ayyy forumun bu yeni hali bayaga tuhaf yaa bi kaç alıntı ile cvblama yok sanırım ya da ben bulamadım neyse kesfedeyim biraz dahaa :)
oo maşallaahhhhh minigine :)
olsun annesi saglıklı sıhhatli olsun da varsın biraz daha nazlannnsın :))
ayyyy kıızz günaydınnn bu ne yaa hiç hoş değil sen gelen mesajı açmıyor bnmki sizinde öylemiayyy forumun bu yeni hali bayaga tuhaf yaa bi kaç alıntı ile cvblama yok sanırım ya da ben bulamadım neyse kesfedeyim biraz dahaa :)
Maşallah canım maşallah ne güzel sağlıklı bi bebişin var Allahım tamamına erdirsin inşallah çok sevindim sağlıklı olmasına maşallah:))kızlar biz de gittik taramamızı yaptık. ense kalınlığı 1 mm ölçüldü. dr çok iyi dedi. maşallah sağlıklı olsun inşallah hep.
cinsiyete gelince "göstermedi" inat sıpa
canım senin de her evren güzel geçer inşallah. sağlıklı bir bebişin olur.Maşallah canım maşallah ne güzel sağlıklı bi bebişin var Allahım tamamına erdirsin inşallah çok sevindim sağlıklı olmasına maşallah:))
Amiiin inşallah hepimize nasip etsin Rabbim.canım senin de her evren güzel geçer inşallah. sağlıklı bir bebişin olur.
aynen canım anlamadım bişi
sağol Uhibbuke teyzesi. 15 gün sonra yine gitçez bakalım ne diyecek doktorumuz. ondan sonraki kontrolümüz de Eylül sonunda Allah kısmet ederse.
Darısı tez zamanda başınıza.
kızlar bu sabah ilk bulantımı ve ilk istiframı yaşadım. ilginçmiş
ayyyy kıızz günaydınnn bu ne yaa hiç hoş değil sen gelen mesajı açmıyor bnmki sizinde öylemi
Amiiin inşallah hepimize nasip etsin Rabbim.
Bende ctesi günü keseyi gördüm çok şükür 10 gün sonrada kalp atışlarını duyabiliriz dedi dr :)
İnşallah yaa bizde tez zamanda yaşarız bu duyguyu :)
hadi hayırlı olsun geç bile kalmış minigin :) :9
sorma, bizimki gecikti biraz.inşallah kötü olmam. işe gelip giderken servis kullanıyorum, bir tek serviste kusmaktan korkuyorum. inşallah yormaz beni sıpa
kızlar bu ne yaa peh zor açtım siteyi şifremi sıfırladım ve tekrar şifre almak zorunda kaldım kötü olmuş böyle :)
sanki kaybolmuş gibiyim kk da valla yolumu bulmaya çalışıyorum kimse yok gibi sanki ilginççç :))))
AYNEN ONU KASTEDİYORUM ALINTILANAN MESAJI AÇMIYOGünaydın didem :)
tam olarak neyi kastettiğini anlamadım ama alıntılanan msjların gösterilmesi kısmı bayaga karışık çözmek zor oluyo
LUCİMMMMM BU NE YAAAAA HİÇ SEVMEDİMMMMsanki kaybolmuş gibiyim kk da valla yolumu bulmaya çalışıyorum kimse yok gibi sanki ilginççç :))))
AYNEN ONU KASTEDİYORUM ALINTILANAN MESAJI AÇMIYO
LUCİMMMMM BU NE YAAAAA HİÇ SEVMEDİMMMMNEYSE KK YI BOŞVERRR SEN NASILSINNN ÇALIŞMALAR NE ALEMDEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?