- 19 Ekim 2012
- 1.509
- 2.458
- 133
- Konu Sahibi sideorderoflife
Allah'tan eski konuymus, şimdiye kadar hayati biraz daha yoluna girmiştir sanırım.konuya başlayınca bebeğini çocuğunu kaybetti sandım bir an
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi epeydir girmemiş, anladığım kadarıyla sizin de başınıza kötü bişey gelmiş, Allah yardımcınız olsun sizinde , konu sahibinin de . İnşallah sorumlu kişiler cezalarını bulmuştur.Aslında sorun fark edip etmemesinden ziyade geri kalan tüm hayatını bunu bilerek geçirmesi.. her gece görülen kabus gibi ya da çıkmayan leke gibi.. ben de aynı çıkmazdayım. Hayatımın aşkına her şeyi anlatıp birlikte açtığımız bembeyaz sayfayı bununla karalamak, gözündeki beni değiştirmek istemiyorum.. bunun için operasyon bile geçirdim. Yaşamayan anlayamaz ve dilerim bunu okuyan kimse anlamak zorunda kalmaz..
Sorumlusu cezasini aldi icimi birazcik rahatlatan bu ailem arkadaşlarım hep yanimda durdu uzun sure psikolojik destek aldim hala da alıyorum evliliğe kendimi hazirlamak için. Ama ona bunu asla söyleyemem anlatamam gözünde çok farkliyim öyle kalmak istiyorum.. sagolun..Konu sahibi epeydir girmemiş, anladığım kadarıyla sizin de başınıza kötü bişey gelmiş, Allah yardımcınız olsun sizinde , konu sahibinin de . İnşallah sorumlu kişiler cezalarını bulmuştur.
Allah kahretsin böylelerini
Normalde başkasıyla ilişki yaşamış sonra nişanlısına söyleyemeyen kişilere hep dürüst ol , söyle diye yazıyorum bu forumda ama sizin durumunuz farklı. Psikolojik destek aldınız mı, çünkü nişanlınızla o şekilde yakınlıkta sizin tepkiniz vs ile de anlayabilir. Allah yardımcınız olsun, yaşadığınız çok ağır
Allah yardımcınız olsun, inşallah çok güzel bir hayatınız olsun bundan sonraSorumlusu cezasini aldi icimi birazcik rahatlatan bu ailem arkadaşlarım hep yanimda durdu uzun sure psikolojik destek aldim hala da alıyorum evliliğe kendimi hazirlamak için. Ama ona bunu asla söyleyemem anlatamam gözünde çok farkliyim öyle kalmak istiyorum.. sagolun..
Sanırım tecavüzden bahsediyorsun kimse sormadımı bu üstün başın ne hal diye yoksa beklenmedik bişey mi oldu heaplamadığın ? Herneyse özelin.
Nişanlın madem bu kadar iyi niye ona bu sahtekarlığı yapıyorsun? Ömür boyu yüzüne nasıl bakıcaksın? Zarın yüzünden vazgeçiyorsa geçsin seni karakterin yüzünden seni sen olduğun için sevmeli yoksa iyi biri değildir.