Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

kızlaaaarrrrr size bir dua önermek istiyorummm ben ilk hamileliğimde de bu şekilde dua ederdim bundada hep bu duayla istedim rabbimden bileniniz vardır HZ. ZEKERİYA A.S. DUASI "ALLAHIM SEN VARİSLERİN EN HAYIRLISISIN BİZİ YANLIZ BIRAKMA..AMİNNN" dualarımızzz kabul olsun inşallaahhhh

hoşgeldin aramıza
amin inşallaaahh yaaa rabbim tez zamanda nasip eylesin hepimizeee
11 Agustos diye listeye ekliyorum seni deee

hayirli cumalar kizlarrr
benim kirmizilar geldi yine. yeni bat 4eylul diyelim. hayirli zamanda gelsin bebislerimiz gozlerimiz yollarda kaldi:)
cemreeemmm sana da hayırı cumalar :)
hakkında hayırlısı olsun bende dün oldum eylüle de hayırlısı artık diyorum hakkaten çok nazlı bizim minikleerr

amiiiiiiiinnnnnn ecmain...
Allah razı olsun

10 ağustos benim bklm geçen hafta bi damla leke geldi ve sonra hep adet sancısı çektim ama umudum yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim hamile misin? Anasayfada gordum. Tebrik ederim :)

derincimmm hoşgeldinnnnn özlettin kendinii Yanlış anlamadıysam bana yazdın galibaa ewet hamileyim şimdilik bir sorun çıkmazsa, perşembe kesemizi gördük sıra kalp atışında inşallahhh darısı sizlere olsun cnmm en kısa zamanda Eee sen neler yaptın nasıl geçti tatilinnn bakalımmm

Hosbuldummmm amin ınş Rabbim bu mesakatli yolda sabır versin dirayet versin hepimize ınş ekle bakalım ınş bir hafta sonrada hamile diye eklersin

amiinn inşallaah
son bi hafta inşallah kırmızı listede görürüz mutlu oluruzzz

10 ağustos benim bklm geçen hafta bi damla leke geldi ve sonra hep adet sancısı çektim ama umudum yok

nerelerdesin sen yaa gözükmüyorsun bayadır?
inşallah müjdeyi verirsin bu ay hayırlısı olsun hakkında

Canim hamile misin? Anasayfada gordum. Tebrik ederim :)

deriiinnnn nickini burda görmek ne güzeeellllll
Hoşgeldiinn

*laleaslan..................15 Temmuz.........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*eses07....................16 Temmuz

*weryew..................28 Temmuz

*qusel......................29 Temmuz

*ne_desem_bilmem....1 Agustos

*eklem.....................4 Agustos.........7 yıllık evli / 2 yıldır 2. bebeğini bekliyor( İstanbul)

*huzurunsesi ...........4 Agustos

*edaozgu................8 Agustos

*idi2567...................9 Agustos.........24 yaşında / Ev hanımı / İlk bebeğini bekliyor (İstanbul)

bat güncellemek isteyen var mııııı

Tatildi..taşınmaydı pek giremedim..umudum yok ama kısmet bklm bu ay hiç düşünmmedik yum günü vs bklm nolcak

Kızlarr nişey sorcam burun kaşıntısı hatta biçok yerim kaşınıyo belirti olabilir mi

Tatildi..taşınmaydı pek giremedim..umudum yok ama kısmet bklm bu ay hiç düşünmmedik yum günü vs bklm nolcak

benim bi arkadaşım iki yıl bekledi olmadı sonra taşınma ile ugraştıg ay oldu :)
bu tarz telaşelerde genelde insanın kafası bayaga dagılıyo seninde öyle olur inşallah :)
Rabbim hayırlısını nasip eylesin...

Kızlarr nişey sorcam burun kaşıntısı hatta biçok yerim kaşınıyo belirti olabilir mi

olabilir ama bence böyle bi kaşıntı belirtisi için fazla erken
psikolojik olabilir bence

Olabilir bilmiyorum ki..göğsüm de ağrımaya başladı ama umutlanmıcam

güncel bat vermek isterdim ama hala adet olamadııım bekliyorum artık gelsinde rahatlayayım çarşamba günü test yapmıştım negatifti gebelik yok ama neden adet olamadım sinirler tavan yapıyoo

kızlar biz de gittik taramamızı yaptık. ense kalınlığı 1 mm ölçüldü. dr çok iyi dedi. maşallah sağlıklı olsun inşallah hep.

cinsiyete gelince "göstermedi" inat sıpa

güncel bat vermek isterdim ama hala adet olamadııım bekliyorum artık gelsinde rahatlayayım çarşamba günü test yapmıştım negatifti gebelik yok ama neden adet olamadım sinirler tavan yapıyoo

ben oldum hamdolsun ya inşallah seninde hakkında hayırlısı ne ise o olsun biraz zor olacak ama sakinleşmeye çalış yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…