Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Merhabaaaa herkese :)

nasılsınız kızlar?
dün evde olmaıdıgımm için hiç giremedim bu sabah uyanır uyanmaz burdayım

Malum benim 4 ünde batımdı...ama hala olmadım...hamile olmama ihtimal vermesemde her ihtimale karşı bu sabah test yaptım kocamaaaannn negtaif
düşükten sonra düzenim bozulmuş olabilir yeniden ya da ilk düşügümden sonra oldugu gbi kist olmuşta olabilir....ihtimal türetiyorum kendime :)
haftaya kadar olmazsam bana doktor yolları yine....
zaten ayın 15.inde araştırma testlerimde var bakalım hayırlısı

vitae demek minigin kendini hissettiriyo ve uykusuz gecelere hazırlıyor seni heeee bak şu yaramazaaa
şaka bi yana sancı batma olur normal inşallaahhh sorunsuz bi hamilelik yaşarsın

Evet benimki erkenden kendini belli etti şimdide ben varım diyor
İnşallah sorunsuz sıkıntısız bi hamilelik geçiririm amiiin.

Ve Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bi gebelik amiiiin

ne güzel canım ya maşallah değerinde iyi katlamış senin ovülasyon ne zamandi ki bu kadar artmış değer bat gününde ikiz bence seninkisi bu kadar artması bana öyle gibi geldi

ah canım benim ya negatifi görmek ve adet olamamak işte bütün mesele bu şaka bir yana da tez zamanda adet olmanı ve çalışmalara başlamanı istiyorum inşallah tez zamanda alırsın güzel haberi..

Evet benimki erkenden kendini belli etti şimdide ben varım diyor
İnşallah sorunsuz sıkıntısız bi hamilelik geçiririm amiiin.

Ve Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bi gebelik amiiiin

ben varım desin sonra kucagında sana gülümserkende ben burdayım desiiiiiiiiinn ayy ne güzell

amiinn inşallaaahh

ah canım benim ya negatifi görmek ve adet olamamak işte bütün mesele bu şaka bir yana da tez zamanda adet olmanı ve çalışmalara başlamanı istiyorum inşallah tez zamanda alırsın güzel haberi..

aynen öyle lucii:)
bakalım ne olacam bu aayy
halbuki adet olmayada hevesliydim :)))
olup bir an önce yeni aya başlıcam diyorduummmm

canım bende olmadım henüz ama artık olayım da kafam rahatlasın istiyorum hamilelik ihtimalini hiç düşünmüyorum sanki olmadığına eminim o kadar yanii... ama adet belirtisi de yok çok mu gecikecek acaba benim de aklıma kist geliyor yoktur inş. ama bu ay soğan kürü yapıcam inş. varsa da temizlenir umarım sende bebiş yoksa biran evvel adet olup çalışmalara başlarsın

kızlar günaydın ben dün gece rüyamda adet oldum ve bu ay da tutmamış dedim nasıl ama güne iyi başlamadım yani pöf neyse herkese çok güzel bir gün diliyorum..

bende geçen gece adet oldum rüyamda yaa bu nasıl bir psikolojimiz var bizim rüyada da kafalar rahat olamıyor

KIZLAAAAARRRRRRRRR BEN GELDİMMMMMMMM MİNİĞİMİZİ GÖRDÜK ŞÜKÜR OLSUNN ÇOK MİNİ KESEMİZİ GÖRDÜK 8 MM DAHA 3 hafta sonra kalp atışları için gel dedi bana çok uzun geldi iki haftada giderim galibaaa onun dışında dahiliyeye gittim tiroid hastasıyım onu devamlı takip ettirmem gerekiyor şuna değerlerim şükür iyi ama hamileleikte çıkadabiliyomuş inedebiliyomuş haftaya tekrar tahlil yaptırcammmm :) canlarımmmmm darısı başınızaaaa

darısı başımaaaaaaa didoş çok sevindim senin adına canım.

neyse unuttum ben bu ayı olursa sürpriz olmazsa da sağlık olsun canım psikolojimi bozmak istemiyorum.
hayırlısı inş. sürpriz yapar bebeğin

gözün aydın canım ne güzel keseyi görmüşsün inşallah kalp atışını da duyarsın yakında hamilelerin duası makbul olur bizlere de ismen dua eder misin canım Rabbim senin bebeğini de iki dünyada hayırlı eylesin inş.

ne güzel canım ya maşallah değerinde iyi katlamış senin ovülasyon ne zamandi ki bu kadar artmış değer bat gününde ikiz bence seninkisi bu kadar artması bana öyle gibi geldi

Açıkçası ben erken döllenme diye düşündüm sanırım adetten hemen sonra hamile kalmışım bana da biraz yüksek gibi geldi ama bakalım ctesi gidince öğrenirim inşalllah o zamanlara 8000 falan olması lazım :) Ovü tarihim 18 temmuzdu

Hadi gözün aydın çok sevindim hayırlısıyla gördünüz keseyide :) 3 hfta bence de çok meraklanıyor insan hemen öğrenmek istiyor Benimde tirodilerimde sıkıntı vardı takip ettirmem gerek muhtemelen sürekli

o zaman senin bat 2 ağustos oluyo canım eğer ovülasyon 18 temmuz eminsem yani çünkü 18+15 :2 AĞUSTOS oluyo :) o yüzden senin betan yüksek çıkıyo sanırım

SAOL CNM BNM ETMEM Mİ EDERİM ALLAHIM herkesi güldürsünnn inşallahhhhh

saol cnm darısı başına :) aman tiroidi ihmal etme gebelikte çok sıkıntılı ben zaten normalde ilaç kullanıyorum maalesef, yeni normale döndü şükür olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…