- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Ya bu aralar acayip bi tembellik üşengeçlik halsizlik ne arasanız var bende yaaa
bi canlanmak yogun bi tempoya girmek istiyorum ama yooookkkk
sen ne yaptın regl oldun mu ?
evet yaa çok şükür oldum bugün 5.günüm kaldı 5 gün :)
cnm son günlerde takip edemiyorum kusura bakma çok yoğunum maalesef bugünde çok moralim bozuk cnm hiç bişey yapmak istemiyookumadın mı canım benim bu ay çok erken oldu yum 9.gün yani reglden 3 gün sonra malesef çalışma falan olamadı bi tek çatladığını hissettiğim günün akşamı oldu hala ovü takibi yapıyorum bugün 15.günüm ama tabiki bi gelişme yok neyse elimde 8 tane kaldı onları bitirene kadar yapıcam artık inşallah kistim oluşmamıştır benim ya sağda haftasonu yum gelişirken ağrı olurya onu hissettim ama şu an azaldı ama var gibi bilmiyorum kafam allak bullak oldu bu ay regl tarihime de 9 gün kaldı sanırım onu bile tam olarak kestiremiyorum.
cnm son günlerde takip edemiyorum kusura bakma çok yoğunum maalesef bugünde çok moralim bozuk cnm hiç bişey yapmak istemiyo
ewet işlerden daha doğrusu işyerindeki insanlardan cinnet geçiresim geliyor insanlar çok anlayışsız ynmda çalışan arkadaşın düğünü oldu 20 gün oldu hala ortada yok ve bnm hamile olduğumuda biliyosana ne oldu işlerden mi canın sıkkın az kalmıştır ha gayret bu haftayı da atlatırsan sonra rapor al olmadı :)) yatarsın biraz
iyi hadi gözün aydın canım
Selam canım
Benim bat 23 ağustos. Bu ay aşılama oldum şimdi 4. Günü bekliyorum bakalım herşeyin hayırlısı.. sen nasılsın ne var ne yok?
En sonunda girebildim ayyy sinir oldum bu halini hic begenmedim nenerde bilmiyorm ama bi onceki site coook guzeldi yaa nyse napiyosunz kizlar nekadar alismisim buraya kac gundur aklim burda
Gercekten onceki daha guzeldi smileyler daha guzeldi alinti nasil yapiliyo ya bu arada uhibbike bn hala olmadim adet yine ongun gecikmeli olcam tahminen ondokuzu gbi gelir heralde
kızlar günaydın herkese mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum..
Günaydın luci nasılsın :)
GÜNAYDINNNN CNMMMMMkızlar günaydın herkese mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum..
iyiyim canım sağol sen nasılsın bakalım
iyiyim hamdolsun :)
sıcaklar bi kaç gündür arttı ama hamdolsun yine de evdeyim hep :))
geri sayım başladı dimi senin :)
ayy zaman çabuk mu geçiyor ne sanki daha yeni adet olmuştun :)
yok ben adet olalı bugün 15.gün ben bu ay erken yumurtladım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?