Çok şükür cuma akşamı yeniden kan verdim değerim 4 kat artmış 387 olmuş daha adetime 1 gün var sanırım adet tarihimden sonra artışı daha iyi olacaktır şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
slm kızlar naber nasılsınız ben yoğunum malesef haftasonu dinlendim bol bol film izledim :) ama şu an yoğunluk var buraya stajer aldık bu arada ona işleri göstericem eskisi kadar sık giriş yapamayabiilirim kk ya ama mümkün oldukça giricem tabiki bu arada çalışmalara da başladık bilginizee
as cnm bnmmmm nerelrdesin yaaa özledimmmmm :) kolay gelsin tatlımmm benim de yanımda ki arkadaşımın düğünü oldu hafta sonu tek çalışıyorum bende yoğunum anlıycan, sen napıyosun nasılsınnnnn çalışmalara başlamışsın hadi rastgele
Çok şükür cuma akşamı yeniden kan verdim değerim 4 kat artmış 387 olmuş daha adetime 1 gün var sanırım adet tarihimden sonra artışı daha iyi olacaktır şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
canım hayırlı uğurlu olsun rabbim korusun sizleri
süper. inşallah keseyi de görürsünüz. sıra sıra meraklar başlar artık. önce kan değeri sonra ikinci kan değeri, sonra kese, sonra bebek, sonra taramalar vs... Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
sağol canım iyiyim sanada kolay gelsin taze anne :) kendine dikkat et bol bol sıvı al canım dinlenmeye çalış eve gidince rabbim korusun sizleri evet başladık hayırlısı bakalım inşallah sağlıkla tutar..
Mrhb iyi aksamlar birşey sormak istiyorum yumurta sayımı yaptıran varmi aranızda daha doğrusu alttanmi bakıyorlar.önümüzdeki hafta doktora gitmeyi dsnyorum yumurtalarına baktircam ama alttan bakar diye cekiniyirun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım nasılsın senle battaşız galiba var mı belirti filan ?
slm kızlar naber nasılsınız ben yoğunum malesef haftasonu dinlendim bol bol film izledim :) ama şu an yoğunluk var buraya stajer aldık bu arada ona işleri göstericem eskisi kadar sık giriş yapamayabiilirim kk ya ama mümkün oldukça giricem tabiki bu arada çalışmalara da başladık bilginizee
Adetim dun geldi tam duzenim sasti adet dongum 28 32 40 34 oldu nasil anlicam yumurtladigimi yumurtamin olustugunu ben yaaa
Yeni tahmini bat 4 eylul uhibbukecim
Adetim dun geldi tam duzenim sasti adet dongum 28 32 40 34 oldu nasil anlicam yumurtladigimi yumurtamin olustugunu ben yaaa
maşallah yaaa ne güzel rabbim saglıklı sorunsuz bi şekilde bu heyecanlı sürec geçirip kucagına almayıda nasip eylesin yaaaa
Allah razı olsun çok sağol inşallah öyle olur benim için ayrıca bi mucize bu hamilelik hiç beklemiyordum umudumu hiç kaybetmemiştim ama aşılamaya geçeriz diye düşünüyordum şükürler olsun Rabbim bize bu duyguyu yaşattı ve engel olamadığım bi endişe hep var içimde inşallah kaygılarım zamanla geçer. Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah her fırsatta sizin içinde dua ediyorum tüm dualarımız kabul olsun
gaz ağrısından, peklik sancısından ölücemmm
peklik sancısı ne
Rabbim şifa versin yaaa inşallah cektigin her sancının sevabı kat kat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?