günaydınnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrrnasılız bakalımmmmmm
Günaydın canım ben iyiyim mide bulantım var biraz ama sorun etmiyorum yeter ki herşey yolunda gitsin :) Sen nasılsın iyi misin
sağol cnm şükür olsun ben gayet iiyim bnm de hafif mide bulantım var ama daha hiç kusmadımdiğer hamileliğimde resmen sürünmüştüm felaket kötüydüm şuan ki halime çok şaşkınım inşallah kötü bişey yoktur, gerçi daha erken haftaya falan anca başlar perşemde ilk kontrolüme gidicem bakalım hayır olsunnn senin ne kadar oldu
Benim bugün 4 haftalık oldu işte erken öğrendim ya ben normalde adet tarihim bugündü :) Bende akşama yeniden kan verip değerime bakıcam ctesi de doktora gidicem inşallah o zamana keseyi görürüz sanırım :) Benim çok bulantılı geçecek belli oldu yani daha 3 haftalıkken bile bulantım vardı bu sabah daha da arttı ama dediğim gibi yeter ki o sağlıklı olsun :) Sen kan verecek misin bi daha dr gitmeden
yok cnm düşünmüyorum doktora gidince illaki yine tahlil isteyecek o yüzden gerek görmüyorum şuan bnm 5+1 oldu inşallah
Anladım bende cuma günü bi daha yaptırırım onu da alıp giderim doktora. Merak ediyorum sürekli acaba arttı mı diyeEn son cuma yaptırmıştım aradan 4 gün geçti annemde ısrar ediyor yaptır diye o yüzden akşama yeniden yaptırayım dedim bende :) Sende hıçkırık hapşurma oluyor mu canım
Günaydın kızlar.
o kadar güzel bi rüya gördüm ki; bembeyaz genç bir ata biniyordum rüyamda, sonra çaldılar atı, çalanları buldum ve onlarla kavga ettim galip gelip atımı geri aldım.
tabiri çok uzun ama dikkatimi "hamileyseniz erkek çocuğunuz olur" yazısı çekti.
Hayırlısı inşallah.
İyiyiz canım sen nasılsın, Batıma yaklaşık bi hafta kaldı.Beklemedeyim,30 günü zor bekliyordum artık 2 aydır 40 güne yaklaştı döngüm
herkese günaydın kızlar çok mutlu ve güzel bir gün diliyorum hepinize..
şükür cnm bende iiyim :) neden öyle oluyo acaba çokmu stres yapıyosun acaba? devamlımı öyleydi sonradan mı oldu
2 aydır böyle oldu canım,normalde 30 günde bir oluyordu.
bnm de ilk ay 35 günde oldu ikinci ay 25 dünde bu ayda hamileyim inşallah seninde öyle olur cnmmm bnmm
Günaydın kızlar.
o kadar güzel bi rüya gördüm ki; bembeyaz genç bir ata biniyordum rüyamda, sonra çaldılar atı, çalanları buldum ve onlarla kavga ettim galip gelip atımı geri aldım.
tabiri çok uzun ama dikkatimi "hamileyseniz erkek çocuğunuz olur" yazısı çekti.
Hayırlısı inşallah.
herkese günaydın kızlar çok mutlu ve güzel bir gün diliyorum hepinize..
Herkese günaydın :)
Huzurlu, bereketli ve keyifli bi gün olur inşallaaahhhh
Hayırlara çıksın inşallaaahh :)
Rabbim gönlüne göre sagıklı bi şekilde versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?