Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

cnm tebrık ederım degerı guzel batmalar sorun deıl cnm benım gebelıgımde gecelerı uyanıyordum batma oluyordu ama hemen gecerdı dr sordum normal demıstı

cnm tebrık ederım degerı guzel batmalar sorun deıl cnm benım gebelıgımde gecelerı uyanıyordum batma oluyordu ama hemen gecerdı dr sordum normal demıstı

Allah razı olsun canım sağol uykudan uyandıracak kadar olduğu için merak ettim bende ama geçti çok şükür şu anda iyiyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım sağol uykudan uyandıracak kadar olduğu için merak ettim bende ama geçti çok şükür şu anda iyiyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

inş cnm banada nasıp eder inş ama buayda umutlu deılım calısma yapamıyoruz esım cok yorgun gelıyor gece ısten buayda olmaz sanırım

inş cnm banada nasıp eder inş ama buayda umutlu deılım calısma yapamıyoruz esım cok yorgun gelıyor gece ısten buayda olmaz sanırım

İnşallah nasip olur. Geçen ay ramazandı biliyorsun canm bizimde öyle pek olmadı adet bittikten sonra oldu sonra ben ovü günümü takip ettim onda oldu o kadar yani sonra bi de adetten önceki hafta oldu yani bu ay pek dikkkat edemedim ramazan diye ama nasip oldu işte. Bi de çok dua ettim ramazanda kadir gecesinde çok şükür kabul oldu

ne gusel dualrın kabul olmus cnm ovus.testı felen mı kullandın neyle takıp ettın yum .gunlerını

ne gusel dualrın kabul olmus cnm ovus.testı felen mı kullandın neyle takıp ettın yum .gunlerını

Evet ovü testi kullandım canım ama bence adet bittikten sonra hamile kaldım gibi geliyor :) Yum günlerini takip etmek önemli sen de takip edip değerlendirirsen olur inşallah Allahın izniyle. Normalde olamıyorsa eşin yorgunsa bile yum günleri olsun şansınız artar inşallah :)

bende buayda olmassa ovu. testı almak ıstıyorum nette yaptıgım ovul. hesaplama bu gunlerde yumu. gunlerım oldugunu soyluyor

Günaydın canım,inşallah :) Ben iyim beklemece çalışmaca sen nasılsın ?

Bnde iyiyim cok sukur bir suru ev isi bni bekliyo ama bnim halim yok yapicak bn bu ay bisey beklemihorm pek calisma olmadi adetimi bekliyorm yni ayda ari gibi calismk icin ins ama gecen ay ongun gecikmeli olmustum bu ay 9 unda olmam lazim yine ongun gecikmeli olursam ki hep boyle olurum 19unda olmam lazim ama sanki 9u gbi olcam bu ay karni.da sizilanma basladi bilmiyormta onumzdeki ay ins tuttururm gecen bi ark.hamile oldugnu ogrendim msj atmis bide darisi sana bes haftalk hamileyim diye nyse korunmayi biraktigi ay hamile kaldi bide diyolear kilolu insanin vocugu zor olur diye kiz nerden baksan 90 95 kg var allahim ol dedikten snra nhepsi bahanee

herşey bahane dün bi arkadaşım anlattı onun bi arkadaşı var 35 yaşında kız yeni evlenmişti dr a gitmiş dr yumurtaların bitmiş senin yumurtan yok falan demiş kız ağlamış birs ürü bunalıma falan girmiş tüp yaptırıcam falan diye düşünmeye başlamış ve iki ay sonra kendiliğinde hamile kalmış arkadaşım anlattı işte dün banada kız iki ay sonra doğuracakmış ben çok duyuyorum böyle şeyler

kızlar eskisi kadar giremiyorum bende stajere iş gösteriyorum arada böyle giriyorum öpüyorum hepinizi

kızlar eskisi kadar giremiyorum bende stajere iş gösteriyorum arada böyle giriyorum öpüyorum hepinizi

Bende bende işten başımı kaldıramıyorumm vallahi kafayı yiycem yanlız çalışmak çokk zormuşşşşşş

Aynen öyle canım Rabbim ne zaman yazdıysa öyle olcak.hayırlısını versin Rabbim hepimize inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen valla kismet demkki ins allahim bizede nasip eder mucizesini

kızlar günaydın ben dün gece rüyamda adet oldum ve bu ay da tutmamış dedim nasıl ama güne iyi başlamadım yani pöf neyse herkese çok güzel bir gün diliyorum..

bende iiyim cnmm halsizliğim var hafif mide bulantısı onun dışında iyiyim hamdolsun :) miniğimle uyanmak güzel daha pek farkına varamadım ama perşembe ilk kontrolümüze gidicez bakalım dua edinnn

Bugün senin kontrolüüünn vaaaarrrrrr hadi hayırlı haberlerle geelll

slmm ovitelle çatlatma iğnesi vurulalı bugün 12. gün test yapsam cıkarmı cok merak ediyorummm (

İnşallah pozitifi görürsün çıkablirde aslında....ama bence 2 3 gün daha beklemek iyi olur sanki

oyyyyyy luciiii bu ne karışıkmışşş
ya da yeni uyandım uykuluyum diye mi anlamadım

idi seni öyle iyi anlıyorum kiiiiiiiiiiiiiiii
tüm dualarına canı gönüldn amiiiiiiiiiiinnnnn inşallaahhhh

sadece biraz daha sabretmemiz lazııımmmm

vitae demek minigin kendini hissettiriyo ve uykusuz gecelere hazırlıyor seni heeee bak şu yaramazaaa
şaka bi yana sancı batma olur normal inşallaahhh sorunsuz bi hamilelik yaşarsın

kızlar günaydın ben dün gece rüyamda adet oldum ve bu ay da tutmamış dedim nasıl ama güne iyi başlamadım yani pöf neyse herkese çok güzel bir gün diliyorum..

günaydıınnn luci :)
rüyalar tersine çıkarmışşşşşş demekki adet olmıcam diye yordum ben,, sende öyle yorsaydııın

hem sün dünden beri yum gününü bat ını falan düşünüyorsun yaaaa bilinç altının hain bi oyunuydu bu rüya sana hiiiççç takılma lütfeeenn

günaydınnnnn kızlarrrrrrr nasılsınızzz ben birazdan hastaneye gidicem randevum 11 de dua edin hayırlı haberlerle geliyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…