Felicia mı proplan mı

Proplan bilinenin aksine iyi bir mama değil nd veya hills alabilirsiniz benim kedim yaş mama yemiyor şükür ki ben nd kullanıyorum

Mama icine karıstırıp vermeyi denerseniz eksilik bir miktar azalabilir. Hicbir sekilde kabul etmezse eger dedigim gibi kızılcık tabletlerini deneyebilirsiniz. Zaten operasyon sonrası hekimlerin sıklıkla önerdigi tablet oluyor. Mera alman markası kaliteli bir marka içeriğinde kızılcık mevcut. Kesinlikle balıklı mamalar kullanmayın balıklılar hem alerjen hemde idrar böbrekleri vuruyor.
Klinik mamalarının aromasında hic balık yoktur mesela özellikle üriner sistemli olanlarda hic balık yoktur.

Eklentiler

• IMG_3731.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 3
Bizde proplan kullandık bebekliğinden beri idrar yollarında kristalleşme yaptı özellikle erkek ve kısır kediyse daha dikkatli olmanız lazım. Royal canin urinary mamayı öneririm cok kısa sürede problem cözüldü bayılarak yiyor. Birde internette satılmıyor bu ürün genelde satılsa bile sahte oluyor veterinerden alın mutlaka

Nasıl arttırıyor tuzlu mu? Susatıyor mu?
Üriner mamaları su tüketimini arttırıyor tedavi amaclı. Sodyum tedavide susama merkezini uyarıyor. Kedi daha cok su içip idrar daha da seyrelmiş oluyor. Kristal/taş riski azalıyor. Üriner mamaların mineral değerlerindeki sodyum yükseltiliyor bir tık sırf susaması icin.

Kısır somonlu olanını mı kullandınız?

Çok çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…