Valla şu kafaya çocukluğunu yaşayamamış halinden anlamak lazım falan diyemem.Bizim kayınvalide eşime sürekli beni düzenli olarak dövmesi gerektiğini kadın milletinin başka türlü adam olmadığını söylüyor ..
Ağızlarında tek bir laf ERKEKTİR YAPAR
Ben ilk gördüğümde kanım dondu ne yapacagimi bilemedim araya girip baba dur yapma bile diyemedim ..Dayaktan iki saat sonra yine sakalasmaya basladilar
Peki...
Onun erkeği yapsın o zaman
Eşiniz neyin kafasını yaşıyor? 1+1 evde 7 kişi en az 2 hafta nasıl yaşayacakmışsınız? Nasıl bir düzen bu?Eşim mutlu .. onluk birşey yok .. şimdiden annesini nerelere gezdirecegini planlıyor
Eşim polis . Asla izin vermezler .. Gecesi gündüz û yok .. gece neyse de kayınvalide ile koskoca günler nasıl geçecek
Valla okuyunca bana bile fenalık geldi eşinin davranışı da cabası. Canıma tak ettiği anda basarım yaygarayı kaynamaya sanırım.İnsan hiç gelecekte üzüleceği için şimdiden üzülür mü ?? Ben üzülürüm işte ... 2 gün sonra kayınvalide 4 çocuğuyla beraber geliyor istanbul â ... Mutsuzlugumu şimdiden görebiliyorum .. 1+1 ev , herşeye laf eden hiç birseyi beğenmeyen , kendini sürekli benimle kıyaslayan , gelin kaynana gibi değilde kuma si gibi gören , beni kesinlikle oğluna layık görmeyen , sürekli laf sokan , En önemlisi beni sevmeyen bir kaynana + 4 çocuğu + annesi gelince şımaran bir kocam var .. Daha ne bekliyor acaba beni ... Ben ne yapicam şimdi ?? Mutsuz olacağını hakaret edilecegini bilmek çok zor ... Oğlu her gün ise gidiyor ohh .. Ben ne yapicam o kadınla .. Kendimi çok kimsesiz hissediyorum şimdiden ... Karnım ağrıyor sıkıntı dan ..
Kadına üzülecektim az kalsın. Zihniyete bak.Be
Sevdigiyle evlenen bi sürü insan var düğün albümü olan , eşinden dayak yemeyen bunlar beni kırmasını mi gerektirir .. Benim oğlum olsa eşine iyi davransa mutlu olurdum cani bi oğlum yok diye .. Bizim kayınvalide eşime sürekli beni düzenli olarak dövmesi gerektiğini kadın milletinin başka türlü adam olmadığını söylüyor .. Buyur burdan yak
35 yaşında ve kaynana miDüşünsenize 35 yaşında 8 çocuk annesi en büyüğü zaten benim eşim .. O kadar çocuk doğurmuş kadın 63 kilo .. ve çok güzel Allah var .. Beni sürekli burdan vuruyor .. sen hiç çocuk doğurmadan 60 kilosun diyo arkadaş gibi bise zaten kötü arkadaş ama
Cehalet işte, büyüklerinden öyle görmüş, gelin ezilir diye bilincine işlenmis.O kadın her türlü laf eder .. Ben üzüldükçe daha fazla kalır .. entrikadan zevk alıyor sanki
Ne diyorsunuz? Eşiniz kaç yaşında? 35 yaş mı??? Allahım sana geliyorum. 42 yaşındayım ve büyük kızım 9 yaşında.Düşünsenize 35 yaşında 8 çocuk annesi en büyüğü zaten benim eşim .. O kadar çocuk doğurmuş kadın 63 kilo .. ve çok güzel Allah var .. Beni sürekli burdan vuruyor .. sen hiç çocuk doğurmadan 60 kilosun diyo arkadaş gibi bise zaten kötü arkadaş ama
Oy kadın çok küçük!!!
35 yaş ve 8 çocuk.
Allahım sana geliyorum!
Ne diyeyim şimdi..
Arkadaş olun bari.
Ay ben 30 yaşındayım,inanamadım şuan
Be
Sevdigiyle evlenen bi sürü insan var düğün albümü olan , eşinden dayak yemeyen bunlar beni kırmasını mi gerektirir .. Benim oğlum olsa eşine iyi davransa mutlu olurdum cani bi oğlum yok diye .. Bizim kayınvalide eşime sürekli beni düzenli olarak dövmesi gerektiğini kadın milletinin başka türlü adam olmadığını söylüyor .. Buyur burdan yak
Vallahi ben de 30 yaşındayım.Ben de şoklardayım 31 yaşındayım ilk çocuğum daha 1.5 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?