bana kalırsa doğru değil. Evlilik kararı yerine önce ilşkinizin şu anki durumunu konuşun,neden böyle olduğunu bundan memnun olmadığınızı söyleyinBenim başta karar verme sürecini uzatmam dışında bir değişiklik olmadı. Ama sırf bu sebebten inatlaşır gibi davranması doğru mu anlam veremedim
Doğru değil de zamanla hisleri değiştiyse evlilik düşünmemek daha mantıklı gibi sanki...Benim başta karar verme sürecini uzatmam dışında bir değişiklik olmadı. Ama sırf bu sebebten inatlaşır gibi davranması doğru mu anlam veremedim
Heyecan bitmedi zaten öyle çok heyecanlı bir insan değilim ben. Onun heyacanına karşılık veremediğim için benim emin olmamı bekliyormuş. Bu görüşmemizde artık emin olduğumu söylesem çok mu acele etmiş olurum diye korkuyorumİlişkinin arkadaşlığa bağlanması ile evlenmenin ne alakası olduğunu anlayamadım .
Iliskinizde heyecan bitti ise zaten evlenmeyin.
Fiziksel bir yakınlıksa söylediğiniz yok. Ama duygusal anlamda bir yakınlık var tabiYakınlık yok mu aranızda?
Bunu sordum dün hislerinin değişmediğini sadece benden emin olamadığını iş ciddiye bindiğinde korkup kaçacağımı söyledi. Çünkü ilk seferinde bu şekilde olmuştu. Bu konudaki travmasını nasıl çözebilirim onu bilemiyorum.Doğru değil de zamanla hisleri değiştiyse evlilik düşünmemek daha mantıklı gibi sanki...
Nasil yaniFiziksel bir yakınlıksa söylediğiniz yok. Ama duygusal anlamda bir yakınlık var tabi
birbirinize karşı hislerinizde aynı frekansta değilsiniz sanırım. biri heyecanlı diğeri sakinse bence zor.Heyecan bitmedi zaten öyle çok heyecanlı bir insan değilim ben. Onun heyacanına karşılık veremediğim için benim emin olmamı bekliyormuş. Bu görüşmemizde artık emin olduğumu söylesem çok mu acele etmiş olurum diye korkuyorum
Bence deli gibi bir heyecan yasamadan kimseyle evlenmeyin.Heyecan bitmedi zaten öyle çok heyecanlı bir insan değilim ben. Onun heyacanına karşılık veremediğim için benim emin olmamı bekliyormuş. Bu görüşmemizde artık emin olduğumu söylesem çok mu acele etmiş olurum diye korkuyorum
Adam biraz tuhafmış.Bunu sordum dün hislerinin değişmediğini sadece benden emin olamadığını iş ciddiye bindiğinde korkup kaçacağımı söyledi. Çünkü ilk seferinde bu şekilde olmuştu. Bu konudaki travmasını nasıl çözebilirim onu bilemiyorum.
Doğru değil.Benim başta karar verme sürecini uzatmam dışında bir değişiklik olmadı. Ama sırf bu sebebten inatlaşır gibi davranması doğru mu anlam veremedim
Ben de bu duygusallığını anlayamıyorum işte. Bir kaç aylık bir ayrılık sürecimiz oldu. O süreçte duvara çarptım sanki dedi. Bu kadar yoğun yaşadığını üzüntüsünü bana anlatıncaya kadar farketmemiştim. Ben doğal bir ayrılık ve tekrar birleşme yaşadığımızı düşünüyordum.Adam biraz tuhafmış.
Sen kendinden ya da ondan emin olamadın diye hemen travma mı geçirilmiş?
İnsan kendini daha çok sevdirmeye çalışır,işler yoluna girince de evlenilir.
Bu kadar abartmanın anlamı nedir?
Hımmm arada ayrılık olduysa o zaman başka.Ben de bu duygusallığını anlayamıyorum işte. Bir kaç aylık bir ayrılık sürecimiz oldu. O süreçte duvara çarptım sanki dedi. Bu kadar yoğun yaşadığını üzüntüsünü bana anlatıncaya kadar farketmemiştim. Ben doğal bir ayrılık ve tekrar birleşme yaşadığımızı düşünüyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?