Herkese günaydın olsun
Dün yeniden kan verdim ve adet günümde değerim 2161 olmuş elhamdülillah. Yalnız dün gece uykumdan sancıyla uyandım sağ kasığım kasıldı sanki baskı var gibi kalktım söylemesi ayıp wc ye gittim sonra gelip yattım geçmişti. Bu sancı normal mi acaba yaşayan var mı
cnm tebrık ederım degerı guzel batmalar sorun deıl cnm benım gebelıgımde gecelerı uyanıyordum batma oluyordu ama hemen gecerdı dr sordum normal demıstı
Allah razı olsun canım sağol uykudan uyandıracak kadar olduğu için merak ettim bende ama geçti çok şükür şu anda iyiyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
inş cnm banada nasıp eder inş ama buayda umutlu deılım calısma yapamıyoruz esım cok yorgun gelıyor gece ısten buayda olmaz sanırım
İnşallah nasip olur. Geçen ay ramazandı biliyorsun canm bizimde öyle pek olmadı adet bittikten sonra oldu sonra ben ovü günümü takip ettim onda oldu o kadar yani sonra bi de adetten önceki hafta oldu yani bu ay pek dikkkat edemedim ramazan diye ama nasip oldu işte. Bi de çok dua ettim ramazanda kadir gecesinde çok şükür kabul oldu
ne gusel dualrın kabul olmus cnm ovus.testı felen mı kullandın neyle takıp ettın yum .gunlerını
Evet ovü testi kullandım canım ama bence adet bittikten sonra hamile kaldım gibi geliyor :) Yum günlerini takip etmek önemli sen de takip edip değerlendirirsen olur inşallah Allahın izniyle. Normalde olamıyorsa eşin yorgunsa bile yum günleri olsun şansınız artar inşallah :)
Gunaydin kizlar nasilsinz guzel bi gun olsun inss
Günaydın canım,inşallah :) Ben iyim beklemece çalışmaca sen nasılsın ?
Bnde iyiyim cok sukur bir suru ev isi bni bekliyo ama bnim halim yok yapicak bn bu ay bisey beklemihorm pek calisma olmadi adetimi bekliyorm yni ayda ari gibi calismk icin ins ama gecen ay ongun gecikmeli olmustum bu ay 9 unda olmam lazim yine ongun gecikmeli olursam ki hep boyle olurum 19unda olmam lazim ama sanki 9u gbi olcam bu ay karni.da sizilanma basladi bilmiyormta onumzdeki ay ins tuttururm gecen bi ark.hamile oldugnu ogrendim msj atmis bide darisi sana bes haftalk hamileyim diye nyse korunmayi biraktigi ay hamile kaldi bide diyolear kilolu insanin vocugu zor olur diye kiz nerden baksan 90 95 kg var allahim ol dedikten snra nhepsi bahanee
kızlar eskisi kadar giremiyorum bende stajere iş gösteriyorum arada böyle giriyorum öpüyorum hepinizi
Bende bende işten başımı kaldıramıyorumm vallahi kafayı yiycem yanlız çalışmak çokk zormuşşşşşş
Bnde iyiyim cok sukur bir suru ev isi bni bekliyo ama bnim halim yok yapicak bn bu ay bisey beklemihorm pek calisma olmadi adetimi bekliyorm yni ayda ari gibi calismk icin ins ama gecen ay ongun gecikmeli olmustum bu ay 9 unda olmam lazim yine ongun gecikmeli olursam ki hep boyle olurum 19unda olmam lazim ama sanki 9u gbi olcam bu ay karni.da sizilanma basladi bilmiyormta onumzdeki ay ins tuttururm gecen bi ark.hamile oldugnu ogrendim msj atmis bide darisi sana bes haftalk hamileyim diye nyse korunmayi biraktigi ay hamile kaldi bide diyolear kilolu insanin vocugu zor olur diye kiz nerden baksan 90 95 kg var allahim ol dedikten snra nhepsi bahanee
Aynen valla kismet demkki ins allahim bizede nasip eder mucizesiniherşey bahane dün bi arkadaşım anlattı onun bi arkadaşı var 35 yaşında kız yeni evlenmişti dr a gitmiş dr yumurtaların bitmiş senin yumurtan yok falan demiş kız ağlamış birs ürü bunalıma falan girmiş tüp yaptırıcam falan diye düşünmeye başlamış ve iki ay sonra kendiliğinde hamile kalmış arkadaşım anlattı işte dün banada kız iki ay sonra doğuracakmış ben çok duyuyorum böyle şeyler
bende iiyim cnmm halsizliğim var hafif mide bulantısı onun dışında iyiyim hamdolsun :) miniğimle uyanmak güzel daha pek farkına varamadım ama perşembe ilk kontrolümüze gidicez bakalım dua edinnn
slmm ovitelle çatlatma iğnesi vurulalı bugün 12. gün test yapsam cıkarmı cok merak ediyorummm(
kızlar ya ben yumurtladım galiba hissedebiliyorum bunu ama kaçırdık biz yaa zaten regl biteli 3 gün oldu dün ovü yaptım koyuya çok yakındı ama tam değildi eşimde çok yorgundu dediki bana yarın yaparız yarın koyulaşır o dedi açıkçası aşırı sıcaklardan insan hiçbişey yapamıyo neyse bugünde ağrım oldu test yapayım dedim silikleşmiş ama beni yanılttı ovü dün koyuya yakındı ama tam koyu değildi ama ben pazar günü yapmadım belki o gün çok koyuydu benim regl cumartesi bitti bu kadar erken yumurtlayacağımı hiç tahmin etmemiştim gecikmem oldu ya benim bu ay 5 gün kadar o ara mı büyüdü bu yumurta regl ile bugün 14.günüm bu gece olacak ilişki ama bugün çatladıysa eğer kaçırdım ben bu ayı büyük ihtimalle iki gün öncede bir kere ilişki oldu ama hiç yatmadım direk duşa girdim ne yani şimdi ben 15 gün sonra regl mi olucam :44::44: kafam o kadar karıştı ki:44:
idi seni öyle iyi anlıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiSaol cnm allah razı olsun aynen dediğin gibi orda kalabalık tık gezdik tozdu k gelince ev sessiz bi eşim bi ben kendimi kötü hissettim kendi kendime konuşup durdum nezaman çoğalıcam ne zaman çocuklarım evin içinde koştu rcak diye NYSE şimdi daha iyiyim bilmiyormya bnim hayatimda sikinti stres hic bitmwdi inan bak abarti degil cok sabirli bi insanim ins rabbim bekletmez yavrumu bana nasip eder cok ihtiyacim var ona allahim kimseyi bekletmesin ins kucaklarimizi doldursun mevlam
Herkese günaydın olsun
Dün yeniden kan verdim ve adet günümde değerim 2161 olmuş elhamdülillah. Yalnız dün gece uykumdan sancıyla uyandım sağ kasığım kasıldı sanki baskı var gibi kalktım söylemesi ayıp wc ye gittim sonra gelip yattım geçmişti. Bu sancı normal mi acaba yaşayan var mı
kızlar günaydın ben dün gece rüyamda adet oldum ve bu ay da tutmamış dedim nasıl ama güne iyi başlamadım yani pöf neyse herkese çok güzel bir gün diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?