Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ooo sende belirtiler varmış canım hemde bu ay çok üstüne durmamışsın o zaman daha rahat hamile kalınıyor belkide tutmuştur seninki
bende belirti filan yok zaten bu ay olmayacağına eminim ovulasyonda pozitifi yakalayamadım çünkü artık sonraki aylara kaldı ümidim bu ay adetimin gelmesini bekliyorum o da bu ay çok stres yaptığım için muhtemelen gecikecektir

canım, bağırsak tembelliği diyelim. karnımın içi bazen çok rahat bazen de içinde taş varmış da (çok afedersiniz) çıkaramıyormuşum gibi bir ağrı.

Hım adını bilmiyordum
geçmiş olsun ya rabbim şifa versin inşallah tez zamanda hiçbişyin kalmaz

yok benimkiler tamamen adet belirtisi :)
mesela geçen ay hamileydim ve mide bulantım olmamıştı(benim adet öncesi ve yumurtlama dönemlerinde midem çok bulanır )
tabi ki herşey nasip ama içimden bi ses benimde adetim gecikecek diyo bense tam tersi bir an önce olayımda hemen yeni aya başlayayım istegindeyimm :)))
eger yarında olmazsan test yapıcak mısın ?

ben de bi iki kere ovu. testi yaptım sonra sıkıldım. öyle her gün her gün onu takip etmek zor geldi. ayrıca hamile kaldığımda hiç ama hiçbir belirtim yoktu.

yaptığım tek şey hamile kalmadan bi önceki ay çok sıkmıştım kendimi, stres olmuştum. dedimki bu ay oluruna bırakıcam. gelirse gelir gelmezse dünyanın sonu değil. dr dedi iki yumurtan var tam gelişmemiş, 2 gün sonra tekrar gel diye. ben hemen o akşam incir havuç kürü yaptım iki gün akşam sabah içtim. dr'a gittiğimde yumurtan çatlamış dedi. ama ilişki 3 gün önce olmuştu dedim yine kaçırdık. dr'dan geldiğimiz gece yine ilişki oldu. ve hangisi olduğunu bilmiyorum ama biri tuttu işte.

ve sürekli bir ishal ağrısı gibi ağrılar. regl ağrısı çekmedim.

inşallah sizin de öyledir. ummadığınız zamanda gelsin inşallah.

Benim bat muhtemelen 25 agustos

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet elimizde olmadan herşeyin detayını düşünüyoruz ve zor sahip olduğumuz için endişelerimiz daha fazla oluyor sanırım. Şunu da biliyorum ki Rabbim nasip etmediyse ne yaparsak yapalım zaten o şey olmayacaktır o yüzdende böyle düşünüp rahat olmaya çalışıyorum herşey Rabbimden geliyor ondan gelene razıyım her zaman. İnşallah seninde mide bulantın miniğindendir benimki gibi :)

inşallah sağlıkla gelsin bu sefer canım iki gündür baş ağrım var benimde yaa o kadarda uyuyorum klimamı çarpıyo anlamıyorum ki neyse sen de dikkat et ya başkasına devretseydin ya o kadar gezmişsin ilk zamanlar dikkat etmek lazım perşembe günü büyük gün demek inşallah kalbini de duyarsın canım.

evet canım ya iyiyim şükür işte aynen devam ümit fakirin ekmeğidir çok uğraştıracak bizimkiler bizi anlaşıldı Allah beterinden saklasın sende bi regl ol da sende başla canım bi an önce..

keseyi görürüm de kalp atışları olmaz galiba :) şuan beni mersklandıran çoğul gebelik olup olmadığı Cnm bide yine idrar yolu enfeksiyonum oluştu tahlilde de çıkmış ve şuan akıntım felaket arttı onu düşünüyom karakara Ilkimde de oluşmuştu 8 ay boyunca çektim bol su içmem gerektiğini biliyorum şuan şükür sıkıntım yok geçen sene sudan da tiksindiğim için su içememiştim o yüzden geçmemişti şimdi ne yapıcam bilmiyorummm

hadi ya iç şu an nasıl olsa miden bulanmıyo belki hafif atlatırsın canım benim sıvı tüket bol bol akıp gitsin ama korkma ya bişeycik olmaz akıntı dışında bir zararı var mı ki:44:

yok canım yapmıcam adetim gelince daha az üzülüyorum testte negatifi görmek daha fazla koyuyor zaten bu ay bu meseleyle çok fazla meşguldü beynim gecikeceğine eminim o yüzden de yapmayı düşünmüyorum hepimiz için hayırlısı inş.

sende oluruna bıraktığın ay hamile kalmışsın canım çözüm hep bu meseleye dayanıyor bende düşünmemeyi becerebilsem olacak belkide temmennin için teşekkür ederim Allah seninde evladını hayırlı eylesin kolaylıkla doğum yapar büyütürsün inşallah

hadi ya iç şu an nasıl olsa miden bulanmıyo belki hafif atlatırsın canım benim sıvı tüket bol bol akıp gitsin ama korkma ya bişeycik olmaz akıntı dışında bir zararı var mı ki:44:

İNŞALLAH CNM ZATEN ŞUAN ŞAŞKINIM ŞİMDİYE BAŞLAMASI GEREKİYODU VAR AMA HAFİF BULANIYO AMA ÇIKARMIYORUM ŞÜKÜR OLSUN İnşallah bu şekilde giderr :) zaten hemen hemen her gebelikte oluşuyo enfeksiyon dediğin gibi bol sıvı tüketmek gerek, yanlış bilmiyosan erken doğum riksi taşıyo malesef

canım o işi yaparken tamamen aklından çıkaramıyorsun. ben sadece "bu ay olsun, bu ay olsun, neden olmuyor, olmayacak mı" diye stres yapmadım sadece. tamamen aklımdan çıkarsam dr'dan sonra hemen incir havuç kürü yaparmıydım umut var ama gereksiz umutsuzluk yok. benim reglim gecikti bir sürü test yaptım. evdeki testler kesmedi bi de ultra erken gebelik testi aldım yaptım. en sonunda dedim ki gideyim kan vereyim yoksa da dr'a giderim söktürücü verir. anam sonuç pozitif

demek istediğim düşün ama rahat bırak kendini, mesela gün içinde aklına gelince başka bişey düşün. iyice kurcalamasın kafanı. tamamen nasıl unutacaksın mümkün değil.

canım kendini yemeye alıştır, aç kalınca mide bulantısı artıyo.

evet canım mümkün olmuyor zaten bebek özlemi bambaşka bişey tamamen boşvermeyi denesem o zaman da ya yumurtlamayı kaçırırsam telaşı sarar beni tam cinsim yanii dediğin gibi daha az düşünerek daha rahat davranmak gerek inşallah bunu bari becerebilirim:44:

Naber kızlar Nasılsıniz bende iyiyim çok şükür giremedim buraya aklım burda kaldı Cenazenin vardı bugünordaydim yeni geldim eve bu arada dünden beri içimde bi sıkıntı anlatamam içim bozuluyor dünden beri sua ediyorum allahım içime genişlik ve diye çok yalnız hissediyorum kendimi ev bna çok sessiz geliyo

Benim bat muhtemelen 25 agustos

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hakkında hayırlısı olsun güncelledim

inşallah gönlün bir an önce ferahlardaaa huzurlu ve keyifli bi hamilelik yaşarsın :)

benim adette mide buantım çok oluyo o yüzden hamilelik oldugunu sanmıyorum ama tabi ki rabbim ol dedikten sonra herşey olur hayırlısı bekliyorum bakalım bugün bat tı ama olmadım :)

evet canım ya iyiyim şükür işte aynen devam ümit fakirin ekmeğidir çok uğraştıracak bizimkiler bizi anlaşıldı Allah beterinden saklasın sende bi regl ol da sende başla canım bi an önce..

bende öyle diyorum bir an önce olsamda bitse ve başlasam artık :)))

bende bugün olmadım düşüklerden sonra genelde düzenim bi bozulur bakalım ne kadar gecikecek :)

cnm bnm başın sağolsun yanlız değilsin biz varız unutma

Başınız saolsun Allah rahmet eylesin....ve yakınlarına da sabır versin rabbim....

idicim tatilden ve kalabalık bi ortamdan döndünde ya bi an bu sessizlik sana zor ve tuhaf gelmiştir bi kaç güne geçer inşallah bende ailemin yanından dönünce bi kaç gün öyle buruk oluyorum....

kendini kötü hissettiğinde bol bol tesbih çek bence...rabbim her an bizimle...O en güzel dost hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…