlımmm benim de yanımda ki arkadaşımın düğünü oldu hafta sonu tek çalışıyorum bende yoğunum anlıycan, sen napıyosun nasılsınnnnn çalışmalara başlamışsın hadi rastgele

sağol canım iyiyim sanada kolay gelsin taze anne :) kendine dikkat et bol bol sıvı al canım dinlenmeye çalış eve gidince rabbim korusun sizleri evet başladık hayırlısı bakalım inşallah sağlıkla tutar..

süper. inşallah keseyi de görürsünüz. sıra sıra meraklar başlar artık. önce kan değeri sonra ikinci kan değeri, sonra kese, sonra bebek, sonra taramalar vs... Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım hayırlı uğurlu olsun rabbim korusun sizleri

Sağol canım Allah razı olsun Rabbim sana da nasip etsin inşallah hayırlı ve sağlıklı bi bebek amiiiin

İnşallah canım inşallah dediğin gibi o kadar merak ediyorum ki acaba değerim kaç oldu acaba sağlıklı mı herşey yolunda mı diye elimde değil :) İnşallah sağsalim kucağımıza almak nasip olur annelik duygusu öğrendiğin anda başlıyor ve direk koruma duygusu hissediyorsun çok değişik duygular Rabbim isteyen herkese nasip etsin

inşallah cnm bnm bu ayda seninhayırlı haberini alıcaz inanıyorum ben cnm valla hiç dinlenemiyorum hafta sonu düğün vardı birde ben bi partinin yönetimindeyim onun hafta sonu köy ziyaretleri vardı 18 köy gezdik pertim çıktı geçen hamileliğimdede tam bu önemli dönemlerimde aşırı bir misafir akınım olmuştu şükür o zaman sorunsuz atlatmıştım inşallah şimdide öyle olur :) perşembe randevu aldım doktora gidicem bakalım hayırlısı

Bu konuda pek bi bilgim yok ama hakkında hayırlısı olur inşallah ve mevlam bu çabalarının mükafatını tez verir

canım nasılsın senle battaşız galiba var mı belirti filan ?

evet bugün bat ımız ben hala olmadım ama bi haftadır sancım ve mide bulantım var hatta erken olurum sanıyordum ama nasip :)
belirti derken bu benim düşükten sonraki ilk adet olucak bu ay öyle çalışma veya dikkat etmek falan olmadı es gectim hayırlısı ile adet olayım sonra luci gibi başlarım inşallah ümitlenmeye :)

İnşallah sen verirsin müjdeyi :)
sende var mı belirti falan ?

maşallah yaaa ne güzel rabbim saglıklı sorunsuz bi şekilde bu heyecanlı sürec geçirip kucagına almayıda nasip eylesin yaaaa

ohhh keyfinin yerinde olmasına sevindim miss gibi de bi aya başlamışsın ne güzel :)))
inşallah bu ay saglıklı bi şekilde kavusursun minigineee

Adetim dun geldi tam duzenim sasti adet dongum 28 32 40 34 oldu nasil anlicam yumurtladigimi yumurtamin olustugunu ben yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni tahmini bat 4 eylul uhibbukecim

Adetim dun geldi tam duzenim sasti adet dongum 28 32 40 34 oldu nasil anlicam yumurtladigimi yumurtamin olustugunu ben yaaa

ovu testi kullandın mı hiç eylül ?
bence denemelisin ya da çok daha garantı olsun istiyorsan yumurta takibi yaptırmalısın bence

doktor kontrolü şart canım. benim de oldukça düzensizdi. doktora gittim önce düzenleyici veriyo sonra yumurta gelişimine bakıyor, gelişme yoksa yumurta geliştirici ilaç veriyor, çatlamıyorsa çatlatma iğnesi veriyor.

ikilemde kalarak çözemezsin. dr'a git o zaten gerekenleri yapacaktır.

*FtmGn.....................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)

*zahidem70..............22 Haziran..........26 yaşında / 3 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor

*okyonus..................5 Temmuz

*pamukprenses187....9 Temmuz

*Ceylan8890.............10 Temmuz

*laleaslan..................15 Temmuz.........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*eses07....................16 Temmuz

*nazardegmesin........25 Temmuz

*weryew..................28 Temmuz

*qusel......................29 Temmuz

*ne_desem_bilmem....1 Agustos

*eklem.....................4 Agustos.........7 yıllık evli / 2 yıldır 2. bebeğini bekliyor( İstanbul)

*Uhibbuke...............4 Agustos

*huzurunsesi ...........4 Agustos

liste bayaga uzun güncellemek isteyen yok muuuuuuuuuu

maşallah yaaa ne güzel rabbim saglıklı sorunsuz bi şekilde bu heyecanlı sürec geçirip kucagına almayıda nasip eylesin yaaaa

Allah razı olsun çok sağol inşallah öyle olur benim için ayrıca bi mucize bu hamilelik hiç beklemiyordum umudumu hiç kaybetmemiştim ama aşılamaya geçeriz diye düşünüyordum şükürler olsun Rabbim bize bu duyguyu yaşattı ve engel olamadığım bi endişe hep var içimde inşallah kaygılarım zamanla geçer. Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah her fırsatta sizin içinde dua ediyorum tüm dualarımız kabul olsun

Duaların için rabbim binlerce kez razı olsun

kaygılarında haklısın biz kadınlar ne yaparsak yapalım hep ince ve detaylı düşünürüz endişelenmen normal ama hep kendini motive et herşey güzel olucak de ve güzel şeyler düşün hiç aklına kötü şeyler getirme
maşallah rabbim sana bu nimeti verdi muhafazada eder inşallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…