canım çok sevindim
hadi her döneminiz hayırlı geçsin inşallah.
15 temmuzda oldum bu ay 11 12 sinde diye tahmin ediyorum umarım olmamda Allahim bu mubarek cuma günü tüm evlat hasretiyle yanıp tutusanlarada banada sağlıklı sihatli eli ayağı duzdun aklı fikri yerinde hayırlı evlatlar ver yarabbi....Aminn
cemreeemmm sana da hayırı cumalar :)hayirli cumalar kizlarrr
benim kirmizilar geldi yine. yeni bat 4eylul diyelim. hayirli zamanda gelsin bebislerimiz gozlerimiz yollarda kaldi:)
kızlaaaarrrrr size bir dua önermek istiyorummm ben ilk hamileliğimde de bu şekilde dua ederdim bundada hep bu duayla istedim rabbimden bileniniz vardır HZ. ZEKERİYA A.S. DUASI "ALLAHIM SEN VARİSLERİN EN HAYIRLISISIN BİZİ YANLIZ BIRAKMA..AMİNNN" dualarımızzz kabul olsun inşallaahhhh
1 sene önce esim varikosel ameliyat oldu ozamandir uğraşıyoruz gerçi evleneli 2 seneyi.geçti hiç korunmadikAmin ins rabbim aratmasin bizlerede nasip etsin ins nezamndir bekliyosun
hoşgeldin aramıza
amin inşallaaahh yaaa rabbim tez zamanda nasip eylesin hepimizeee
11 Agustos diye listeye ekliyorum seni d
Hosbuldummmm amin ınş Rabbim bu mesakatli yolda sabır versin dirayet versin hepimize ınş ekle bakalım ınş bir hafta sonrada hamile diye eklersin
canim hamile misin? Anasayfada gordum. Tebrik ederim :)
Hosbuldummmm amin ınş Rabbim bu mesakatli yolda sabır versin dirayet versin hepimize ınş ekle bakalım ınş bir hafta sonrada hamile diye eklersin
10 ağustos benim bklm geçen hafta bi damla leke geldi ve sonra hep adet sancısı çektim ama umudum yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim hamile misin? Anasayfada gordum. Tebrik ederim :)
Tatildi..taşınmaydı pek giremedim..umudum yok ama kısmet bklm bu ay hiç düşünmmedik yum günü vs bklm nolcak
Kızlarr nişey sorcam burun kaşıntısı hatta biçok yerim kaşınıyo belirti olabilir mi
*laleaslan..................15 Temmuz.........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
*eses07....................16 Temmuz
*weryew..................28 Temmuz
*qusel......................29 Temmuz
*ne_desem_bilmem....1 Agustos
*eklem.....................4 Agustos.........7 yıllık evli / 2 yıldır 2. bebeğini bekliyor( İstanbul)
*huzurunsesi ...........4 Agustos
*edaozgu................8 Agustos
*idi2567...................9 Agustos.........24 yaşında / Ev hanımı / İlk bebeğini bekliyor (İstanbul)
bat güncellemek isteyen var mııııı
Selam kızlar,ne kadar sessiziz bugün.Nası gidiyo ya bu beklemek ne kötü ya,
güncel bat vermek isterdim ama hala adet olamadııımbekliyorum artık gelsinde rahatlayayım çarşamba günü test yapmıştım negatifti gebelik yok ama neden adet olamadım sinirler tavan yapıyoo
kızlar biz de gittik taramamızı yaptık. ense kalınlığı 1 mm ölçüldü. dr çok iyi dedi. maşallah sağlıklı olsun inşallah hep.
cinsiyete gelince "göstermedi" inat sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?