Afiyet olsun yavrunuza ama dediğim gibi su konusunun üzerine düşünRoyal canin 37 aldım şimdi bakalım gelsin umarım sever
Bunu ihmal ettiğimi fark ettim gerçekten yaş mamayı neden direk veriyorum ki sulandırmak çok mantıklı bjr fikirAfiyet olsun yavrunuza ama dediğim gibi su konusunun üzerine düşün
Yaş mama önerisi de alabilir miyimAfiyet olsun yavrunuza ama dediğim gibi su konusunun üzerine düşün
Ben veterinerden alıyorum Kattovit renal konserve ama royal canin 37 nin konservesi de var 85 gr lık poşetlerde satılıyor onu da kullanabilirsiniz.Yaş mama önerisi de alabilir miyim
Daha bugün proplan yüzünden kedim bir operasyon geçirdi. Mamanızı veteriner kliniklerinden alın.Şimdi 1 buçuk yaşında olan kedim doğduğundan beri Proplan markasının yavru kedi mamasını yedi. Bu mama da pahalandı ve ileride üriner sistem sıkıntısı çekmesin diye Felecia markasının idrar yollarını destekleyici bir mamasını aldım. Ama kedim yemiyor iyice aç kalıyor daha sonra yiyor. Bir haftadır uğraşıyorum. Kedimi de mutsuz etmek istemiyorum. Ama sağlıklı da beslensin istiyorum.
Ama sanırım yavru kedi maması geri döneceğim. Doğru mu yapıyorum acaba yoksa ille de yesin diye beklemeli miyim
Sahte miydi?Daha bugün proplan yüzünden kedim bir operasyon geçirdi. Mamanızı veteriner kliniklerinden alın.
16 yıl proplan verdim felicia cok düşük hatta sokaktakı kedıye bile vermeyın dıyolar. Ben kedımı 16 yılda toplasan 3 kere veterınere goturmusumdur gayrt ıyıydı her seyı bı kısırlastırmak ıcın sonrada zaten kanser olduğunda tedavileri baslamıstı yası ileriydi probplandan şaşmaŞimdi 1 buçuk yaşında olan kedim doğduğundan beri Proplan markasının yavru kedi mamasını yedi. Bu mama da pahalandı ve ileride üriner sistem sıkıntısı çekmesin diye Felecia markasının idrar yollarını destekleyici bir mamasını aldım. Ama kedim yemiyor iyice aç kalıyor daha sonra yiyor. Bir haftadır uğraşıyorum. Kedimi de mutsuz etmek istemiyorum. Ama sağlıklı da beslensin istiyorum.
Ama sanırım yavru kedi maması geri döneceğim. Doğru mu yapıyorum acaba yoksa ille de yesin diye beklemeli miyim
Değildi ancak mesane içinde ve idrar yollarında önce kristalleşme sonra da tıkanma yapıyormuş. Asla kullanma dedi hekim.Sahte miydi?
Proplan tek kullandıgınız marka mıydı? Rotasyonunuzda baska markalarda var mıydı?Değildi ancak mesane içinde ve idrar yollarında önce kristalleşme sonra da tıkanma yapıyormuş. Asla kullanma dedi hekim.
Yok sadece bu. Şimdi royal canin urinary kullanmak zorundayım. İki erkek sarmanım var. İki hafta önce aynı şikayetle tedavi aldı. Şimdi de bu çocuk aynı şikayetlerle vete gitti.Proplan tek kullandıgınız marka mıydı? Rotasyonunuzda baska markalarda var mıydı?
Gecmis olsun. Bu yüzden hep rotasyonlu mama öneririm uzun vadede kullanılan mamalar bir yerden sonra tepiyor.Yok sadece bu. Şimdi royal canin urinary kullanmak zorundayım. İki erkek sarmanım var. İki hafta önce aynı şikayetle tedavi aldı. Şimdi de bu çocuk aynı şikayetlerle vete gitti.
Doğru olabilir evet. Güzelce mama yiyorlar diye düşünürken çocuklara eziyet ediyormuşum.Gecmis olsun. Bu yüzden hep rotasyonlu mama öneririm uzun vadede kullanılan mamalar bir yerden sonra tepiyor.
Benim kızım onunla beslendiği dönem çok fazla kusuyorduN&D de protein içeriği yüksek bir mama, böbrek sorunları yaşatabilir dikkatli olunması lazım
Ben rotasyonlu mama uygularken nd, proplan gibi markaları kullandıgımda 4 kedime düzenli olarak kızılcık suyu iciriyorum. Su an kullandıgınız üriner mama tedavi amaclı sürekli kullanılmaz zaten. Bitince iceriginde kızılcık bulunan mamalar tercih edin “Mera” gibi.Doğru olabilir evet. Güzelce mama yiyorlar diye düşünürken çocuklara eziyet ediyormuşum.
Kızılcık suyunu nasıl içirebiliriz yaş mamasına mı katalım çorba gibi?Ben rotasyonlu mama uygularken nd, proplan gibi markaları kullandıgımda 4 kedime düzenli olarak kızılcık suyu iciriyorum. Su an kullandıgınız üriner mama tedavi amaclı sürekli kullanılmaz zaten. Bitince iceriginde kızılcık bulunan mamalar tercih edin “Mera” gibi.
Tekrar cok gecmis olsun.
Ben yas mamasına koyuyorum. Bir oglan var bende özellikle erkek kedilerinde idrar kanalları dar oldugu icin çok görülüyor bu sorunlar. Onun mamasının icine 1-2 tatlı kaşığı koyuyorum içiyor. Kızlar kokuyu aldığı icin mamayı içmez ama onlarada şırınga ile ağızlarına bir fırt çekiyorum. Kızılcık suyu icmezse kediler icin tabletler var onlarda kullanılabilir.Kızılcık suyunu nasıl içirebiliriz yaş mamasına mı katalım çorba gibi?
Evet evet işler yoluna girene kadar kullanacağız.Ben rotasyonlu mama uygularken nd, proplan gibi markaları kullandıgımda 4 kedime düzenli olarak kızılcık suyu iciriyorum. Su an kullandıgınız üriner mama tedavi amaclı sürekli kullanılmaz zaten. Bitince iceriginde kızılcık bulunan mamalar tercih edin “Mera” gibi.
Tekrar cok gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?