- Konu Sahibi sideorderoflife
İnanın bana hayatımı anlatsam hiçbiriniz inanmazsınız. Dört bi yandan mücadele ettiğim şeyler var. Kimseyle paylaşamadığım için çok doluyum mazur görün, rahatlamak istiyorum biraz olsun. Ben 6 yıl önce benim isteğim olmadan en değerli şeyimi kaybettim(özellikle adını söylememenizi rica ediyorum bunu hala kabullenemmedim). 6 yıldır bununla yaşamak benim için çok zor oldu. Televizyonda bununla ilgili haberler çıktığında içeri kaçıyordum, ya da o meşhur dizi çıktığında kaskatı kesiliyordum. 2 tane sevgilim oldu bu olaydan sonra ve anlattım herşeyi. ama inanın bunun ezikliğiyle yaşamak çok zor. Şimdi evleniyorum 2 ay sonra. Çok seviyorum... Hayatımda ilk defa mutluyum, böyle kalmak istiyorum. Ona anlatamam... Zaten herşeyi geride bırakmak yeni bi hayata başlamak istiyorum, başka bi topice bunu yazmıştım bunun benim için anlamını bilemezsiniz. Ameliyat olmaya karar verdim, doktorla telefonda konuştum bugün ve yerin dibine girdim konuşurken, nasıl gideceğim bilmiyorum. 2 hafta içinde olmaya karar verdim. Ya tutmazsa ya ilk gün olması gerekenler olmazsa diye ne uyku uyuyorum ne birşey yapabiliyorum, ruh gibiyim. Ben bunları haketmedim ama herşeyde bi hayır vardır isyanda edemiyorum... Bana dua edin olur mu... Bütün yaşadıklarımdan sonra eğer mutluluk sebebimi eşimide kaybedersem dayanamam... Canım çok acıyo. Evlendiğim güne kadar uyku yemek içmek haram bana