Felicia mı proplan mı

Ben 2,5 ve 4,5 yaşındaki kedilerime hep Royal Canin kullandım bebeklikten itibaren, kısırlaştırdıktan sonra yine Royal Canin Sterilised'e geçtim çok memnunum kedilerim de severek yiyor.A*n veya H**B güzel indirimler yapıyor mamalarda, takip edip uygun fiyat yakalayabilirsiniz ama açık mama olmamasına dikkat edin bazıları dikkat etmiyor satıcı da paketli mama yerine açık mamayı bu marka altında satabiliyor.

Ben de proplandan N&D ye geçtim sebebi kendi tükettiğim her şeyde boykot olmasına dikkat ediyorum kedim için de araştırma yaptım ve proplandan daha sağlıklı olduğunu düşündüğüm hem de boykot olmayan N&D markasına geçtim kedim çok sevdi ve seçici bir kedidir her mamayı yemez aç kalır zayıflar yine yemez ama bunu çok sevdi şimdi tekrar alacağım

Daha bugün proplan yüzünden kedim bir operasyon geçirdi. Mamanızı veteriner kliniklerinden alın.

16 yıl proplan verdim felicia cok düşük hatta sokaktakı kedıye bile vermeyın dıyolar. Ben kedımı 16 yılda toplasan 3 kere veterınere goturmusumdur gayrt ıyıydı her seyı bı kısırlastırmak ıcın sonrada zaten kanser olduğunda tedavileri baslamıstı yası ileriydi probplandan şaşma

Proplan tek kullandıgınız marka mıydı? Rotasyonunuzda baska markalarda var mıydı?
Yok sadece bu. Şimdi royal canin urinary kullanmak zorundayım. İki erkek sarmanım var. İki hafta önce aynı şikayetle tedavi aldı. Şimdi de bu çocuk aynı şikayetlerle vete gitti.

Yok sadece bu. Şimdi royal canin urinary kullanmak zorundayım. İki erkek sarmanım var. İki hafta önce aynı şikayetle tedavi aldı. Şimdi de bu çocuk aynı şikayetlerle vete gitti.
Gecmis olsun. Bu yüzden hep rotasyonlu mama öneririm uzun vadede kullanılan mamalar bir yerden sonra tepiyor.

Doğru olabilir evet. Güzelce mama yiyorlar diye düşünürken çocuklara eziyet ediyormuşum.
Ben rotasyonlu mama uygularken nd, proplan gibi markaları kullandıgımda 4 kedime düzenli olarak kızılcık suyu iciriyorum. Su an kullandıgınız üriner mama tedavi amaclı sürekli kullanılmaz zaten. Bitince iceriginde kızılcık bulunan mamalar tercih edin “Mera” gibi.
Tekrar cok gecmis olsun.

Kızılcık suyunu nasıl içirebiliriz yaş mamasına mı katalım çorba gibi?

Kızılcık suyunu nasıl içirebiliriz yaş mamasına mı katalım çorba gibi?
Ben yas mamasına koyuyorum. Bir oglan var bende özellikle erkek kedilerinde idrar kanalları dar oldugu icin çok görülüyor bu sorunlar. Onun mamasının icine 1-2 tatlı kaşığı koyuyorum içiyor. Kızlar kokuyu aldığı icin mamayı içmez ama onlarada şırınga ile ağızlarına bir fırt çekiyorum. Kızılcık suyu icmezse kediler icin tabletler var onlarda kullanılabilir.

Evet evet işler yoluna girene kadar kullanacağız.
Kızılcık da aklımda bulunsun ama ekşi olmaz mı, içebiliyorlar mı? Merayı hiç duymadım, araştırayım.
Çok çok teşekkür ederim. Nöbetteyim narkozu atmasını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…