canım oralarda hava nasıl ya buralar yanıyo oraları tahmin bile edemiyorum dün gece nefes alamadık resmen aşırı nem var insanın canı bişey yapmak istemiyo çalışmalar bile zor geliyo yaaa:26:
amin canımm... darısı başınıza.
Burdada öyle felaket gecenlerde sıcaktan basım agırdı
ve en kötüsü sabah güeş dogduktan sonra hiç uyuyamıyorummm(
Şikayet etmiyorum ama bu da bi nimet ama ben normalde de sıcaklarla arası olan biri degilm sonbaharcıyım :)
çalışmalara gelince ben zaten bu ayı es geçmiştim adet olup yeni aya başlamayı düşünüyorum ama bat ımda dündü hala da olmadım bakalım düşükten sonra siklusumda degişmiş olabilir
amiinnn bekleyen isteyen herkesin başına inşallaaahh
düşükten sonra değişir canım genelde bir hafta atabilir bilgin olsun.Hiç çalışma oldu mu belki de hamilesindir ne diyeyim hayırlısı Allah tan canım.
günaydıııınnnnnnnnnn cici anneee :))
ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın :)
yeni güne miniğinle uyanmak nasıl
Hayırlara çıksın inşallaaahh :)
rabbim gönlüne göre sagıklı bi şekilde versin
Günaydııın luciimmm :)
hepimiz için güzel bi gün olur inşallaah
kızlar ya ben yumurtladım galiba hissedebiliyorum bunu ama kaçırdık biz yaa zaten regl biteli 3 gün oldu dün ovü yaptım koyuya çok yakındı ama tam değildi eşimde çok yorgundu dediki bana yarın yaparız yarın koyulaşır o dedi açıkçası aşırı sıcaklardan insan hiçbişey yapamıyo neyse bugünde ağrım oldu test yapayım dedim silikleşmiş ama beni yanılttı ovü dün koyuya yakındı ama tam koyu değildi ama ben pazar günü yapmadım belki o gün çok koyuydu benim regl cumartesi bitti bu kadar erken yumurtlayacağımı hiç tahmin etmemiştim gecikmem oldu ya benim bu ay 5 gün kadar o ara mı büyüdü bu yumurta regl ile bugün 14.günüm bu gece olacak ilişki ama bugün çatladıysa eğer kaçırdım ben bu ayı büyük ihtimalle iki gün öncede bir kere ilişki oldu ama hiç yatmadım direk duşa girdim ne yani şimdi ben 15 gün sonra regl mi olucam :44::44: kafam o kadar karıştı ki:44:
nasılsın cnm nekadar karısk bı döngü bu yaa erken yumurtladın kacırdın gec yumurtladın adet oldun off işimiz cok zor valla sen gene iyisim ovu.testı felan kullanıyosun ugrasıyosun ben ugrasmak hatta düşünmek bile istemiyorum heycanlanamıyorum gerı gelsın heycanım yaa olmuyo boylede ben tahmın bıle edemıyorum sadece batı bılıyorum okadar yanı
nasılsın cnm nekadar karısk bı döngü bu yaa erken yumurtladın kacırdın gec yumurtladın adet oldun off işimiz cok zor valla sen gene iyisim ovu.testı felan kullanıyosun ugrasıyosun ben ugrasmak hatta düşünmek bile istemiyorum heycanlanamıyorum gerı gelsın heycanım yaa olmuyo boylede ben tahmın bıle edemıyorum sadece batı bılıyorum okadar yanı
o zaman benim bu ayki döngüm kaç gün olacak 15+9:24 mü aman Allahım e ben regliydim ki zaten değerlendirmeye fırsatım olmadı ki 3 gün önce temizlendim hay Allah ya sinirden gülüyorum artık eşimede dedim ben yumurtladım adam şaşırdı kaldı dedim ki değerlendirmedik dün geceyi tüh dedim ne biçim bişey bu diyo bana 1 günde herşey bitiyo mu yani diyo bu kadarmıydı diyo adamda ne diyeceğini şaşırdı valla
adamlara yazık valla bıze yardımcı olmaya calısıyrlar benımkıde çalışma yaptıktan sonra yastıgı kapıyo ayakkalarını kaldırayım felan kalmakma dıyo ama ben amannn bosver tutarsa tutar dıyorum herseyı bosverdım valla ugrasmıyorum artık esımde sasırıyo ooo sen dıyo erken pes ettın aslında benımkı pes etmek degıl ustune düştüğüm zaman cok fazla umutlanıyorum ee adet olunca yıkılıyorum en ıyısı takmamak bakalım bu tavrım nezaöana kadar surecek
Hhuuu huuuuuu kızlaarrr adamlara yazık falan değil kolay mı öyle bedavadan baba olmak birazda onlar gayret göstersin hep biz hep biz yazık vallaaa :) yumurtlama döneminde 4 gün üst üste birliktelik oldu bu ay hamile kaldımdurmak yok yola devam kızlarrrrrrr
Başınız saolsunAllah rahmet eylesin....ve yakınlarına da sabır versin rabbim....
idicim tatilden ve kalabalık bi ortamdan döndünde ya bi an bu sessizlik sana zor ve tuhaf gelmiştir bi kaç güne geçer inşallah bende ailemin yanından dönünce bi kaç gün öyle buruk oluyorum....
kendini kötü hissettiğinde bol bol tesbih çek bence...rabbim her an bizimle...O en güzel dost hamdolsun
yazık ama kendı esımın adına konusuyorum ben cok ıstıyorum dıye bu kadar ustume düşüyor esıme kalsa uğraşmna diyo nezamn kımetse ozamn olur dıyo
Herkese günaydın olsun
Dün yeniden kan verdim ve adet günümde değerim 2161 olmuş elhamdülillah. Yalnız dün gece uykumdan sancıyla uyandım sağ kasığım kasıldı sanki baskı var gibi kalktım söylemesi ayıp wc ye gittim sonra gelip yattım geçmişti. Bu sancı normal mi acaba yaşayan var mı
günaydfınnn ooo maşallahhhh cnm değerin çok yüksek ben kendiminkine yüksek diyodumm demekki bnm ki normalmiş :) kasıkta batmalar gayet normal bnm ilk belirtimde öyleydi sorun yapma
evet canım gayet iyi artmış maşaallah inşallah keseyide görmek nasip olurAğrı olunca allah korusun dış gebelik falan oluyormuş ya o yüzden korktum gerçi değerim düzenli artıyor ama ben de elimde olmadan evham yapıyorum işte
ben öyle şeyler aklıma getirmiyorum allhım nasip etti ona emanet çokta fazla kendimi kaptırmıyorum kötüyede hazırlıyorum çünkü ben en kötüsünü yaşadım vardır rabbimin bir bildiği hayırlısı olsun hakkımızda
doğru söylüyorsun rahat olmak lazım aslında ama bazen oluyor işte böyle şeylerYarın senin için büyük gün inşallah keseyi sorunsuz sıkıntısz görürsünüz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?