• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Feryadım duyulmuyor :(

Inşallah nişanlınla evlenmişsindir. Çok mutlusundur..
Ben ilk okuyunca en değerli şeyimi kaybettim deyince rahmin alındı sandım bi an..
Konu çok eski ama çok merak ettim şimdi nasılsın evlendin mi?

Ben ilk okuyunca en değerli şeyimi kaybettim deyince rahmin alındı sandım bi an..
Bu konuya hic inanmadim nedense konu sahibinin actigi onceki bir konusunda doktora gittigini ve diktirdigini yazmis cok.utandigini agladigini yazmis acindirmis bol.bol kendini konularinda yalanlar ve tutarsizliklar cok var inanma arkadsm bnce psikolojisi net bozuk konu sahibinn

Burdaki konuda da diktirmedigini soyluyor gitmeye utandigini tovbe ya isleri gucleri yok milleti oyaliyorlar bos konularla

O adını duymak istemediğiniz şey birliktelikten 2 gün önce yapılmalı diye biliyorum.
Canım arkadaşım senin en değerli şeyin o değildi. Sen ondan daha fazlasısın. Eğer kötü bir olayla birlikte başına geldiyse veya isteyerek de olsa sen asla ama asla suçlu değilsin.
Seni seven o şekilde sevmeli. Eğer nişanlına anlattığında eğer sen kötü bir olay neticesinde kaybettiysen ve bu yüzden seni suçlayıp ayrılacaksa bu senin için bir nimet. Seni haketmiyor, sevmiyor, bir et parçasını seviyor demektir. Ayrıca isteyerek de olmuş olabilit herkesin kendi hayatı. Bunu düşünen insanlarla evlenmeyin. Sizi yargılayacak insanlarla evelenmeyin gözünü seveyim ya!
Doktordan utanılmaz. Doktor sizin etrafınızdaki insanlar gibi değildir. Doktor sizi yargılamaz. Doktora gitmeden önce psikoloğa gitmelisin.
Ve ne zaman iyi olursun biliyor musun?
Kendinle barışıp bunu utanmadan anlatmaya, içine atmamaya başladığında atlatırsın bu travmayı. Yoksa ömrünün sonuna kadar sen bir tutuklusun bu hisse.

konu 5 yıllıkmış ama en kıymetli şeyimi kaybettim diyince çocuğunu ya da ailesini kaybetti sandım :olamaz:
milletin ne kıymetli şeyi varmış, dünyadaki en kıymetli varlığa bak vay arkadaş :confused:
aynen ya en kıymetli şey deyince hayatta aklıma gelmezdi bekaret
valla sonra dizi mizi deyince çaktım
ama tecavüze uğramış anladığım kadarıyla tabi o durum mahvetmiştir psikolojisini çok normal :( :(

Burdaki konuda da diktirmedigini soyluyor gitmeye utandigini tovbe ya isleri gucleri yok milleti oyaliyorlar bos konularla

Hayir onceki konuda diktirmek istedigini yazmis ilk mesajinda.

Ama bu konusundan birkac gun sonra diktirdim diye oraya yazmis.
Yani tutarsizlik yok. Siz yazinca baktim eski konulara.

Bu konuya hic inanmadim nedense konu sahibinin actigi onceki bir konusunda doktora gittigini ve diktirdigini yazmis cok.utandigini agladigini yazmis acindirmis bol.bol kendini konularinda yalanlar ve tutarsizliklar cok var inanma arkadsm bnce psikolojisi net bozuk konu sahibinn
Valla kafam karıştı canım ya.. böyle yalanı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi yani. Ay bide tecavüz töbe töbe..

Konu sahibi noldu acaba merak ettim ben de. Ama hayatta en değerli şeyi kaybettim deyince ben de annesini kaybetti falan sandım Allah korusun. Bu şey bu kadar fark edilen bir şey değildir belki de yani , adam anlamaz bile belki. Çok da abartmamak lazım.
Aslında sorun fark edip etmemesinden ziyade geri kalan tüm hayatını bunu bilerek geçirmesi.. her gece görülen kabus gibi ya da çıkmayan leke gibi.. ben de aynı çıkmazdayım. Hayatımın aşkına her şeyi anlatıp birlikte açtığımız bembeyaz sayfayı bununla karalamak, gözündeki beni değiştirmek istemiyorum.. bunun için operasyon bile geçirdim. Yaşamayan anlayamaz ve dilerim bunu okuyan kimse anlamak zorunda kalmaz..

Olay kızlık zarını kaybetmek değil.. sorun birilerinin sana istemediğin bişeyi zorla yapma hakkı görmesi ve hayatının bu yüzden mahvolması..
Ben olaya yorum yapmadım, eski bir konuymuş zaten. İstemeden yaşaması ayrı mevzu, ne kadar dehşet verici olduğu tartışılmaz bile.
Kızlık zarı en değerli varlığımız değildir bizim meselemiz buydu.

İnanın bana hayatımı anlatsam hiçbiriniz inanmazsınız. Dört bi yandan mücadele ettiğim şeyler var. Kimseyle paylaşamadığım için çok doluyum mazur görün, rahatlamak istiyorum biraz olsun. Ben 6 yıl önce benim isteğim olmadan en değerli şeyimi kaybettim(özellikle adını söylememenizi rica ediyorum bunu hala kabullenemmedim). 6 yıldır bununla yaşamak benim için çok zor oldu. Televizyonda bununla ilgili haberler çıktığında içeri kaçıyordum, ya da o meşhur dizi çıktığında kaskatı kesiliyordum. 2 tane sevgilim oldu bu olaydan sonra ve anlattım herşeyi. ama inanın bunun ezikliğiyle yaşamak çok zor. Şimdi evleniyorum 2 ay sonra. Çok seviyorum... Hayatımda ilk defa mutluyum, böyle kalmak istiyorum. Ona anlatamam... Zaten herşeyi geride bırakmak yeni bi hayata başlamak istiyorum, başka bi topice bunu yazmıştım bunun benim için anlamını bilemezsiniz. Ameliyat olmaya karar verdim, doktorla telefonda konuştum bugün ve yerin dibine girdim konuşurken, nasıl gideceğim bilmiyorum. 2 hafta içinde olmaya karar verdim. Ya tutmazsa ya ilk gün olması gerekenler olmazsa diye ne uyku uyuyorum ne birşey yapabiliyorum, ruh gibiyim. Ben bunları haketmedim ama herşeyde bi hayır vardır isyanda edemiyorum... Bana dua edin olur mu... Bütün yaşadıklarımdan sonra eğer mutluluk sebebimi eşimide kaybedersem dayanamam... Canım çok acıyo. Evlendiğim güne kadar uyku yemek içmek haram bana :KK43:
Yaşadığını durum kötü psikolojik destek alabilirsin. Nisanlina gelecek olursak anlatmak istemiyorsan anlatma günü geldiğinde o bu soruyu sorduğunda Evet bakire değilim dersin bunu onemseyecek seni kötü görecek kadar geri kafaliysa o anda evli dahi olsanız bas tekmeyi gitsin. Namusu da zar parçasında aramaktan Vazgeç. Bu cahil bir toplumun kadinlara yüklediği yukten başka birşey değil. Önemli olan senin yüreğinin iyiliği güzelliği temizligi. Ne insanlar var o zarı koruyor ama yapacağını başka yerden de yapıyor zar sağlam kalsinda. Bunlar ne kadar düzgün temiz birde böyle düşün. Onemli olan hayatindaki insana sadakatin durustlugun. Bu konuda ben seni böyle de kabul ediyorum diyeni dahi hayatında tutma. Ne demek böyle de kabul ettim eksiklik mi bu kimsin de eksikliğin varmış gibi bu kelimeyi kullanabiliyor. Namusun zar da değil yürekte ve beyinde olduğu düşüncesiyle devam et yoluna. 6 yil onceki olayinla ilgilide umarım zamanla atlatırsin senin suçun değil tabi sessiz kalmadiysan hakkını savunduysan bu durumla alakalı. Sessiz kalinacak birsey değil çünkü.

nişanlınızı çok seviyosunuz, ama onu kandırmaya ve yalanla bi evliliğin temelini atmaya çalışıyosunuz :26:
ilk geceniz kusursuz da geçse, bi ömür var önünüzde, mutlaka bi yerden çıkacak doğrular..
o zaman bi daha hiç kazanamayacağınız şekilde kaybedeceksiniz eşinizi; ona yalan söylediğiniz için..
bence herşeyi dürüstçe anlatın, doktora flnda gitmeyin :KK31:
Kusura bakmada tecavüz kolayca anlatılacak bir durum değil. Bunun dürüstlükle alakası yok aynı durum bir erkek için olsa o da anlatamazdi. Tecavüz o kadar asagilayici cirkin birsey ki bırak birine anlatmayı Kendine dahi itiraf edemeyebiliyo insanlar. Düşüncesi bile insanın kendini kötü hissetmesini sağlıyor. Bu durum adamdan önce gerçekleşmiş. Cok özel ve sıkıntılı bir durum anlatinca ilerde başına kakilmayacagi ne malum. Ayrıca insanın anne ve babasindan dahi sakladığı durumlar varken eş adayı da geride dursun.

İnanın bana hayatımı anlatsam hiçbiriniz inanmazsınız. Dört bi yandan mücadele ettiğim şeyler var. Kimseyle paylaşamadığım için çok doluyum mazur görün, rahatlamak istiyorum biraz olsun. Ben 6 yıl önce benim isteğim olmadan en değerli şeyimi kaybettim(özellikle adını söylememenizi rica ediyorum bunu hala kabullenemmedim). 6 yıldır bununla yaşamak benim için çok zor oldu. Televizyonda bununla ilgili haberler çıktığında içeri kaçıyordum, ya da o meşhur dizi çıktığında kaskatı kesiliyordum. 2 tane sevgilim oldu bu olaydan sonra ve anlattım herşeyi. ama inanın bunun ezikliğiyle yaşamak çok zor. Şimdi evleniyorum 2 ay sonra. Çok seviyorum... Hayatımda ilk defa mutluyum, böyle kalmak istiyorum. Ona anlatamam... Zaten herşeyi geride bırakmak yeni bi hayata başlamak istiyorum, başka bi topice bunu yazmıştım bunun benim için anlamını bilemezsiniz. Ameliyat olmaya karar verdim, doktorla telefonda konuştum bugün ve yerin dibine girdim konuşurken, nasıl gideceğim bilmiyorum. 2 hafta içinde olmaya karar verdim. Ya tutmazsa ya ilk gün olması gerekenler olmazsa diye ne uyku uyuyorum ne birşey yapabiliyorum, ruh gibiyim. Ben bunları haketmedim ama herşeyde bi hayır vardır isyanda edemiyorum... Bana dua edin olur mu... Bütün yaşadıklarımdan sonra eğer mutluluk sebebimi eşimide kaybedersem dayanamam... Canım çok acıyo. Evlendiğim güne kadar uyku yemek içmek haram bana :KK43:
senin en değerli şeyin bekaretin değil. o zar diye yere göğe koyamadıkları şey soğanda da var. kasma bu kadar..

Back
X