Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

o zaman senin bat 2 ağustos oluyo canım eğer ovülasyon 18 temmuz eminsem yani çünkü 18+15 :2 AĞUSTOS oluyo :) o yüzden senin betan yüksek çıkıyo sanırım

Son adet tarihime göre hesaplıyorum ben canım 6 temmuzdu o da. Ama doktora gidince kesin belli olur sanırım orda görünür kaç haftalık olduğu :)

saol cnm darısı başına :) aman tiroidi ihmal etme gebelikte çok sıkıntılı ben zaten normalde ilaç kullanıyorum maalesef, yeni normale döndü şükür olsunn

Amiiin canım inşallah. Bana dr ilaç vermedi ama bu arada gebelik olursa gelirsiniz demişti o yüzden bu hafta dr söyler zaten ne olacağını

ayyyy çoook sevindim darisi bizim basimiza benimde catlatma ignesi vurulali bugün 14.gunum normalde yarin adet gunum cook heycanliyim surekli ke dimi dinlemekten alikoyamiyorum bitsin artik bu psikoloji yoksa delircem herhalde ((

ayyyy çoook sevindim darisi bizim basimiza benimde catlatma ignesi vurulali bugün 14.gunum normalde yarin adet gunum cook heycanliyim surekli ke dimi dinlemekten alikoyamiyorum bitsin artik bu psikoloji yoksa delircem herhalde ((

ewet cnm tez vakitte darısı size olsun inşallahhh :) yarınsa batın yapsana bi test kızzzz

ewet cnm tez vakitte darısı size olsun inşallahhh :) yarınsa batın yapsana bi test kızzzz

kendimi zor tutuyorum her ay tek cizgi gormekten biktim walla ( pazartesiye kadar bekliycem dayanabilirsem yada kirmizilari gormezsem tabi ) senin hamilelik nasil tedavi falanmi

kendimi zor tutuyorum her ay tek cizgi gormekten biktim walla ( pazartesiye kadar bekliycem dayanabilirsem yada kirmizilari gormezsem tabi ) senin hamilelik nasil tedavi falanmi

yok cnm kendiliğinden oldu şükür gerek kalmadı ilkim çatlatma iğnesiyle üçüz oldu iki oğlumu 5 aylıkken üçüncü oğlumuda ekim ayında doğum yaptım 8 aylık doğumdan 10 gün sonra kaybettim çok acılar çektim ve şükür olsun rabbim mükafatımı 3. ayımda gönderdi, rabbim isteyen herkese nasip etsinnn

ayyy coook uzuldum Allah sabrini versin canim simdi daha cok sevindim gamile kalmana insallh hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin :))

ayyy coook uzuldum Allah sabrini versin canim simdi daha cok sevindim gamile kalmana insallh hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin :))

aminnnn cnm saol ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin

ben bugün oldum ya hayırlısıyla ohh rahatladım inan ne olacagını bilmememk daha kötü :))
ama benim sökülmem 3 gün sürüyo yani 3 gün leke oluyo bakalım bu adet bitsin hemen doktor yollarındayım...
soğan kürü bende düşünüyorum öylesine geçen ay da düşünmüştüm ama ramazan şu bu derken olmadı inşallah bu ay ertelemezsem başlarım :))

gözün aydıııııııııınnnn didem ne güzel yaaa çok çok sevindim senin adına :)))
hadi hayırlısı ile kalğ atısını da duyarsın inşallaaah

inşallahhhhhh cnm bnmmm hayırlı bakalım duyarız inşallah. çok kısa zamanda darısı sana lucime ... isteyen herkese inşallah çok çko dua edicemmmm

tekrardan hayirli olsun cnm allah tamami a erdirsin saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbm bizede versin ins dua et hamilenin duasi kabul olur derler allahim banada isteyen herkesede nasip etsin aratmasin yarabbm

ederim tabiki cnm ediyorum da zatenn en kısa zamanda rabbim sizleride güldürecek inanıyorum ben

Günaydınnnnn kızlarrrrr hayırlı cumalarrrrrrrrr

canım çok sevindim

hadi her döneminiz hayırlı geçsin inşallah.

15 temmuzda oldum bu ay 11 12 sinde diye tahmin ediyorum umarım olmamda Allahim bu mubarek cuma günü tüm evlat hasretiyle yanıp tutusanlarada banada sağlıklı sihatli eli ayağı duzdun aklı fikri yerinde hayırlı evlatlar ver yarabbi....Aminn

Amin ins rabbim aratmasin bizlerede nasip etsin ins nezamndir bekliyosun

hayirli cumalar kizlarrr
benim kirmizilar geldi yine. yeni bat 4eylul diyelim. hayirli zamanda gelsin bebislerimiz gozlerimiz yollarda kaldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…