Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

günaydınnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrr nasılız bakalımmmmmm

Günaydın canım ben iyiyim mide bulantım var biraz ama sorun etmiyorum yeter ki herşey yolunda gitsin :) Sen nasılsın iyi misin

sağol cnm şükür olsun ben gayet iiyim bnm de hafif mide bulantım var ama daha hiç kusmadım diğer hamileliğimde resmen sürünmüştüm felaket kötüydüm şuan ki halime çok şaşkınım inşallah kötü bişey yoktur, gerçi daha erken haftaya falan anca başlar perşemde ilk kontrolüme gidicem bakalım hayır olsunnn senin ne kadar oldu

Benim bugün 4 haftalık oldu işte erken öğrendim ya ben normalde adet tarihim bugündü :) Bende akşama yeniden kan verip değerime bakıcam ctesi de doktora gidicem inşallah o zamana keseyi görürüz sanırım :) Benim çok bulantılı geçecek belli oldu yani daha 3 haftalıkken bile bulantım vardı bu sabah daha da arttı ama dediğim gibi yeter ki o sağlıklı olsun :) Sen kan verecek misin bi daha dr gitmeden

yok cnm düşünmüyorum doktora gidince illaki yine tahlil isteyecek o yüzden gerek görmüyorum şuan bnm 5+1 oldu inşallah

yok cnm düşünmüyorum doktora gidince illaki yine tahlil isteyecek o yüzden gerek görmüyorum şuan bnm 5+1 oldu inşallah

Anladım bende cuma günü bi daha yaptırırım onu da alıp giderim doktora. Merak ediyorum sürekli acaba arttı mı diye En son cuma yaptırmıştım aradan 4 gün geçti annemde ısrar ediyor yaptır diye o yüzden akşama yeniden yaptırayım dedim bende :) Sende hıçkırık hapşurma oluyor mu canım

inşallah artmıştır :) yok cnm olmuyo bende aşırı karın ağrısı oldu şimdi biraz azaldı

Günaydın kızlar.

o kadar güzel bi rüya gördüm ki; bembeyaz genç bir ata biniyordum rüyamda, sonra çaldılar atı, çalanları buldum ve onlarla kavga ettim galip gelip atımı geri aldım.

tabiri çok uzun ama dikkatimi "hamileyseniz erkek çocuğunuz olur" yazısı çekti.

Hayırlısı inşallah.

hayır olsun canımm,sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah : )

İyiyiz canım sen nasılsın, Batıma yaklaşık bi hafta kaldı.Beklemedeyim,30 günü zor bekliyordum artık 2 aydır 40 güne yaklaştı döngüm

şükür cnm bende iiyim :) neden öyle oluyo acaba çokmu stres yapıyosun acaba? devamlımı öyleydi sonradan mı oldu

günaydınnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrr nasılız bakalımmmmmm

Günaydıııınnnnnnnnnn cici anneee :))
ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın :)
Yeni güne miniğinle uyanmak nasıl

Hayırlara çıksın inşallaaahh :)
Rabbim gönlüne göre sagıklı bi şekilde versin

herkese günaydın kızlar çok mutlu ve güzel bir gün diliyorum hepinize..

günaydııın luciimmm :)
hepimiz için güzel bi gün olur inşallaah

Herkese günaydın :)
Huzurlu, bereketli ve keyifli bi gün olur inşallaaahhhh

canım oralarda hava nasıl ya buralar yanıyo oraları tahmin bile edemiyorum dün gece nefes alamadık resmen aşırı nem var insanın canı bişey yapmak istemiyo çalışmalar bile zor geliyo yaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…