Fikir istiyorum

azra_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
1.274
1.808
133
42
Kızlar yaklaşık bir seneye yaklaşacak bir beraberliğim var. İlk başta evliliği çok istiyordu sonra ben acele etmeyelim dedim zamana bıraktık. Ama artık bu zamana bırakma olayı biraz esnemeye başladı gibi düşünüyorum. Sanki normal arkadaş olma yoluna girmişiz gibi. Ona söylediğimde öyle bişey yokmuş ben abartıyormuşum. Ama bi karara varmak için yeterli zaman geçti diye düşünüyorum. İkimizinde işi çok yoğun ve yüz yüze görüşme sıklığımız bu aralar azaldı. Haftasonu gelecek acaba geldiğinde ilişkimizin artık biraz daha kesinleşmesini istiyorum bu şekilde devam etmek istemiyorum şeklinde bir konuşma yapsam çok mu itici olur?
Güncelleme kızlar geldiğinde burdan gelen yorumları da dikkate alarak konuştum. Tahmin ettiğim gibi maddi anlamda biraz rahatlamayı bekliyormuş tarih konusunda netleşmek için. Bende tamam bekleyelim ama bu süre zarfında biraz daha samimi yakın olmak istiyorum dedim. Bu şekilde birbirimizi daha iyi tanıyacağımızı söyledim. Hak verdi ve kendisinin biraz çekingen olduğunu filan söyledi. Sonrasında da yoğunluğuna rağmen haftada üç gün filan görüşmeye başladık. Çabasını fark ediyorum yani. 29 Ekim tatilini de fırsat bilip güzel bir plan yaptık. Yine temkinliyim ama umarım bu sefer güzel bir uyum yakalarız

Son düzenleme:
Benim başta karar verme sürecini uzatmam dışında bir değişiklik olmadı. Ama sırf bu sebebten inatlaşır gibi davranması doğru mu anlam veremedim

Benim başta karar verme sürecini uzatmam dışında bir değişiklik olmadı. Ama sırf bu sebebten inatlaşır gibi davranması doğru mu anlam veremedim
bana kalırsa doğru değil. Evlilik kararı yerine önce ilşkinizin şu anki durumunu konuşun,neden böyle olduğunu bundan memnun olmadığınızı söyleyin

Yakınlık yok mu aranızda?

Doğru değil de zamanla hisleri değiştiyse evlilik düşünmemek daha mantıklı gibi sanki...

İlişkinin arkadaşlığa bağlanması ile evlenmenin ne alakası olduğunu anlayamadım .
Iliskinizde heyecan bitti ise zaten evlenmeyin.
Heyecan bitmedi zaten öyle çok heyecanlı bir insan değilim ben. Onun heyacanına karşılık veremediğim için benim emin olmamı bekliyormuş. Bu görüşmemizde artık emin olduğumu söylesem çok mu acele etmiş olurum diye korkuyorum

Doğru değil de zamanla hisleri değiştiyse evlilik düşünmemek daha mantıklı gibi sanki...
Bunu sordum dün hislerinin değişmediğini sadece benden emin olamadığını iş ciddiye bindiğinde korkup kaçacağımı söyledi. Çünkü ilk seferinde bu şekilde olmuştu. Bu konudaki travmasını nasıl çözebilirim onu bilemiyorum.

birbirinize karşı hislerinizde aynı frekansta değilsiniz sanırım. biri heyecanlı diğeri sakinse bence zor.
bunu tavır olarak demiyorum, beraberken ki halinizde aynı coşku sizde yoksa sıkıntı bence.
ha başka sıkıntılarınız var, kendinizi ifade edemiyorsanız ve aklınız sıkıntılarınıza odaklıysa o ayrı.

Bence deli gibi bir heyecan yasamadan kimseyle evlenmeyin.

Hayır hiç öpüşmedik bu konuda ikimizde aynı düşünüyoruz.

Adam biraz tuhafmış.
Sen kendinden ya da ondan emin olamadın diye hemen travma mı geçirilmiş?
İnsan kendini daha çok sevdirmeye çalışır,işler yoluna girince de evlenilir.
Bu kadar abartmanın anlamı nedir?

Heyecan konusunda yapı gereği çok sakin biriyim. Yani deli heyecanlarım hiç bir zaman olmadı. Oda benimle aynı yapıya sahip. O yüzden anlaşma noktasında sıkıntımız yok. Sadece ben arkadaşlığımızın evlilik sürecine girmesini istiyorum artık. Ama bunu çok itici olmadan nasıl söyleyebilirim onu bilmiyorum

Doğru değil.

Bence net cümlelerle beklentilerinizi söyleyin.

Adam biraz tuhafmış.
Sen kendinden ya da ondan emin olamadın diye hemen travma mı geçirilmiş?
İnsan kendini daha çok sevdirmeye çalışır,işler yoluna girince de evlenilir.
Bu kadar abartmanın anlamı nedir?
Ben de bu duygusallığını anlayamıyorum işte. Bir kaç aylık bir ayrılık sürecimiz oldu. O süreçte duvara çarptım sanki dedi. Bu kadar yoğun yaşadığını üzüntüsünü bana anlatıncaya kadar farketmemiştim. Ben doğal bir ayrılık ve tekrar birleşme yaşadığımızı düşünüyordum.

Hımmm arada ayrılık olduysa o zaman başka.
Yani güveni sarsılmış olabilir.
Soğumuş olabilir.
Maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…