Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ayyy forumun bu yeni hali bayaga tuhaf yaa bi kaç alıntı ile cvblama yok sanırım ya da ben bulamadım neyse kesfedeyim biraz dahaa :)

ayyy forumun bu yeni hali bayaga tuhaf yaa bi kaç alıntı ile cvblama yok sanırım ya da ben bulamadım neyse kesfedeyim biraz dahaa :)
ayyyy kıızz günaydınnn bu ne yaa hiç hoş değil sen gelen mesajı açmıyor bnmki sizinde öylemi

kızlar biz de gittik taramamızı yaptık. ense kalınlığı 1 mm ölçüldü. dr çok iyi dedi. maşallah sağlıklı olsun inşallah hep.

cinsiyete gelince "göstermedi" inat sıpa
Maşallah canım maşallah ne güzel sağlıklı bi bebişin var Allahım tamamına erdirsin inşallah çok sevindim sağlıklı olmasına maşallah:))

aynen canım anlamadım bişi

bende bayaga bi keşfe çıktım ama çözemedigim şeyler var hala du bakalım :))
İlk sayfayıda güncellemem lazım smiller gidnce biraz karışmış orası :)

sağol Uhibbuke teyzesi. 15 gün sonra yine gitçez bakalım ne diyecek doktorumuz. ondan sonraki kontrolümüz de Eylül sonunda Allah kısmet ederse.

Darısı tez zamanda başınıza.

İnşallah yaa bizde tez zamanda yaşarız bu duyguyu :)
kızlar bu sabah ilk bulantımı ve ilk istiframı yaşadım. ilginçmiş

hadi hayırlı olsun geç bile kalmış minigin :) :9

Amiiin inşallah hepimize nasip etsin Rabbim.

Bende ctesi günü keseyi gördüm çok şükür 10 gün sonrada kalp atışlarını duyabiliriz dedi dr :)

görürsünüz. biz 7+2'de bebeği görüp kalp atışını duymuştuk.

İnşallah yaa bizde tez zamanda yaşarız bu duyguyu :)

inşallah canım dualarım sizinle.

kızlar bu ne yaa peh zor açtım siteyi şifremi sıfırladım ve tekrar şifre almak zorunda kaldım kötü olmuş böyle :)

sanki kaybolmuş gibiyim kk da valla yolumu bulmaya çalışıyorum kimse yok gibi sanki ilginççç :))))

sorma, bizimki gecikti biraz. inşallah kötü olmam. işe gelip giderken servis kullanıyorum, bir tek serviste kusmaktan korkuyorum. inşallah yormaz beni sıpa

İnşallah zorlamaz seni annesi merak etmeee uslu minik o :)

kızlar bu ne yaa peh zor açtım siteyi şifremi sıfırladım ve tekrar şifre almak zorunda kaldım kötü olmuş böyle :)

bana da tuhaf geldi inşallah çabuk alışırız :)

sanki kaybolmuş gibiyim kk da valla yolumu bulmaya çalışıyorum kimse yok gibi sanki ilginççç :))))

hehehheheh aynen öyle luci :)
alışana kadar dön dolan yapıcaz galiba:)

Günaydın didem :)
tam olarak neyi kastettiğini anlamadım ama alıntılanan msjların gösterilmesi kısmı bayaga karışık çözmek zor oluyo
AYNEN ONU KASTEDİYORUM ALINTILANAN MESAJI AÇMIYO

LUCİMMMMM BU NE YAAAAA HİÇ SEVMEDİMMMM NEYSE KK YI BOŞVERRR SEN NASILSINNN ÇALIŞMALAR NE ALEMDEEE

AYNEN ONU KASTEDİYORUM ALINTILANAN MESAJI AÇMIYO

evet onu bende yapamadım bi de bazen nelerin yeni msj oldugunu bile anlamıyorum :)
hayırlısı bakalım yaa alışırız inşallah..

sadece cevap butonu hoşuma gitti bayaga pratik ama çoklu alıntı olayını sevmedim

Ya bu aralar acayip bi tembellik üşengeçlik halsizlik ne arasanız var bende yaaa
bi canlanmak yogun bi tempoya girmek istiyorum ama yooookkkk

LUCİMMMMM BU NE YAAAAA HİÇ SEVMEDİMMMM NEYSE KK YI BOŞVERRR SEN NASILSINNN ÇALIŞMALAR NE ALEMDEEE

okumadın mı canım benim bu ay çok erken oldu yum 9.gün yani reglden 3 gün sonra malesef çalışma falan olamadı bi tek çatladığını hissettiğim günün akşamı oldu hala ovü takibi yapıyorum bugün 15.günüm ama tabiki bi gelişme yok neyse elimde 8 tane kaldı onları bitirene kadar yapıcam artık inşallah kistim oluşmamıştır benim ya sağda haftasonu yum gelişirken ağrı olurya onu hissettim ama şu an azaldı ama var gibi bilmiyorum kafam allak bullak oldu bu ay regl tarihime de 9 gün kaldı sanırım onu bile tam olarak kestiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…