Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

cnm son günlerde takip edemiyorum kusura bakma çok yoğunum maalesef bugünde çok moralim bozuk cnm hiç bişey yapmak istemiyo

cnm son günlerde takip edemiyorum kusura bakma çok yoğunum maalesef bugünde çok moralim bozuk cnm hiç bişey yapmak istemiyo

sana ne oldu işlerden mi canın sıkkın az kalmıştır ha gayret bu haftayı da atlatırsan sonra rapor al olmadı :)) yatarsın biraz

sana ne oldu işlerden mi canın sıkkın az kalmıştır ha gayret bu haftayı da atlatırsan sonra rapor al olmadı :)) yatarsın biraz
ewet işlerden daha doğrusu işyerindeki insanlardan cinnet geçiresim geliyor insanlar çok anlayışsız ynmda çalışan arkadaşın düğünü oldu 20 gün oldu hala ortada yok ve bnm hamile olduğumuda biliyo ve kimse bişey demiyo ben yapsamda söylenseler, tabi o kendi milletlerinden

Selam canım
Benim bat 23 ağustos. Bu ay aşılama oldum şimdi 4. Günü bekliyorum bakalım herşeyin hayırlısı.. sen nasılsın ne var ne yok?

En sonunda girebildim ayyy sinir oldum bu halini hic begenmedim nenerde bilmiyorm ama bi onceki site coook guzeldi yaa nyse napiyosunz kizlar nekadar alismisim buraya kac gundur aklim burda

En sonunda girebildim ayyy sinir oldum bu halini hic begenmedim nenerde bilmiyorm ama bi onceki site coook guzeldi yaa nyse napiyosunz kizlar nekadar alismisim buraya kac gundur aklim burda

Gercekten onceki daha guzeldi smileyler daha guzeldi alinti nasil yapiliyo ya bu arada uhibbike bn hala olmadim adet yine ongun gecikmeli olcam tahminen ondokuzu gbi gelir heralde

iyi hadi gözün aydın canım

teşekkür ederim :)
belirsizlik çok zor yaa insan olunca en azından kafası müthiş rahatlıyo bu ay çok güzel olsun istiyorum hayırlısı bakalım :)

Selam canım
Benim bat 23 ağustos. Bu ay aşılama oldum şimdi 4. Günü bekliyorum bakalım herşeyin hayırlısı.. sen nasılsın ne var ne yok?

Merhaba hoşgeldiin :)
Hakkında hayırlısı olsun 11 günün kalmış bayaga heyecanlıdır :)
İnşallah müjdeyi verirsin....

bende pek alışamadım yaa alıntılanan msjlarımı görmek zor oluyo

Gercekten onceki daha guzeldi smileyler daha guzeldi alinti nasil yapiliyo ya bu arada uhibbike bn hala olmadim adet yine ongun gecikmeli olcam tahminen ondokuzu gbi gelir heralde

Hakkında hayırlısı olsun inşallah idi...
alıntı da sag altta cevapla var ona bastın mı alıntılıyo, çok lu alıntı yapacaksan o cvblaya bas sonra tekrar msjlara devam et her cevaplaya bastıgında alıntı yapıyo :)
zaten site karışık bi de ben karışık anlattım tam oldu :) :)

iyiyim hamdolsun :)
sıcaklar bi kaç gündür arttı ama hamdolsun yine de evdeyim hep :))
geri sayım başladı dimi senin :)

ayy zaman çabuk mu geçiyor ne sanki daha yeni adet olmuştun :)

yok ben adet olalı bugün 15.gün ben bu ay erken yumurtladım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…